Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Πιτέλα: Το διαβολικό χέρι του Σόιμπλε πίσω από την απόφαση όνειδος για την Ελλάδα

ΚυπριακόΟι ευρωβουλευτές των Σοσιαλιστών & Δημοκρατών είναι εξοργισμένοι με την απόφαση του Eurogroup να αναστείλει τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους που χορηγήθηκαν στην Ελλάδα.

«Πίσω από αυτή την απόφαση είναι το διαβολικό χέρι του Σόιμπλε»

Ο πρόεδρος των Σ&Δ, Τζιάνι Πιτέλα δήλωσε: «Η απόφαση της Ευρωζώνης είναι ντροπιαστική. Πίσω από αυτή την απόφαση κρύβεται το διαβολικό χέρι του Σόιμπλε. Είναι απαράδεκτη η ανταλλαγή δίκαιων και απαραίτητων κοινωνικών μέτρων, όπως η στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων με το θέμα του χρέους».
«Πολλοί καταξιωμένοι οικονομολόγοι και το ΔΝΤ αποδέχονται ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο. Μας καλούν να τελειώσουμε τη λιτότητα σε αυτή τη χώρα. Οι Έλληνες πολίτες έχουν ήδη συνεισφέρει πολύ. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται κυρώσεις αλλά επενδύσεις. Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης πρέπει να
επανεξετάσουν αυτή την βλαβερή απόφαση για το καλό τόσο των Ελλήνων, όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης» συνέχισε ο επικεφαλής της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.
«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε οποιαδήποτε πολιτική κίνηση για να στηρίξουμε τον ελληνικό λαό» δήλωσε ο Τζ. Πιτέλα και όπως χαρακτηριστικά έγραψε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Noi stiamo con i greci!», δηλαδή «Εμείς είμαστε με τους Έλληνες!».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)