Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Συμφωνία των χωρών του OPEC για νέα μείωση της παραγωγής πετρελαίου


Συμφωνία των χωρών του OPEC για νέα μείωση της παραγωγής πετρελαίουΟι πετρελαιοπαραγωγές χώρες- μέλη του OPEC συμφώνησαν σήμερα στη Βιέννη, να μειώσουν την παραγωγή πετρελαίου κατά 600.000 βαρέλια ανά ημέρα, σε μια προσπάθεια να μειωθεί η υπερεπάρκεια αργού πετρελαίου στην αγορά και να τονωθούν οι παγκόσμιες τιμές, που εδώ και δύο χρόνια βρίσκονται σε κάμψη.
Όπως αναφέρει το Marketwatch, αυτή η νέα μείωση έρχεται να προστεθεί σε αυτή των 1,2 εκατομμυρίων βαρελιών, που ήδη έχουν αποφασίσει τα μέλη του
οργανισμού. Πλέον το μέγεθος των 1,8 εκατομμυρίων βαρελιών, μεταφράζεται σε περικοπή του 2% της παγκόσμιας παραγωγής.
Η συμφωνία, αν τελικά τηρηθεί από όλα τα μέλη του OPEC, θα σηματοδοτήσει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο συνεργασίας, ανάμεσα στις πετρελαιοπαραγωγές χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)