Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΒΑΛΑ: Θα έρθουν και από το Κιλκίς;

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΒΑΛΑ: Θα έρθουν και από το Κιλκίς;Σύμφωνα με δημοσίευμα σε μια ιστοσελίδα του Κιλκίς, δημοτικός σύμβουλος τονίζει ότι επειδή ο αριθμός των προσφύγων και των μεταναστών είναι μεγάλος, θα φύγουν από το Κιλκίς και θα φιλοξενηθούν σε δομές όπως η Καβάλα. Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί:

Σε 2.100 ανέρχονται περίπου οι πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται σήμερα στο νομό Κιλκίς, με τους μισούς απ’ αυτούς να βρίσκονται στο Κέντρο Φιλοξενίας Χέρσου και τους υπόλοιπους σ` αυτό της Ν. Καβάλας.
Παράλληλα, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο
Κέντρο του Χέρσου θα μεταφερθούν στους νομούς Δράμας και Καβάλας, με αποτέλεσμα την οριστική κατάργησή του.

Αυτό τόνισε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την περασμένη Δευτέρα, ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Βασίλης Καραμπίδης, ως συντονιστής κέντρου φιλοξενίας προσφύγων της ευρύτερης περιοχής μας.
Για τους εμβολιασμούς, ο κ. Καραμπίδης υπογράμμισε ότι στο κέντρο του Χέρσου έχουν ολοκληρωθεί κατά 90%, με το ποσοστό του 80% να αρκεί για τη πλήρη ανοσία ενός πληθυσμού.
Όσο για το νέο κέντρο φιλοξενίας που ετοιμάζεται στη περιοχή του Χωρυγίου, θα μεταφερθούν εκεί από την Πέτρα Ολύμπου, περί τους χίλιους πρόσφυγες Κούρδους Γεζίντι.

Πηγή: kilkis24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)