Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Χαιρετίζουμε τη σύλληψη 45 Πιλότων της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας στην βάση της Κόνιας .

unnamedΟι στρατιωτικοί αυτοί δεν κατηγορούνται από τον Ερντογάν , μόνο για  συμμετοχή τους στο πρόσφατο πραξικόπημα στην Τουρκία, για εξέγερση κατά της κυβέρνησης, για ένοπλη εξέγερση εναντίον της Τουρκικής Δημοκρατίας και τέλος για την συμμετοχή τους στην οργάνωση Φετουλάχ Γκιουλέν.
  Μερικοί από αυτούς – υπάρχουν δυστυχώς πολλοί άλλοι ακόμα ¨κρυφοί ¨στο Τούρκικο στράτευμα  – θα επιθυμούσαν να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας κατά τις γνωστές αερομαχίες και παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου και θαλάσσιου χώρου , συντονισμένοι τάχα μου με πάθος , στα υπονοούμενα του Ερντογάν περί ...συνόρων της καρδιάς του . Κάτι όμως , που ισχύει αντίστοιχα και για την δική μας καρδιά  .
( αυτά λένε οι πληροφορίες μας ) 

Θα επιθυμούσαν – ως εναλλακτικό σχέδιο τώρα που το πραξικόπημα φέρεται να απέτυχε – να προκαλέσουν Ελληνοτουρκικό Πόλεμο για να «ρίξουν» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μια για πάντα .
Εάν η Τουρκία θέλει να υπάρχει σε 50 χρόνια από τώρα , εάν θέλει να μην τριχοτομηθεί , εάν θέλει να ωφεληθεί από την Ελλάδα την Κύπρο  και την ΕΕ , θα πρέπει να εκκαθαρίσει το Στρατό της από «Σαμποτέρ » και προβοκάτορες που εμπνέονται από τον Φετουλάχ Γκιουλέν και που καραδοκούν την ευκαιρία .
Εάν δεν το κάνει , οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό της θα κλιμακωθούν σύντομα , ο Τούρκος πρόεδρος θα κυνηγάει τους Κούρδους και τους Μαχητές του PKK και η Τουρκία μέρα με την ημέρα θα απομονώνεται .
Εάν δεν το κάνει έγκαιρα , όλη η περιοχή … τείνει να γίνει εύφλεκτη , προς όφελος άλλων .
Αναστέλλουμε την από 24/10 απόφασή μας

Υ.γ Θα θέλαμε το παρόν να γνωστοποιηθεί στον Τουρκικό Τύπο και από όποιον άλλον  μπορεί .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)