Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Δρίτσας: Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ευθύνονται για τις ιδιωτικοποιήσεις

Δρίτσας: Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ευθύνονται για τις ιδιωτικοποιήσειςΣτις κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ απέδωσε την ευθύνη για τις ιδιωτικοποιήσεις ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας εξηγώντας την δήλωσή του ότι οι ιδιωτικοποιήσεις δεν είναι επιλογή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για την συμφωνία έρευνας και διάσωσης με την Κύπρο, ο Θ. Δρίτσας τόνισε ότι «υπήρχαν σχεδιασμοί για αποκρατικοποιήσεις με αποικιακή νοοτροπία. Πάρε ότι θέλεις παλιατζή», αλλά οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται να υπάρχει «μέγιστο κοινωνικό όφελος» και σε πολλές περιπτώσεις με την διαπραγμάτευση που έκαναν «το πέτυχαν».
Νωρίτερα, σε συνέντευξη, είχε δηλώσει πως η κυβέρνηση συμβιβάστηκε μόνο για τις 9 ιδιωτικοποιήσεις που είχαν ήδη ξεκινήσει.

tribune.gr/

Σχόλιο ιστολογίου:
κυρ. Δρίτσα εσείς τις εφαρμόζετε όμως, εσείς υπογράψατε το  ξεπούλημα του ΟΛΠ στην COSCO, τα αεροδρόμια, τα τραίνα και δεν ξέρουμε τι άλλο ακόμα θα ξεπουλήσετε. Από το σκίζω τα μνημόνια μέχρι τα εφαρμόζω κατά γράμμα αποδεικνύει εσχάτη προδοσία ...