Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Πέρα από την ηλεκτρονική παρακολούθηση εαν δεν έχεις smartphone δεν μπορείς να αγοράσεις κάρτα στάθμευσης.

Σχόλιο ιστολογίου:
Άραγε εμείς και άλλοι πολλοί που δεν διαθέτουμε κινητά ή είναι παλαιότερης τεχνολογίας ή δεν χρησιμοποιούμε τραπεζικές κάρτες στην καθημερινότητα μας δεν θα μπορούμε να παρκάρουμε στον Δήμο Αθηναίων; Έχουν τρελαθεί ολοκληρωτικά οι ανώμαλοι που διοικούν τούτο το κράτος;


Τέλος στις κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα -Μέσω κινητού η διαδικασίαO μεγαλύτερος δήμος της χώρας βάζει τέλος στην αγορά κουπονιών για την ελεγχόμενη στάθμευση.
Πιο συγκεκριμένα, εισάγεται η εφαρμογή CitizenPas για smartphone, με την οποία οι οδηγοί θα μπορούν να αγοράζουν επιτόπου χρόνο για το παρκάρισμα του αυτοκινήτου τους.
Το συγκεκριμένα app συνεργάζεται με όλες τις κάρτες Visa και Mastercard, ενώ ο
οδηγός αφού παρκάρει θα μπαίνει στην εφαρμογή και θα αγοράζει το χρόνο που επιθυμεί.

Όσον αφορά το αποδεικτικό πληρωμής, θα φτάνει στο email του και θα ενεργοποιείται μέσα στο σύστημα, ενώ 10 λεπτά πριν τη λήξη του χρόνου στάθμευσης ο οδηγός θα λαμβάνει ειδοποίηση με σκοπό είτε να αποσύρει το αυτοκίνητό του, είτε να αγοράσει επιπλέον χρόνο.
Στόχος των δημιουργών της εφαρμογής είναι να ενταχθούν σε αυτήν και άλλοι δήμοι της Ελλάδας.
Κατεβάστε την εφαρμογή
Για iOS
Για Android


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)