Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Βγήκαν τα τρακτέρ στη Λάρισα - Έρχονται μπλόκα στην εθνική οδό

Δεκάδες τρακτέρ απέκλεισαν σήμερα συμβολικά την πλατεία της Αγιάς στη Λάρισα, με τους αγρότες να στέλνουν μήνυμα προς την κυβέρνηση προαναγγέλλοντας κινητοποιήσεις.
Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ρίζος Μαρούδας, αναφέρθηκε στα όσα κέρδισαν οι αγρότες από την περυσινή 40ήμερη κινητοποίηση, ζητώντας από τους αγρότες να συμμετέχουν δυναμικά και στα επικείμενα μπλόκα.




Ενόψει μάλιστα της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης της επιτροπής των μπλόκων που θα γίνει στο αμφιθέατρο Γεωπονίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, ξεκαθάρισε ότι η πρόταση της επιτροπής θα είναι να στηθούν μπλόκα στην εθνική οδό αμέσως μετά τις γιορτές, ως μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες κυρίως με το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)