Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Και ο Μητσοτάκης υποστηριχτής της κατάργησης των μετρητών.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιδιωτικότητα μητσοτάκηςΝομίζει κανείς ότι θα απαλλαχθούμε από την πολιτική του Τσίπρα αν λάβει την εξουσία ο Μητσοτάκης; Είναι γελασμένοι και ονειροβατούν οι υποστηριχτές του, δυστυχώς θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την καταστροφή που επέφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, λαμβάνοντας την σκυτάλη από τον ίδιο τον Τσίπρα.
Το βίντεο που ακολουθεί εστιάζει σε δύο σημαντικά θέματα, που έχουν άμεση σχέση με την ελεύθερη βούληση, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ιδιωτικότητα στην προσωπική μας ζωή. Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι η Ευρωπαϊκή ένωση ετοιμάζει να εφαρμόσει νόμους για όλα τα κράτη μέλη, που θα δίνουν το έναυσμα να μεταφέρουν και να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών από όλη την Ε.Ε. 

Αναφερόμαστε στον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, όμως τέτοιοι κανονισμοί δημιουργούνται για να μην προστατεύονται τα προσωπικά μας δεδομένα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιδιωτικότηταΟ Κ. Μητσοτάκης φαίνεται να είναι όργανο και αυτός της Παγκόσμιας κυβέρνησης, έτσι αναφέρεται στην τελευταία έκθεση της Θεσσαλονίκης για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που έχει μαδήσει την οικονομία του κράτους (το κόστος της ξεπέρασε τα 7.5 δις Ευρώ και δεν έχει ολοκληρωθεί), ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει την κατάργηση των μετρητών. Σε προηγούμενο μας δημοσίευμα αναλύσαμε επιγραμματικά ότι το πλαστικό χρήμα δεν είναι χρήμα και δεν βοηθά στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής αφού τα πολλά δισεκατομμύρια Ευρώ από μίζες και χρηματισμούς πολιτικών και μη προσώπων διακινήθηκαν μέσα από το ίδιο το τραπεζικό σύστημα. Είναι ένας σύγχρονος τρόπος ελέγχου και φακελώματος των πολιτών, που θα παρέχει την δυνατότητα από οπουδήποτε και από οποιοδήποτε που θα έχει πρόσβαση να πραγματοποιεί ολοκληρωμένο έλεγχο σε όλες μας τις δραστηρίοτητες και που θα μας στερεί την ελευθερία δολοφονώντας έτσι την ανθρώπινη ύπαρξη. 

Το νεώτερο που απορρέει μέσα από το βίντεο είναι ότι ο Κυριακός αναφέρεται στην έκδοση της ηλεκτρονικής υπογραφής, μια τάση που τα τελευταία χρόνια επιδιώκει να εφαρμόσει η Ε.Ε. για να ελέγχει πλήρως το διαδίκτυο. Ο Μητσοτάκης συμβάλει στην εξάπλωση της φασιστικής μεθοδολογίας για την φίμωση των μπλογκς και γενικότερα θα εξαφανίσει κάθε ελεύθερη φωνή που υπάρχει μέσα στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιεί αστείους ισχυρισμούς για να πείσει τα πρόβατα που τον ακούν ότι ο καταστροφικός μονόδρομος που προτείνει θα είναι υπέρ των πολιτών, όμως δεν αναφέρει τους κινδύνους αυτής της πολιτικής που δεν είναι δικιά του. Η μαριονέτα που ονομάζεται Κούλης δεν διαφέρει από καμία άλλη που συναντάμε μέσα στο κοινοβούλιο και που είναι ξεκάθαρο ότι  προωθεί τα συμφέροντα των ιδιωτικών τραπεζών και που μόνο αυτές θα ωφεληθούν από την προτεινόμενη πολιτική του γραμμή, ενώ οι λαοί θα βιώσουν τον Μεγάλο Αδελφό στη ζωή τους.




(Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=NVg_Iw6KUtM 
Φωτογραφίες από διαδίκτυο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)