Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Οι άνθρωποι θα παντρεύονται ρομπότ μέχρι το 2050

Σχόλιο ιστολογίου:
η προπαγάνδα διάλυσης της οικογένειας, των φύλων, της καθιέρωσης πολιτισμού που στηρίζεται μονάχα στην τεχνολογία και της ανάπτυξης εικονικών ψεύτικων κόσμων, όπως τα λογιστικά, πλαστικά χρήματα η τώρα να ακούμε κάντε σεξ με το ρομπότ σας, οδηγεί σε μέγιστες διατροφές. Παντρευτείτε το ρομπότ, σας καταλαβαίνει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο.... 
Δεν είναι η τεχνολογία που μας αηδιάζει, αλλά η βλακεία του κόσμου να αποδέχεται ότι του πλασάρουν για καλό.
 
Οι άνθρωποι θα παντρεύονται ρομπότ μέχρι το 2050Ο ειδικός στην τεχνητή νοημοσύνη Dr. David Levy, πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα παντρεύονται ρομπότ μέχρι το 2050.
Μιλώντας σε ένα event στο Λονδίνο, ο Levy ανέφερε τα εξής, «Είμαστε αναγκασμένοι να εξετάσουμε πως θα είναι οι σχέσεις ρομπότ ανθρώπων σε 1-2 γενιές από σήμερα. Καθώς η αγάπη και οι σχέσεις με ρομπότ θα είναι πιο συχνές, θα πρέπει να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματικότητα του γάμου με ρομπότ».

Στην συνέχει πρόσθεσε, «Όταν τα ρομπότ μοιάζουν αρκετά με τους ανθρώπους, είναι αρκετά κοινωνικά, σε σημείο που συμπεριφέρονται σαν ένας σύντροφος, γιατί να μην επεκτείνουμε την συντροφικότητα με τον γάμο, αν κανένα μέρος δεν είναι κατά της ιδέας». Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, υπάρχουν εταιρείες που ήδη αναπτύσσουν ρομπότ ως σεξουαλικούς συντρόφους, οπότε ίσως η ιδέα του να μην απέχει όσο μακριά θα πιστεύαμε.
Εκτός των διαπροσωπικών σχέσεων, τα ρομπότ έχουν ήδη αρχίσει και αναλαμβάνουν δουλειές τις οποίες έκαναν άνθρωποι, όπως σε εργοστάσια, αλλά και το σινεμά, το οποίο δεν έχει ξεφύγει με τα ρομπότ να παίρνουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αντίστοιχα η NASA σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ανθρωποειδή ρομπότ για να επισκεφτεί τον Άρη. Τι πιστεύετε; Θα ζήσουμε μέσα στα επόμενα χρόνια τόσο μεγάλες αλλαγές λόγο της εξέλιξης των ρομπότ;

tribune.gr

1 σχόλιο:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)