Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ(Bίντεο)

air-force-scandal-nuclear-cheating
Γράφει Σουλτάνα Χειλαδάκη
Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε σε μια παράξενη περίοδο όπου τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούν να καθησυχάσουν τον κόσμο πως δεν συμβαίνει τίποτε το ανησυχητικό. Όταν όμως ερευνήσει κάποιος στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης αυτό που λαμβάνει είναι μια εντελώς διαφορετική εικόνα.
Όπως φαίνεται, για την εξέλιξη των πραγμάτων σύμφωνα με τους παγκοσμιοποιητές υπάρχουν δύο επιλογές: είτε προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ώστε να φέρουν το στρατιωτικό νόμο ως προετοιμασία για ένα παγκόσμιο κράτος, ένα παγκόσμιο νόμισμα και μια παγκόσμια θρησκεία είτε ετοιμάζονται απευθείας για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
dritter-weltkrieg
Η πιθανότητα για μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ στη Συρία μεγαλώνει όλο και περισσότερο καθώς οι δύο πλευρές καθοδηγούνται η μία εναντίον της άλλης από μια αόρατη δύναμη.
Ο εμφανής λόγος για την επερχόμενη με ολοένα και γρηγορότερο ρυθμό σύγκρουση σπάνια δημοσιεύεται στα μαζικά μέσα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες χάνουν
το ρόλο τους ως η μοναδική υπερδύναμη του κόσμου όπως έχει διατυπώσει και ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, και την μοναδική ιδιότητα του πετροδολαρίου τους που αποτελεί τη βάση για τη θέση της υπερδύναμης των ΗΠΑ.
1015-front
Παρόλα αυτά οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να ακολουθούν το σχέδιο του Μπρεζίνσκι να περικυκλώσουν τη Ρωσία, ελπίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η χώρα αυτή θα διαλυθεί σε πολλά μικρά κρατίδια. Ο Μπρεζίνσκι συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Σύρετε τη Ρωσία βαθιά στο έλος της Συρίας και αφήστε την να σαπίσει εκεί, και επιτεθείτε στα ρωσικά πλοία αν οι Ρώσοι δεν σταματήσουν να βομβαρδίζουν τη Συρία».
8384574
Οι ισχυρές δυνάμεις στο Πεντάγωνο και οι Νεοσυντηρητικοί θέλουν τον πόλεμο στη Ρωσία τώρα. Η επίθεση του ΝΑΤΟ στις 17 Σεπτεμβρίου στον Συριακό στρατό έχει προφανώς παραγγελθεί από το Πεντάγωνο χωρίς τη γνώση του Ομπάμα και μπορεί εύκολα να επαναληφτεί. Όπως φαίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Ομπάμα είναι ο μόνος που προσπαθεί να εμποδίσει έναν πόλεμο με τη Ρωσία. Για πόσο καιρό όμως θα μπορέσει να αντισταθεί σε αυτήν την πίεση είναι άγνωστο.
Οι Ρώσοι αναμένουν μια ατομική επίθεση από το Νάτο καθώς ο στόχος των ΗΠΑ είναι η αλλαγή καθεστώτος πρώτα στη Συρία και ύστερα στη Ρωσία. Η Ρωσία όμως εξελίσσεται επίσης σε υπερδύναμη με αρκετά ισχυρό δυναμικό.
Η Ρωσία, προειδοποίησαν τις ΗΠΑ ότι δεν θα διστάσουν να προκαλέσουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν πραγματοποιούν επιθέσεις στη Συρία για να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Άσαντ.





Τελευταία προειδοποίηση του Ρώσου υπουργού Άμυνας στις ΗΠΑ: «θα καταρρίψουμε τα πολεμικά αεροσκάφη πάνω από τη Συρία των ΗΠΑ, αν απειλήσουν και χτυπήσουν το συριακό στρατό!” ο Τζον Κέρι δήλωσε ότι θα επιδιώξει την προσαγωγή του Πούτιν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ως κατηγορούμενο για εγκλήματα πολέμου!




Τα νεότερα σχετικά με τα ρωσικά όπλα εμφανίζονται στο παρακάτω βίντεο όπου έχουν συγκλονίσει το Πεντάγωνό και το ΝΑΤΟ.




Το πραγματικό παρασκήνιο είναι το αποκρυφιστικό μασονικό σχέδιο για την δημιουργία μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όμως υπάρχει κάτι που δεν αναγνωρίζουν σήμερα οι εωσφορικοί μυστικιστές αλλά και οι περισσότεροι άνθρωποι. Το μασονικό αυτό σχέδιο εξυπηρετεί ουσιαστικά ένα άλλο μεγαλύτερο σχέδιο, αυτό της σωτηρίας του Δημιουργού όλου του κόσμου, όπως εκφράζεται στις βιβλικές προφητείες και στα ευαγγέλια κατά Λουκά κεφ. 21 και κατά Ματθαίον κεφ. 24.
Οι δυνάμεις της Ουάσιγκτον, αντί της προσαρμογής τους σε έναν πολυπολικό κόσμο, έχουν αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα κεφαλαίων προπαγάνδας που χρηματοδοτούνται ή ενθαρρύνονται να ξεκινήσουν έναν πληροφοριακό πόλεμο. Μάλιστα ο πόλεμος αυτός θα πρέπει να έχει τέτοια δύναμη ώστε η Ρωσία να βλέπει αυτήν την πληθώρα των προσβολών ως την προετοιμασία των πληθυσμών της Δύσης για έναν παγκόσμιο πόλεμο.
Έτσι με την δαιμονοποίηση της Ρωσίας μέσω προπαγάνδας, η Δύση προσπαθεί είτε να επιτύχει με μια καμπάνια αποσταθεροποίησης μια αλλαγή καθεστώτος, είτε να προχωρήσει απευθείας σε πόλεμο.
14569863_623789021159508_813694962_n-480x251
Εσείς έχετε σκεφτεί ότι μπορεί στο εγγύς μέλλον να χρειαστεί λόγω εξελίξεων.. να καταφύγετε σε ένα καταφύγιο συμβατικού ή ακόμα και πυρηνικού πολέμου;
Σε άλλες χώρες όπως για παράδειγμα στην Ελβετία, οι πολίτες ξέρουν ανά πάσα στιγμή που μπορούν να καταφύγουν σε τέτοιες έκτακτες καταστάσεις.
Ακόμα από την εποχή του ψυχρού πολέμου , είχαν προγνώσει να κατασκευάσουν κάποια καλά εξοπλισμένα καταφύγια που θα τα χρειαστούν σε περίπτωση, ου μη γένοιτο, πυρηνικού πολέμου.
bombshelter
Είναι χαρακτηριστικό πώς όπου και αν πάει κάποιος στις πόλεις της Ελβετίας, σε κάθε μονοκατοικία και σε κάθε κτιριακό συγκρότημα υπάρχει ένα καθορισμένο καταφύγιο για κάθε ενδεχόμενο.
Η Ελβετία είναι σήμερα το μοναδικό κράτος επάνω στην Γή που αν ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος είναι σε θέση να προστατεύσει και να σώσει τους κάτοικους της.
csm_46707_02_3afd7fc359
Αυτήν την στιγμή στην χώρα αυτή υπάρχουν οργανωμένα, όσο και αν αυτό ακούγεται εκπληκτικό, 300.000 καταφύγια για την περίπτωση που ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος.
Είναι τέτοια η αντιμετώπιση των Ελβετών για το ζήτημα αυτό που αν κάποιος τους ρωτήσει αν έχουν στην χώρα τους καταφύγια θα τον κοιτάξουν με απορία που τους κάνει τέτοια ερώτηση γιατί το θεωρούνε ως το πιο αυτονόητο.
frabz-government-and-elitists-building-underground-luxury-bunkers-to-s-6e5c01
Όλα αυτά όμως ακούγονται για κάποιους υπερβολικά, ακόμη και ειρωνικά για αυτούς που ξέρουν τι γίνεται και μπορούν να παρακολουθούν και καταλαβαίνουν τις διεθνείς εξελίξεις (όχι φυσικά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ). Οφείλουμε όμως να γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πληθαίνουν τα σημάδια που δείχνουν πώς βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός νέου παγκόσμιου πόλεμου πιο καταστρεπτικού από όλους τους προηγουμένους.
Εδώ τίθεται το καίριο ερώτημα αν όλοι εμείς που ενημερωνόμαστε για όλα αυτά έχουμε προνοήσει πώς θα αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις διότι τα σύννεφα πυκνώνουν και έρχεται μπόρα μεγάλη.
f15a0db4-a27c-468b-9d7c-9ef2bcb1efdd
Οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας αυξάνονται κάθε μέρα, έτσι ώστε το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Zvezda έκανε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση, ότι είναι πολύ πιθανόν να ξεσπάσει ολοκληρωτικός πυρηνικός πόλεμος με την Δύση.
Το κανάλι αυτό με την ονομασία “Звезда” που σημαίνει “αστέρι” είναι το επίσημο κανάλι του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας. Για αυτό και η απειλή πολέμου που εκτόξευσε έχει μεγάλη σημασία. Με λίγα λόγια το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο των ρώσικων δυνάμεων προειδοποίησε τον ίδιο τον ρωσικό λαό ότι είναι πραγματικός ο κίνδυνος η Ρωσία να δεχτεί πυρηνική επίθεση από μια υπερφίαλη αλαζονική και σχιζοφρενική Αμερική. Ο κίνδυνος αυτός μεγαλώνει σε αποφασιστικό βαθμό στην περίπτωση που εκλεγεί η Χίλαρι Κλίντον πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
6percent
Ο Πούτιν προειδοποίησε το εθνικό ακροατήριο του την περασμένη εβδομάδα πως, «ο σχιζοφρενής στην Αμερική πρόκειται να θέσει τα πυρηνικά όπλα για τη Μόσχα απότομα». Εάν είναι πρόεδρος η Χίλαρι Κλίντον, τότε είναι πιθανό να υπάρξει ένας πόλεμος με τη Ρωσία … και την Κίνα … και το Ιράν.




 
Η οικονομική κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών και η σταδιακή απαξίωση του δολαρίου στις διεθνείς οικονομικές συναλλαγές, δημιουργούν προϋποθέσεις στο βαθύ αμερικανικό κράτος και σε διάφορα σκοτεινά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών να επιδιώξουν την έκρηξη ενός παγκόσμιου πόλεμου με την προοπτική έτσι να ξεφύγουν από τα τεραστία οικονομικά προβλήματα που έχουν συσσωρεύσει.
Υπάρχει σε ορισμένους η εντύπωση πώς εφόσον εκλεγεί επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών γυναικά, ότι θα υπάρξει μια ήπια αντιμετώπιση των προβλημάτων που γεννούν οι διάφορες διενέξεις. Παρόλα αυτά, η ιστορία μας έχει αποδείξει ότι οι γυναίκες που κατείχαν ηγετικές θέσεις δεν ήταν καθόλου μετριοπαθείς.
Για παράδειγμα θα αναφέρω την Γκολτα Μεγιέρ στο Ισραήλ, την Ίντιρα Γκάντι στην Ινδία και την Μάργκαρετ Θάτσερ στην μεγάλη Βρετάνια, οι οποίες ήταν αδίστακτες στις αποφάσεις τους. Σήμερα έχουμε το παράδειγμα της Άνγκελα Μέρκελ στην Γερμανία η όποια άλλαξε άρον άρον το γερμανικό σύνταγμα για να μπορέσει να στείλει για πρώτη φορά μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις εκτός συνόρων της Γερμανίας όπως στο Αφγανιστάν, στην Λιβύη, Συρία, Ουκρανία και τελευταία κρατάει φιλοπολεμική προκλητική στάση έναντι της Ρωσίας.
2fee26b47e33bd8466cb778b5edaae8a

Πόσα ακόμη πρέπει να γίνουν και πόσα σημάδια να εμφανιστούν για να συνειδητοποιήσουμε ότι βαβίζουμε προς μια μεγάλη σύγκρουση Δύσης και Ανατολής. Κάποιοι θερμοκέφαλοι στην Ουάσινγκτον και στο Βερολίνο εδώ και καιρό υπονομεύουν τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαδιμίρ Πούτιν που τον προβάλουν σαν Χίτλερ παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια με την φωτιά.
Εδώ μερικά προειδοποιητικά σημάδια που απαιτούν την άμεση προσοχή σας:

1. Η Ρωσία έχει εκφράσει την ανησυχία της για την εγκατάσταση στην Ευρώπη αμερικανικών πυρηνικών κεφαλών δήθεν για την προστασία της Δύσης από το Ιράν , αλλά στην πραγματικότητα είναι στραμμένες προς την Ρωσία. Η κίνηση αυτή των Αμερικανών έχει χαρακτηριστεί από την Μόσχα ως εσκεμμένη πρόκληση για πυρηνικό πόλεμο. Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Sergey Ryabkov καταδίκασε με εντόνους χαρακτηρισμούς αυτήν την εγκατάσταση ατομικών πυραύλων κοντά στα σύνορα με την Ρωσία ( Πολωνία, Ρουμανία) και δήλωσε ότι αυτό δημιουργεί πρόβλημα εθνικής ασφάλειας.

2. Προς αντιμετώπιση αυτής της απειλής το Ρώσικο Υπουργείο Άμυνας διεξήγαγε στο χρονικό διάστημα 4ης και 7ης Οκτωβρίου μια γιγάντια άσκηση προετοιμασίας αντιμετώπισης πυρηνικής απειλής στην όποια μετείχαν 40 εκατομμύρια πολίτες, 200.000 εργαζόμενοι και 50.000 ειδικά εξοπλισμένα οχήματα. Σκοπός της άσκησης ήταν η ετοιμότητα του λάου για κάθε ενδεχόμενο ακόμη και πυρηνικής επίθεσης.

3. Να μην ξεχνάμε πως η ίδια η γερμανική κυβέρνηση είχε ζητήσει πρόσφατα από τους Γερμανούς να αποθηκεύσουν προμήθειες τουλάχιστον για 10 ήμερες για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης. Να έχουν δηλαδή τρόφιμα και πόσιμο νερό για το διάστημα των 10 ημερών έτσι ώστε να μην εξαρτώνται από κρατική βοήθεια. Είναι χαρακτηριστικό για το ίδιο θέμα ότι τα καταφύγια που έχουν κατασκευαστεί για τους πολιτικούς και τους άλλους επαΐοντες είναι πλήρως εξοπλισμένα και παρέχουν όλες τις δυνατότητες άνετης επιβίωσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

4. Γεγονός είναι πώς οι πρόσφατες διαπραγματεύσεις για το φλέγον κολοσσιαίο πρόβλημα της Συρίας έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο και έχουν καταρρεύσει εξαιτίας της αδιαλλαξίας των Δυτικών. Ο μεν Ομπάμα κατηγορεί τους Ρώσους ότι βομβαρδίζουν αμάχους στο Χαλέπι, οι δε Ρώσοι κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι ενισχύουν συνεχώς τους ισλαμιστές.

5. Ανησυχία προκαλεί η αποχώρηση της Ρωσίας από την διάσκεψη του πυρηνικού αφοπλισμού και η εντολή του Πούτιν να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο το πυρηνικό οπλοστάσιο της Μόσχας. Για την εξέλιξη αυτή η Ρωσία κατηγορεί την Ουάσινγκτον ότι είναι η βασική αίτια ένεκα των επιθετικών κινήσεων της για την αλλαγή της ρωσικής στάσης στο θέμα αυτό.

6. Ανησυχητική είναι επίσης η εγκατάσταση των ρωσικών πυραύλων S300 στη Συρία. Η πύραυλοι αυτοί δεν θα προστατεύουν μόνο τη ρωσική ναυτική βάση στην Ταρτούς, αλλά το σύνολο του εναέριου χώρου πάνω από τη Συρία. Οι S300 που εγκατέστησαν οι Ρώσοι στη Συρία και ελέγχουν τον ευρύτερο εναέριο χώρο μπορούν να πλήξουν άμεσα κάθε απόπειρα αμερικανών μαχητικών αεροσκαφών να παραβιάσουν την ζώνη απαγορευμένων πτήσεων.
putin-story
7.Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στην διεθνή επικαιρότητα το γεγονός ότι ενώ ο πρόεδρος Πούτιν ήταν προγραμματισμένο να επισκεφτεί το Παρίσι στις 19 Οκτωβρίου, αιφνιδιαστικά ματαίωσε την επίσκεψη αυτή, και το πιο ανησυχητικό επικαλέστηκε λόγους εθνικής ασφάλειας για την ματαίωση του ταξιδίου αυτού. Παράλληλα κάλεσε τους Ρώσους που ζουν με τις οικογένειες τους για διάφορους λόγους υπηρεσιακούς και όχι μόνο να επιστρέψουν πάραυτα στην Ρωσία.

8.Στις 15 Οκτωβρίου 2016 η βρετανική εφημερίδα The Express έρχεται με ένα πολύ εντυπωσιακό άρθρο που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στο οποίο ανήγγειλε ότι ο πυρηνικός πόλεμος είναι προ των πυλών. Στο ίδιο μήκος κύματος μια ρώσικη τηλεοπτική εκπομπή του NTV ανακοίνωνε ταυτόχρονα στους πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας ότι «βρισκόμαστε στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου».
Όλα αυτά δείχνουν και είναι σημάδια ότι έχουμε πλησιάσει τα έσχατα χρόνια και για αυτό το λόγο επιβάλλεται να προετοιμαστούμε για όλα τα ενδεχόμενα προστασίας από έναν 3ο Παγκόσμιο πόλεμο. Το κεντρικό στοιχείο της προετοιμασίας αυτής σύμφωνα και με την ρώσικη εκπομπή, είναι να οργανώσουν τα κατάλληλα καταφύγια για την περίπτωση που θα ξεσπάσει ο παγκόσμιος πόλεμος.
Η δημόσια προβολή στην Ρωσία εικόνων που καλλιεργούν την λαϊκή ανησυχία για την πιθανότητα ενός παγκόσμιου πολέμου αποδίδεται από πολλούς σε μια εσκεμμένη εκστρατεία του Ρώσου πρόεδρου Βλαδιμίρ Πούτιν να ξεφύγει ο κόσμος από τα οικονομικά του προβλήματα και να συγκεντρωθεί στις απειλές που δέχεται η χώρα.
Είναι γεγονός πώς καθημερινά τα διεθνή γνωστά ΜΜΕ ασχολούνται επί ώρες και προβάλουν εικόνες από το πόλεμο στη Συρία και από τη φρίκη των ένοπλων συγκρούσεων. Έτσι καλλιεργείται ένα κατευθυνόμενο κλίμα από το αμερικανικό Πεντάγωνο και την CIA που προετοιμάζει ψυχολογικά τον κόσμο να είναι έτοιμος να δεχτεί και νέες σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις που θα δημιουργήσουν το κατάλληλο έδαφος για έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Πριν μερικούς μήνες μερικές από τις διασημότερες βρετανικές εφημερίδες όπως Dailymail και Sun, δημοσίευσαν μια υποτιθέμενη επιστολή προερχόμενη από τον μασονικό γκουρού Αλμπερτ Πάικ προς το αφεντικό των Ιλλουμινάτι και ιδρυτή της σημερινής μαφίας, τον Μαζίνι. Το θέμα της επιστολής ήταν σχετικά με τους τρεις παγκοσμίους πολέμους ως το μέσο για την Εωσφορική Νέα Τάξη Πραγμάτων.
pike-letter
Ένα άλλο οργανωμένο παραμύθι παράλληλα με την εκστρατεία καλλιέργειας του τρόμου ενός παγκόσμιου πολέμου είναι και το θέμα των εξωγήινων όπως και αρχίζει και το προβάλει η NASA (από τα μεγαλύτερα όργανα της Νέας Τάξης) που θα έρθουν από τον ουρανό σαν μια καινούργια απειλή για την ανθρωπότητα. Σε αυτό το παραμύθι συνεργάζεται άριστα το Βατικανό (επίσης ένα από τα μεγαλύτερα όργανα της Νέας Τάξης) και εδώ παρουσιάζεται το θλιβερό φαινόμενο, η κεφαλή της ορθοδοξίας να σέρνεται ουραγός σε όλα αυτά τα σατανικά σχέδια.



Έλεγε ο Μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης:

«Ο Χριστόφορος ο Καλύβας, ένας επιστήθιος φίλος μου, σπουδαία φυσιογνωμία, ιστορική φυσιογνωμία, μου έλεγε προ ετών που συζητούσαμε:
“Αυγουστίνε, δεν κατάλαβες τι θα γίνει; Ο Σατανάς μεταχειρισθεί όλα τα μέσα για να διαλύσει την Εκκλησία. Θα μεταχειριστεί εις τους έσχατους καιρούς και ένα τελευταίο όπλο. Θα ντύσει παπάδες και δεσποτάδες πρόσωπα της εξουσίας του, θα τους φορέσει εγκόλπια και θα τους δώσει πατερίτσες. Και δια μέσου αυτών των αρχιερέων θα διαλύσει την Εκκλησία”.
Ο Σατανάς θα εμφανισθεί με ράσα, με άμφια, με πατερίτσες και μπαστούνες!»


%ce%bf-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b8%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%b7
 
Ο Αυγουστίνος Καντιώτης είχε αναφέρει ότι οι «ορθόδοξοι» κληρικοί θα είναι το τελευταίο όπλο του Σατανά στα έσχατα χρόνια.

cf80-ce91cf85ceb3
 
Δεν θα είπω πλέον πολλά μαζή σας. Δεν έχω τον καιρόν. Διότι τώρα ο διάβολος, που κυριαρχεί στον αμαρτωλόν κόσμον, έρχεται με μανίαν και λύσσαν εναντίον μου, δια να εξαπολύση τον μεγαλύτερον πειρασμόν και πόλεμον. Αλλά εις εμέ δεν έχει καμμίαν απολύτως εξουσίαν, κανένα απολύτως δικαίωμα. Ιω. 14,30
και είπαν προς αυτούς• “άνδρες Γαλιλαίοι, διατί εσταθήκατε εδώ με τα μάτια καρφωμένα στον ουρανόν; Αυτός ο Ιησούς, ο οποίος προ ολίγου ανελήφθη εκ μέσου υμών στον ουρανόν, θα έλθη και πάλιν έτσι, όπως τον είδατε ένδοξον επάνω εις ένα σύννεφον να πηγαίνη προς τον ουρανόν”. Πραξ. 1,11

Όλες αυτές οι υποτιθέμενες απειλές κατά της ανθρωπότητας (τρομοκρατία, παγκόσμιος πόλεμος, εξωγήινοι) θα χρησιμοποιηθούν ως προφάσεις για την αναγκαιότητα επιβολής μιας παγκοσμίας κυβέρνησης που θα είναι η διδακτορία του Αντίχριστου. Είναι χαρακτηριστικό πώς τα τελευταία χρόνια προβάλλονται συχνά φωτογραφίες από δήθεν UFO και ιπταμένους δίσκους που καλλιεργούν το δέος απέναντι σε κάτι το άγνωστο αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι παρά καλά εξελιγμένα και κατευθυνόμενα Drones.
cia-ufo
 
Ακόμη, χρησιμοποιώντας την υπερσύχρονη τεχνολογία του Bluebeam σε συνδυασμό με την εκστρατεία των αεροψεκασμών και την διασπορά των Drones, φτάνουμε στο σημείο καμπής όπου η Νέα Τάξη ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει τον Παγκόσμιο Αντίχριστο. Αλλά μετά θα εμφανιστεί ο υιός του ανθρώπου. Σύμφωνα και με όσα είχε γράψει αιώνες πριν ο ευαγγελιστής Ματθαίος:



Αμέσως δε, έπειτα από την θλίψιν των ημερών εκείνων ο ήλιος θα σκοτισθή και το γεγγάρι δεν θα δώση το φως του και τα άστρα θα πέσουν από τον ουρανόν και αι ουράνιαι δυνάμεις, αι συγκρατούσαι την αρμονίαν του σύμπαντος, θα σαλευθούν. Ματθ. 24,29 

Και τότε θα φανή στον ουρανόν το σημείον του υιού του ανθρώπου, και τότε όλαι αι φυλαί της γης, που δεν επίστευσαν, θα οδύρωνται σπαρακτικά, και θα ίδουν τον υιόν του ανθρώπου να έρχεται επάνω εις τας νεφέλας του ουρανού με δύναμιν μεγάλην και δόξαν πολλήν. Ματθ. 24,30
Όλα αυτά είναι σημεία των καιρών που έχουν γραφτεί στην Βίβλο. Η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει στο πιο κρίσιμο σημείο όταν η ανθρωπότητα θα κινδυνεύει από τους διαφόρους αντίχριστους να εξαφανιστεί ολοκληρωτικά.
Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι ο διαχωρισμός της ήρας από το σιτάρι.
Και συνεχίσας ο Ιησούς την ομιλίαν του προς τους αρχιερείς και Φαρισαίους, ελάλησε προς αυτούς με παραβολάς πάλιν και είπε• Ματθ. 22,1
“Η βασιλεία των ουρανών είναι ομοία με βασιλέα, ο οποίος έκαμε μεγαλοπρεπείς γάμους στο παιδί του. Ματθ. 22,2
Καθορίσατε την θέσιν σας, διότι εκείνος που δεν είναι μαζή μου είναι εναντίον μου και εκείνος που μαζή με εμέ δεν συγκεντρώνει και δεν φρουρεί τα πρόβατα της μάνδρας μου, τα σκορπίζει και τα απομακρύνει. Ματθ. 12,30 Και εγώ θα παρακαλέσω τον Πατέρα και θα σας δώση εκείνος άλλον οδηγόν και Παράκλητον, δια να μένη μαζή σας αιωνίως. Ιω. 14,16
Δεν θα είπω πλέον πολλά μαζή σας. Δεν έχω τον καιρόν. Διότι τώρα ο διάβολος, που κυριαρχεί στον αμαρτωλόν κόσμον, έρχεται με μανίαν και λύσσαν εναντίον μου, δια να εξαπολύση τον μεγαλύτερον πειρασμόν και πόλεμον. Αλλά εις εμέ δεν έχει καμμίαν απολύτως εξουσίαν, κανένα απολύτως δικαίωμα. Ιω. 14,30
Ας μην ταράζεται η καρδιά σας. Να εκδηλώνετε πίστη στον Θεό· να εκδηλώνετε πίστη και σε εμένα. Ιω 13:36· 14:1.
Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μόνο μέσω εμού. Ιω 14:6.
Ας μη ταράσσεται η καρδία σας με αυτά που απόψε σας είπα, τόσον δια την προδοσίαν του Ιούδα, όσον και δια την άρνησιν του Πετρου. Να έχετε πίστιν στον Θεόν, τον Παντοδύναμον προνοητήν και κυβερνήτην• να έχετε πίστιν και εις εμέ τον Μεσσίαν, ο οποίος και μετά την σταυρικήν μου θυσίαν θα εξακολουθώ από τον ουρανόν να συμπαρίσταμαι στο έργον σας όλας τας ημέρας. Ιω. 14,1
Του λέγει ο Ιησούς• “εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανόν, εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν, εγώ είμαι η ζωή και ο χορηγός της αιωνίου ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δε δεν ημπορεί να έλθη προς τον Πατέρα, δια να απολαύση την αιώνιον ζωήν, παρά μόνον δια μέσου εμού. Ιω. 14,6


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)