Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Μανιάτης: Αδιανόητο να μην είναι Έλληνας ο διοικητής της ΥΠΑ - Το θέμα έχει σοβαρές εθνικές διαστάσεις

Καταγγελία του βουλευτή του ΠαΣοΚ για τη διαπραγμάτευση
Σε καταγγελία ότι η κυβέρνηση συζητά με την τρόικα το θέμα να μην είναι έλληνας υπήκοος ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) προχώρησε ο υπεύθυνος της κοινοβουλευτικής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠαΣοΚ-ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές κ. Γιάννης Μανιάτης.
Σε ανακοίνωσή του, με την οποία χαρακτηρίζει αδιανόητο αυτό το ενδεχόμενο, ο βουλευτής αναφέρει: «Με δική μας παρέμβαση στον τελευταίο νόμο για την ΥΠΑ προστέθηκε η συγκεκριμένη πρόβλεψη που έλειπε από το κείμενο που κατέθεσε ο υπουργός κ. Σπίρτζης για ψήφιση». 
«Επειδή ο διοικητής της ΥΠΑ συνδέεται άμεσα με όλες τις αμυντικές δράσεις παραβιάσεων και παραβάσεων εναέριων εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων από γείτονες και συνεργάζεται στενά για τα θέματα αυτά με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι θα ήταν αδιανόητο να δεχθεί έστω και συζήτηση για το αν θα είναι έλληνας υπήκοος ο υψηλόβαθμος αυτός κρατικός αξιωματούχος. Σε άλλη περίπτωση θα μας βρει σκληρά απέναντί της» συνέχισε.
ΒΗΜΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)