Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

20 Νοε. 2003 (για όσους ξεχνούν):Βαρβιτσιώτης «Αναφαίρετο δικαίωμα να καίνε την σημαία»

Αθήνα
Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία η δήλωση του βουλευτή της Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει τη σημαία».Ειδικότερα, ο Μ.Βαρβιτσιώτης υποστήριξε ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει τη σημαία. Θα προασπιζόμαστε το δικαίωμά του αυτό όσο και αν διαφωνούμε».
Η δήλωση έγινε σε τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και μετά την προβολή της από τα κανάλια πήρε τεράστιες διαστάσεις, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, αμέσως, ο κ. Βαρβιτσιώτης προχώρησε σε πλήρη αναδίπλωση, χαρακτηρίζοντας τη δήλωσή του «ατυχή».
Διαβεβαίωσε, δε, ότι τα αισθήματά του απέναντι στην ελληνική σημαία «είναι αυτά που τρέφει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού: σεβασμός, υπερηφάνεια και πάνω απ όλα υπεράσπισή του».
Ωστόσο, με τη δήλωση αυτή δεν κατάφερε να αλλάξει το κλίμα στη ΝΔ, η οποία διά του εκπροσώπου της τον αποδοκίμασε. «Οι δηλώσεις του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη απηχούν προσωπικές και μόνον απόψεις του» είπε ο κ. Θ.Ρουσόπουλος.
 

1 σχόλιο:

  1. «είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει τη σημαία. Θα προασπιζόμαστε το δικαίωμά του αυτό όσο και αν διαφωνούμε». !!!!!!!
    He must NOT dare to present himself as representative of Greek people in parliament. The statement he made is totally unacceptable. Unless he is a Turk. What did his father say to him. People want to know

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)