Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (Βίντεο)


lauren-southern-video
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένας Γερμανός πολίτης που για ευνόητους λόγους καλύπτει στην κάμερα το πρόσωπό του, έδωσε μια συνέντευξη σε μια Καναδέζα δημοσιογράφο όπου εκεί αποκαλύπτει την μεγάλη απάτη που μας σερβίρουν με τα νούμερα των λαθρο.



Όπως ισχυρίστηκε, τα νούμερα που προβάλλουν για 500.000 και λίγο παραπάνω που έχουν έρθει μόνο στην Γερμανία είναι ένα μεγάλο ψέμα. Στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότεροι κατά 100δες χιλιάδες και τους διαχέουν στην κοινωνία δημιουργώντας ισλαμικούς πυρήνες γενικής αποσταθεροποίησης.
Ανέφερε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που δείχνει την ανακρίβεια αυτών που προβάλλουν για τους λαθρο με την πραγματικότητα.


Συγκεκριμένα, τους είχαν καλέσει να αποδεχτούν μερικές δεκάδες υποτίθεται δυστυχισμένα παιδιά και τις οικογένειές τους λαθρο και αντί γι’ αυτό βρέθηκαν αντιμέτωποι με δεκάδες άντρες, νεαρούς άντρες σε ηλικία στρατεύσιμη και λίγο πιο πάνω.


Υποτίθεται ότι όλοι αυτοί οι λαθρο προέρχονταν από την Συρία, στην πραγματικότητα όμως κάθε άλλο παρά Σύριοι ήταν, αλλά μουσουλμάνοι από πολλές χώρες της Ασίας και της Αφρικής.



Ο σκοπός που τους κουβάλησαν όλους αυτούς, όπως ανέφερε ο Γερμανός, είναι βασικά γιατί ήθελαν φτηνά εργατικά χέρια. Το πρόβλημα όμως είναι ότι όλοι αυτοί είναι εκ φύσεως τεμπέληδες και όχι μόνο δεν θέλουν να προσαρμοστούν στις δικές μας κοινωνίες, αλλά να επιβάλλουν τα δικά τους πρότυπα σε μας.Τέλος, εδώ δεν έχουμε δουλειά εμείς οι ίδιοι και η ανεργία μαστίζει τις Ευρωπαϊκές κοινωνίες, και αυτοί που τους έφεραν εδώ συμβάλλουν στην περεταίρω άνοδο της ανεργίας.
new-germans
Στα επόμενα παρακάτω βίντεο φαίνεται με σκανδαλώδης τρόπο πως και οι ίδιοι αυτοί οι λαθρο με τα πανάκριβα iphone τους, ομολογούν πως δεν ήρθαν εδώ για να δουλέψουν για μας αλλά να γίνουν αυτοί αφέντες και εμείς να δουλεύουμε για αυτούς.
Η κατάσταση αυτή με την μουσουλμανική λαίλαπα έχει ήδη ξεφύγει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και αν δεν υπάρξει ανάσχεση του ρεύματος μεταναστών θα γίνεται όλο και πιο χειρότερη.



Χαρακτηριστικό είναι πως οι Γερμανοί άρχισαν να αισθάνονται ανασφαλείς και ξένοι στην χώρα τους και ζητούν όλο και πιο πολύ να φύγει η Μέρκελ από την εξουσία ή αλλιώς θα … αναγκαστούν και αναγκάζονται πραγματικά να φύγουν οι ίδιοι.
putin1
Στο Μολενμπέκ, στο Βέλγιο, η ίδια Καναδέζα δημοσιογράφος, η Lauren Southern, μένει έκπληκτη στους δρόμους διότι δεν μπορεί να συναντήσει εντόπιους, παρά μόνο ξένους. Οι βομβαρδιστές των Βρυξελών και ο επικεφαλής συνωμότης στις επιθέσεις του Παρισιού είχαν ριζοσπαστικοποιηθεί στο Μολενμπέκ. Γενικότερα, η πόλη αυτή είναι γνωστή ως ένα «θερμοκήπιο» για τον ισλαμικό εξτρεμισμό. Ακόμη, οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης, που είναι κατά βάση μουσουλμάνοι απαντούν θετικά για την εφαρμογή του νόμου της σαρίας.



Η Ευρώπη είναι πλέον καταδικασμένη. Παρακάτω εικόνες από ευρωπαϊκές χώρες όπου οι λαθρο ελέγχουν, κοροϊδεύουν και δείχνουν έλλειψη σεβασμού σε όλους, ειδικότερα στους αστυνομικούςτους οποίους μάλιστα κακομεταχειρίζονται.



Στη Σλοβακία πολίτες οργανώνουν διαμαρτυρία κατά των μεταναστών ενώ παράλληλα μια οργάνωση ονόματι Antifa «Ενωμένοι κατά του μίσους» κάνουν αντιδιαδήλωση. Αποτέλεσμα να συληφθούν 25 άτομα από την αστυνομία.



Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη μεταναστών οργάνωσε μια ομάδα Βρετανών όπου οι απαντήσεις σχετικά με τον λόγο που έρχονται λαθρο, τα χρήματα που κατέχουν καθώς και τα συμφέροντά τους είναι πραγματικά εκπληκτικές.



Οργανωμένοι και πάντοτε ένα ομάδες οι λαθρο επιτίθενται σε Γερμανούς αλλά και σε όποιον βρεθεί στο δρόμο τους.



Άνθρωποι όλων των ηλικιών, και ειδικότερα οι έφηβοι δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν τις απογευματινές τους βόλτες χωρίς να δέχονται επιθέσεις από λαθρο όπως γίνεται στην Marienplatz “Πλατεία της (Παρθένου) Μαρίας”, στο Σβέριν στη Γερμανία.



Τέλος, ακόμη περισσότερες σοκαριστικές εικόνες από την μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη.




ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)