Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ χάθηκαν όλα. Υπάρχουν ακόμη λεβέντες. Κόντρα στις απαγορεύσεις και στην τρομοκρατία, η νεοσύστατη "Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου" ΑΝΟΙΞΕ το δρόμο. Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ.

Από νωρίς το πρωί, δεκάδες αστυνομικοί, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ασφαλίτες, περιπολικά, μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ., περιφερόταν στην ήσυχη πόλη του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης ξαφνιάζοντας τους φιλήσυχους κατοίκους.


Το σύστημα ΤΡΕΜΕΙ κάθε αυθόρμητη πρωτοβουλία των Ελλήνων που δεν αποδέχονται "τετελεσμένα".
Ενδεικτικά θα θυμίσουμε ότι στην πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων ενάντια στην είσοδο λαθρομεταναστών στα σχολεία, πέρα από την προκλητική επιλογή της αστυνομίας να επιτρέψει να έρθουν με λεωφορεία αναρχικοί, για να κάνουν επεισόδια ενάντια στην νόμιμη συγκέντρωση των κατοίκων, 
ο τοπικός Δήμαρχος ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει στους διοργανωτές δημότες, ρεύμα για την μικροφωνική! 
Κόντρα στις απαγορεύσεις και στον απίστευτο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, η νεοσύστατη "Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου", ΕΔΕΙΞΕ και σήμερα το δρόμο, όπως θα δείτε καταχειροκροτούμενη.
Δείτε το σημερινό -αποκλειστικό μας- βίντεο, 
ακούστε τους αμέσως μετά την επιτυχία τους να παρελάσουν, να ευχαριστούν την "Αγία Σκέπη", την Παναγιά μας, ψάλλοντας το "Τη Υπερμάχω"
να καταθέτουν το στεφάνι τους ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, μακρυά από επισήμους και πολιτικούς
 και να ψάλλουν περήφανοι τον Εθνικό μας Ύμνο :


Με λίγους τέτοιους λεβέντες σε κάθε πόλη, υπάρχει ακόμη ελπίδα. 


Αδερφέ, 
τώρα έφτασε η ΔΙΚΗ ΣΟΥ σειρά. 
ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ.
Δείτε οπωσδήποτε και το προηγούμενο αφιέρωμα μας, καμαρώστε γνήσια αυθόρμητη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ:
Κάτοικοι Ωραιοκάστρου (οι τελευταίοι Έλληνες με αξιοπρέπεια) : Κάνενα προσφυγόπουλο σε ελληνικό σχολείο - Έπαρση σημαίας στο 1ο Δημοτικό. 2 Βίντεο

opaidagogos.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)