Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Στην Αυστρία, η Μέρκελ αποκαλείται «η πιο επικίνδυνη γυναίκα στην Ευρώπη"

© AFP 2016/ Tobias Schwarz
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ. Φωτογραφία Αρχείου.
ΜΟΣΧΑ, 24 Οκτωβρίου - RIA Novosti. Ο ηγέτης του Δεξιού  Αυστριακού Κόμματος της Ελευθερίας Heinz-Kristan Strache αποκάλεσε την  Γερμανίδα καγκελάριο  ως «την  πιο επικίνδυνη γυναίκα στην Ευρώπη", λόγω της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ, αναφέρει το Associated Press. [1]

Είπε  ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια  «ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών, εχθρικών  προς τον πολιτισμό μας ... που  καθιστά πιθανό έναν  εμφύλιο πόλεμο."

Τα σχόλια του  Strache είναι σε  πλήρη αντίθεση με τις πιο μετριοπαθείς απόψεις του υποψήφιου προέδρου  του δεξιού εθνικιστικού Κόμματος της Ελευθερίας Norbert Hofer, σημειώνει η εφημερίδα.

Στην Αυστρία αυτή την άνοιξη έγιναν  δύο γύροι  της εκλογής του  νέου αρχηγού του κράτους, βάσει των οποίων, νίκησε τον  υποψήφιο από το δεξιό εθνικιστικό Κόμμα της Ελευθερίας Norbert Hofer  με 0,6%, ο   πρώην ηγέτης των  "Πρασίνων " Αλέξανδρος Van der Bellen. Αργότερα, το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας ανέτρεψε τα αποτελέσματα. Την  Δωδέκατη Σεπτεμβρίου σε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Βόλφγκανγκ Sobotka  τα Αυστριακά κοινοβουλευτικά κόμματα αποφάσισαν  ότι οι νέες προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 4 Δεκεμβρίου.

References

  1.  Ассошиэйтед Пресс
       ( http://www.ap.org/ )

https://ria.ru/

tokoutsavaki.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)