Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ο Σώρρας και τα λεφτά που (δεν) υπάρχουν

του ειδικού συνεργάτη

Αυτή είναι μια απλή αποδόμηση των τρις της σωτηρίας, για να μην την πατήσετε και άδικα χάνετε λεφτά. Αυτά που πρέπει να ξέρουν όσοι δεν την πάτησαν, για να μη την πατήσουν, ή για να σώσουν κάποιον γνωστό τους, που είναι έτοιμος να την πατήσει. Αυτά που πρέπει να ξέρουν και όσοι έχουν ήδη πέσει στην παγίδα, ώστε να βγουν σύντομα, πριν είναι αργά.

Μια κουβέντα που είχε αρχίσει το 2012 και ξεχάστηκε, έχει ξαναρχίσει τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για τα 600 δις δολάρια σε αμερικάνικα ομόλογα που έχει στην κατοχή του ο Αρτέμης Σώρρας και με αυτά θα αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδας. Τα αμερικάνικα ομόλογα που έχει, δεν είναι μόνο αυτά. Συνολικά φτάνουν ένα ποσό των περίπου 2,9 τρις δολαρίων, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. Τα υπόλοιπα 2,6 τρις δολάρια, τα διαθέτει ο Σώρρας στους δήμους για να κάνουν έργα.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Εμμανουήλ Λαμπράκης, ομογενής, είναι ο μόνος που μας εξήγησε μέχρι τώρα, πως αποκτήθηκαν αυτά τα ομόλογα. Υπάρχει και το σχετικό βίντεο στο YouTube, όπου.... τα λέει αναλυτικά. Περιληπτικά θα σας ενημερώσω, πως τα ομόλογα δόθηκαν από τον Ομπάμα στον Αρτέμη, σαν αντάλλαγμα της μυστικής τεχνολογίας που πούλησε ο Αρτέμης στον Ομπάμα. Η τεχνολογία είναι των αρχαίων Ελλήνων, από τον καιρό του Απόλλωνος και του Ζηνός. Με αυτή, τα διαστημόπλοια θα πετούν στο διάστημα για μήνες και μήνες, χωρίς καύσιμα!!!!!!! Όταν έλεγε αυτά ο Λαμπράκης, ο Σώρρας καθόταν ένα μέτρο δίπλα του.

Αν δεν το πιστεύετε, δείτε με τα ματάκια σας για να μάθετε τι εστί απολλώνια τεχνολογία. https://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8

Ο ίδιος ο Σώρρας, ποτέ δεν απαντά στην ερώτηση «που τα βρήκες». Ενίοτε χαρακτηρίζει τον ερωτώντα «ζώο».

Τα 2,9 τρις, όμως, δεν είναι το σύνολο των χρημάτων που τάζει ο Σώρρας στους Έλληνες. Μας λέει πως υπάρχει και το παγκόσμιο καταπίστευμα, στο οποίο έχει μερίδιο ο λαός μας. Το μερίδιό μας φτάνει τα 115 τρις δολάρια. Επειδή λοιπόν, μας ανήκουν όλα αυτά τα χρήματα, καλεί τους πολίτες να πάνε στα κατά τόπους
γραφεία της Ε.ΣΥ., ώστε να φτιάξουν ένα συγκεκριμένο εξώδικο, που θα καταθέσουν στην εφορία. Με το εξώδικο, εξουσιοδοτούν το Ελληνικό Δημόσιο, να εισπράξει τους φόρους και τις όποιες άλλες οφειλές προς αυτό, από το μερίδιο του υπογράφοντος πολίτη στα παραπάνω λεφτά. Τελευταία, άρχισαν να στέλνουν τέτοια εξώδικα και στις τράπεζες.

Όλα καλά μέχρι τώρα. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει πολλά λεφτά (2,9 τρις δολάρια), που τα διαθέτει σε εμάς, γιατί είναι πατριώτης. Επίσης γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλά λεφτά (115 τρις δολάρια) δικά μας, για την ύπαρξη των οποίων έχουμε πλήρη άγνοια εμείς «οι αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς» -όπως μας ονομάζει- και γι΄ αυτό δεν τα διεκδικήσαμε μέχρι σήμερα. Με αυτά τα τεράστια ποσά, θα αποπληρώσει το δημόσιο χρέος, αλλά και τα ιδιωτικά χρέη των Ελλήνων σε δημόσιο και τράπεζες. Δε σταματάει εδώ όμως. Όταν πάρει η οργάνωσή του (Ε.ΣΥ.) την εξουσία, θα δώσει και 20.000 ευρώ στον καθένα μας.

Όχι μόνο καλά, τέλεια είναι όλα τα παραπάνω. Ο απελπισμένος Έλληνας που δεν έχει κατά που να γείρει και που έχει σιχαθεί τους προδότες πολιτικούς, ακούει πως υπάρχει μια ελπίδα. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
Είναι τόσο ωραίο, που σαν παραμύθι ακούγεται. Σαν; Μήπως είναι παραμύθι; Για να δούμε λοιπόν, τι συμβαίνει πραγματικά. Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, είναι κυρίως αποτέλεσμα της έρευνας που έχουν κάνει οι Ελευθέριος Ρήνος, Γιώργος Γιαλτουρίδης κά. Όλα τα στοιχεία που παρατίθενται, είναι δημοσιοποιημένα στο διαδίκτυο και μπορούν να βρεθούν με μια επισταμένη έρευνα σε αυτό. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε δει κάποια σοβαρή αντίδραση για τα καταγγελλόμενα από τους ανθρώπους αυτούς, καμία πειστική διάψευση από τα θιγόμενα πρόσωπα και καμία ανακοίνωση ότι κινούν κάποια νομική διαδικασία σε βάρος αυτών που τους καταγγέλλουν, ούτε κάποια έγγραφα που να αποδεικνύουν τα αντίθετα από αυτά που παρουσιάζουν οι καταγγέλλοντες. Έχουμε δει μόνο ατέλειωτες υπεκφυγές.

Ας πιάσουμε τις δύο πηγές χρήματος ξεχωριστά. Πρώτα θα πούμε για τα αμερικάνικα ομόλογα και μετά για το παγκόσμιο καταπίστευμα.

Το 2003 στην πολιτεία Washington των ΗΠΑ, ένας αποτυχημένος δικηγόρος ονόματι Stephen Louis Wozny, θεώρησε πως το όνομά του είναι trademark (όπως λέμε Coca-Cola ή Microsoft), είναι δηλαδή πνευματική του ιδιοκτησία και δεν μπορεί κανένας να το γράφει ή να το προφέρει χωρίς την άδειά του. Αν κάποιος έκανε το λάθος, θα χρεωνόταν από τον Wozny με πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια. Αφού έγιναν διάφορα ευτράπελα, όπως με την εταιρεία ηλεκτρικού, γιατί έγραφε το όνομά του επάνω στο λογαριασμό, με την εταιρεία τηλεφώνου, νερού κλπ, ο σύλλογος τον διαγράφει από μέλος του με απόφαση δικαστηρίου, επειδή ήταν ακατάλληλος να ασκήσει δικηγορία. Αφού ο Wozny χρέωσε και το δικαστή, επειδή ανέφερε το όνομά του κατά τη διάρκεια της δίκης, στο τέλος καταδικάστηκε να δει ψυχίατρο και να διαγραφεί από το σύλλογο. Ο δικηγορικός σύλλογος, γνωστοποίησε στα μέλη του τη διαγραφή του εν λόγω δικηγόρου, μέσα από το έντυπο που εκδίδει και μέσα από την ιστοσελίδα του, την οποία βλέπουμε παρακάτω.
Τότε λοιπόν, ο Wozny βρήκε την ευκαιρία της ζωής του για να γίνει ζάπλουτος. Εκδίδει ένα τιμολόγιο στο σύλλογο, επειδή δημοσίευσε την ανακοίνωση, που ανέφερε το όνομά του 11 φορές. Το περιοδικό είχε 23.000 αναγνώστες. Το σάιτ το είδαν τουλάχιστον μισό εκατομμύριο άνθρωποι, κατά τον ίδιο. Έτσι χρεώνει τον σύλλογο με 2.876.526.500.000 δολάρια. Δηλαδή, σχεδόν 2,9 τρις. Ιδού το τιμολόγιο:

Αμέσως μετά, ο Wozny καταχωρεί το «χρέος» αυτό στον UCC. Είναι μια υπηρεσία στις ΗΠΑ, που καταγράφει όποιο χρέος της δηλώνεται, χωρίς να ερευνά την γνησιότητα ή όχι του χρέους. Περισσότερο στατιστική είναι η αποστολή της, για να γνωρίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ τι γίνεται με τα ιδιωτικά χρέη.



Φυσικά, ο δικηγορικός σύλλογος της Washington πήγε κατευθείαν και δήλωσε πως το «χρέος» είναι ψεύτικο και απάτη και δεν του χρωστάει τίποτα.


Δεν έμεινε εκεί, όμως, ο απατεώνας δικηγόρος. Το υποτιθέμενο χρέος το έκανε διεθνή συναλλαγματική και όχι ομόλογο, όπως μας λένε. International Bill Of Exchange (IBOE). Αργότερα, την έσπασε σε κομμάτια, για να μπορεί να κάνει πιο εύκολα τις απάτες του. Τις εκχωρεί όλες σε μια εταιρεία που έφτιαξε με ένα «συνάδελφό» του απατεώνα, τον James Salmon. Η εταιρεία λέγεται Red Panther Limited. Στην παρακάτω καταχώρηση που έκανε ο ίδιος ο δικηγόρος στον UCC, φαίνεται η μεταφορά ενός κομματιού των 2,9 τρις φανταστικών δολαρίων στην εταιρεία.

Μέσα από την εταιρεία λοιπόν, οι απατεώνες ήθελαν να πουλήσουν τα ψευτοομόλογα. Όχι με 100 δις που γράφουν πάνω βεβαίως, πέντε ή δέκα χιλιάδες μια χαρά θα είναι. Έψαχναν σε χώρες του τρίτου κόσμου που θα έχαφταν το παραμύθι. Και τελικά βρήκαν μια τέτοια χώρα κι ακόμα καλύτερη. Γιατί αυτή η χώρα είναι μεν τριτοκοσμική πια, αλλά είναι και στην Ευρώπη. Ποια είναι; Ελάτε τώρα. Αφού ξέρετε. Ναι, αυτά τα δήθεν ομόλογα του Wozny, είναι τα περίφημα ομόλογα του Σώρρα. Πως το λέμε αυτό; Πως συνδέεται ο Σώρρας με τους απατεώνες Wozny και Salmon; Με αυτό και όχι μόνο.

Στο παραπάνω, βλέπετε την καταχώρηση που κάνει στο UCC ο ίδιος ο δικηγόρος και αφορά το πληρεξούσιο του Salmon προς τον μίστερ Αρτέμης Σώρρας, να είναι διαχειριστής των ψευτοσυναλλαγματικών.

Υπάρχει και το τριών σελίδων πληρεξούσιο ολόκληρο. Στις πρώτες γραμμές, αναγράφονται τα ονόματα που μας ενδιαφέρουν και πιο κάτω το «χρέος» σπασμένο σε πολλά κομμάτια. Απολαύστε το:




Αυτές είναι δουλειές! Λογικά, ότι του έδωσαν, δεν πρέπει να του το έδωσαν τζάμπα. Κάποιο ποσοστό θα παίρνουν από αυτά που βγάζει τώρα ο Σώρρας από τους αφελείς (βλ. συνδρομές, έξοδα εξωδίκου, τραπεζικός λογαριασμός κλπ).

Καταλάβατε τώρα, που βρήκε τα λεφτά ο άφραγκος μεγιστάνας Σώρρας; Καταλάβατε γιατί δεν έχει εκατό τραπεζίτες γύρω του όλη την ώρα να του γλύφουν τα παπούτσια; Γιατί δεν τον φυλάει μια ταξιαρχία σωματοφυλάκων; Γιατί δεν κυκλοφοράει με θωρακισμένη αυτοκινητάρα, αλλά με ένα σαράβαλο; Γιατί δεν έχει ξεπληρώσει ούτε ένα χρέος από έναν έστω οπαδό του; Γιατί ζητάει ο νυν υπαρχηγός του, από τα θύματά τους, να συνεισφέρουν στον αγώνα με τον οβολό τους και δεν βάζει αυτός τίποτα από τα τρισεκατομμύρια;


Μα είναι δυνατόν, ένας που διαχειρίζεται τρισεκατομμύρια δολάρια, να ζητάει από τον Έλληνα που δεν έχει να φάει, να συνεισφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό για να τυπωθούν μπλουζάκια και καπέλα; Πως σκέφτονται αυτοί που πάνε και καταθέτουν το υστέρημά τους και τον ιδρώτα τους στους απατεώνες;

Για να δείτε που έχει φτάσει το θράσος τους, στέλνει ο Αρτέμης εξώδικα στον πρωθυπουργό, στον ΠτΔ, στον Ομπάμα, στη CIA, στον Πρόεδρο και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στον διοικητή της Τ.Ε., στο Τ.Χ.Σ., στην Ε.Σ.Η.Ε.Α. και δε συμμαζεύεται. Είναι σκέτο θράσος; Ή μήπως είναι και κάτι άλλο;

Ένα μόνιμο επιχείρημα του Σώρρα, είναι πως δικαιώθηκε για την ύπαρξη των χρημάτων, στο δικαστήριο. Μέγα ψέμα. Πήγε το 2012 ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άδωνις στον εισαγγελέα και κατήγγειλε πως οι Σώρρας και Λαμπράκης κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η υπόθεση πήγε στο ακροατήριο, όπου ο Άδωνις δεν παρευρέθη. Στην ουσία, δεν υπήρχε μάρτυρας κατηγορίας. Ο Δαραβίγκας και ένας άλλος που ήταν εκεί, μόνο μειδίαμα μπορούν να προκαλέσουν με την παρουσία τους. Να ένα κομμάτι του δικόγραφου, όπου φαίνεται η κατηγορία.

Μάρτυρες υπεράσπισης ήταν ο Anthony Diamond και ο Greg Pappas. Ο πρώτος, ήτοι ο Αντώνης Διαμαντόπουλος, είναι καταδικασμένος για οικονομικά εγκλήματα στον Καναδά. Ο δεύτερος, έχει μια εταιρεία φάντασμα, μη καταχωρημένη οπουδήποτε, η οποία λειτουργεί σαν καταθετήριο. Εκεί κατέθεσε ο Σώρρας τις συναλλαγματικές – ομόλογα. Προσέξτε μια απόδειξη κατάθεσης και φρίξτε. Άλλο το όνομα της εταιρείας ψηλά και άλλο το όνομα της εταιρείας στη σφραγίδα. Μιλάμε για απατεώνες του κιλού.


Το δικαστήριο τον αθώωσε για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Δεν έκανε καμία έρευνα για το αν υπάρχουν τα λεφτά ή όχι. Είχε μπροστά του μόνο μερικούς ψευδομάρτυρες που έλεγαν ότι ήθελαν, χωρίς αντίκρουση και τελείωσε. Δέχθηκε ότι, όντως ο Σώρρας, είναι ο διαχειριστής των συναλλαγματικών της Red Panther Limited. Αυτό και μόνο αυτό. Δεν εξέτασε ποτέ, αν τα λεγόμενα ομόλογα είναι γνήσια ή απάτη.

Δείτε τι λέει η Τράπεζα της Ελλάδος για τους τρεις αυτούς κυρίους. Δείτε τι λέει για τον Diamond και την εταιρεία του. Προσέξτε και τι λέει για την εταιρεία του Greg Pappas, στην οποία κατέθεσε ο Σώρρας τα «ομόλογα». Είναι τόσο αστείοι, που θα προκαλούσαν άφθονο γέλιο, αν δεν κορόιδευαν απελπισμένους από τα μνημόνια ανθρώπους.


Επ’ ευκαιρία, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει εκδώσει οδηγία για τις συναλλαγματικές (Bills of Exchange), που παρουσιάζουν σαν χρεωμένο το αμερικάνικο δημόσιο. Λένε πως είναι όλες πλαστές. ΟΛΕΣ. Το βλέπουμε στην ιστοσελίδα του Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, η οποία παρατίθεται:

Να και η απάντηση του αμερικάνικου Υπουργείου Οικονομικών, στη σχετική ερώτηση του Ελευθέριου Ρήνου. Έχει επάνω τηλέφωνα και διευθύνσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να τηλεφωνήσει και να μάθει από πρώτο χέρι.

Όποιος πάλι, θέλει να έχει ολόκληρο το φάκελο με όλα αυτά εγγράφως και επισήμως, μπορεί να τα ζητήσει από το UCC της Washington, που λέγαμε πιο πάνω. Με λίγα δολάρια θα έχει περίπου 700 σελίδες, αναφορικά με τα παραπάνω. Σε αυτή την ιστοσελίδα: https://fortress.wa.gov/dol/ucc/

Τελειώνουμε το θέμα «αμερικάνικα ομόλογα» και WOZNY, παραθέτοντας ένα τέτοιο «ομόλογο», που έχει στην κατοχή του ο Σώρρας, για να δείτε για τι απάτη μιλάμε. Προσέξτε το καταπληκτικό: η υποχρέωση πληρωμής του ομολόγου, δεν είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είναι στην «Εταιρεία Ηνωμένες Πολιτείες». Όχι κράτος, αλλά εταιρεία. Όχι της Αμερικής, αλλά του τρέχα γύρευε. Είναι υπογραμμισμένο με κίτρινο το συγκεκριμένο σημείο. Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του παραμυθιού. Αυτά δεν είναι ορθογραφικά λάθη. Είναι κόλπα που κάνουν όλοι οι απατεώνες του είδους, για να τα φέρουν βόλτα, όταν τους κυνηγήσουν οι αρχές. Ηλίθια κόλπα από ηλίθιους απατεώνες για χαζούς ανθρώπους. Ο Wozny σήμερα, καταζητείται στις ΗΠΑ για αυτή την απάτη.


Πως ξέρουμε ότι έχει αυτό ειδικά το παλιόχαρτο ο απένταρος κροίσος; Διότι αναγράφεται στο πληρεξούσιο του Salmon, αλλά και γιατί οι ίδιοι οι απατεώνες μας το έδειξαν. Σε μια εκπομπή του φιλικού σε αυτούς Μπεξή, στο κανάλι 9, ο τότε δικηγόρος τους Παπαδάκης (νυν αποχωρήσας), κάνει το λάθος και δείχνει μια σελίδα από τις μπούρδες τους. Εκεί φαίνεται πεντακάθαρα το παραπάνω «ομόλογο». Είναι υπογραμμισμένος με κόκκινο, ο αριθμός του «ομολόγου» στην εκπομπή, όπως με κόκκινο είναι πάνω δεξιά στο παλιόχαρτο ο ίδιος αριθμός.

Η εκπομπή εδώ, για αυτούς που έχουν γερά νεύρα. Το χρονικό σημείο της παραπάνω εικόνας, είναι το 43:35.

Θεωρούμε πως εκθέσαμε σε ικανοποιητικό βαθμό την απάτη των αμερικάνικων ομολόγων. Τώρα όλοι ξέρουν τι εστί αυτή η απάτη. Οπότε όλοι ξέρουν, ποια είναι η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απευθύνουν στο Σώρρα ή στα τσιράκια του ή σε κάποιον παραπλανημένο κακομοίρη που τον πίστεψε: «Τα ομόλογα είναι του Wozny;» Κι άμα πάρει απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική, να μας γράψει. Αν θα λάβει, θα είναι ίσως σαν αυτή που έλαβε από το Σώρρα, ο Παπαδάκης στον ΑΝΤ1: Αν σου πω, θα σου επιτεθούν οι αμερικάνοι.

Πάμε τώρα να δούμε και την άλλη απάτη, που λέγεται παγκόσμιο καταπίστευμα. Είναι ανεξάντλητοι οι τύποι. Πραγματικά.

Τι μας λένε ότι είναι το παγκόσμιο καταπίστευμα; Πέρασε από διάφορες παραλλαγές, πχ στην αρχή έλεγαν πως βρέθηκε σε υπόγειες σπηλιές των Φιλιππίνων ένας ατέλειωτος και αμύθητος θησαυρός, ο οποίος μαζευόταν στο πέρασμα των αιώνων και σε αυτόν είχαμε μεράδι και εμείς.

Όταν άρχισαν να τους δουλεύουν άγρια, το άλλαξαν το παραμύθι. Το έκαναν πιο πιστευτό, που λέει ο λόγος. Τώρα λένε, πως το καταπίστευμα άρχισε να δημιουργείται από την ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Bretton Woods, το 1944.

Δημοσιεύουν έναν παγκόσμιο ισολογισμό του 2007, υπογεγραμμένο από Παπούλια, Αλογοσκούφη και όλους τους προέδρους και υπουργούς οικονομικών του πλανήτη. Στον παγκόσμιο αυτό ισολογισμό, φαίνεται πεντακάθαρα πως στις ελληνικές τράπεζες είναι κατατεθειμένο από το παγκόσμιο καταπίστευμα, ένα ποσό που φτάνει τα 115 τρις. Όχι δις, τρις. Δεν παίζουμε εδώ. Προσέξτε, τα 115 τρις είναι της Ελλάδας. Οι άλλες χώρες κατέχουν άλλα τρις. Αν η Ελλάδα κατέχει 115 τρις, οι ΗΠΑ πόσα να κατέχουν άραγε; Μερικά τετράκις, ίσως πεντάκις εκατομμύρια!!! Όταν ο πλανήτης όλος, παράγει ετησίως γύρω στα 75 δις, τι θα τα κάνουμε τα 115 τρις; Αγοράζουμε όλη τη Γη και μας μένουν και κάτι ψιλά, να αγοράσουμε και κάνα δυο πλανήτες ακόμα.

Κουνώντας λοιπόν, το χαρτί με τον παγκόσμιο ισολογισμό και τις υπογραφές επάνω του, πείθουν τους αφελείς και αδαείς Έλληνες, ότι με αυτό βρήκαν τη σωτηρία τους. Είμαστε όλοι ζάπλουτοι και δεν το ξέρουμε γιατί μας το κρύβουν τα παγκόσμια λαμόγια. Πάμε με τον Αρτέμη μπροστάρη, να πάρουμε τα αμύθητα λεφτά μας!!!

Που να ΄ξεραν τα χαζά παγκόσμια λαμόγια, ότι θα βρισκόταν να τους ξεσκεπάσει ένας γνήσιος ελλάνιος πολέμαρχος, με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις μοναδικές δυνάμεις της ζεύξης του κράτιστου νου. Ο πολέμαρχος ορκίστηκε στη συμπαντική συνειδητότητα της νομοτέλειας, και σε αυτόν ορκίζονται ΥΠΟΤΑΓΗ οι πιστοί ελλάνιοι πολεμιστές κι αν παρακούσουν, να διαλυθεί ο κυτταρικός τους ιστός. Συγνώμη για το παλαβό διάλλειμα. Δεν τρελαθήκαμε. Αυτά είναι φράσεις από τον όρκο που δίνουν τα θύματά τους. Το μόνο σοβαρό σε όλα αυτά, είναι η ΥΠΟΤΑΓΗ. Φτιάχνει στρατό φανατικών.

Ας επανέλθουμε στο θέμα, δηλαδή τα 115 τρις του καταπιστεύματος. Βασιζόμενοι σε αυτά τα υποτιθέμενα λεφτά, αλλά και στα ομόλογα που αναλύσαμε παραπάνω, βάζουν τα θύματα της κομπίνας, να υπογράψουν ένα εξώδικο που καταθέτουν στην εφορία (εσχάτως και στις τράπεζες), με το οποίο εξουσιοδοτούν την εφορία (ή την τράπεζα), να εισπράξει τους οφειλόμενους φόρους και ότι άλλο χρωστάει ο ξεφραγκιασμένος κακομοίρης, από το μερίδιο του κακομοίρη στο παγκόσμιο καταπίστευμα.


Η μόνη απόδειξη της ύπαρξης των 115 τρις, είναι ο παγκόσμιος ισολογισμός του 2007. Όλα τα άλλα παραμύθια που λένε, προέρχονται από αυτόν. Ας δούμε λοιπόν, τι εστί αυτός ο παγκόσμιος ισολογισμός. Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δεν υπάρχει ο όρος παγκόσμιος ισολογισμός. Δεν υπάρχει στην πραγματική ζωή που ζούμε. Υπάρχει όμως στον φανταστικό, απίθανο και ομιχλώδη κόσμο του μυαλού του απατεώνα που τον συνέταξε και των ντόπιων συνεργατών του. Δυστυχώς, και των θυμάτων τους.

Ποιος είναι ο «ισολογισμός»; Θα τον βρείτε (και) εδώ, στη σελίδα της Ε5. Έλεγαν για Ε4, αλλά φαίνεται πως τσόνταραν ένα Ε ακόμα. 

Παραθέτουμε τη σελίδα 1, για να πάρετε μια ιδέα ποιος τον «έφτιαξε»

Πάνω πάνω, βλέπετε την Committee of 300. Αν απορείτε γιατί δεν την γνωρίζετε, η απάντηση είναι απλή: γιατί δεν υπάρχει. Είναι μια ακόμα θεωρία συνομωσίας, που λέει ότι, η επιτροπή αυτή ιδρύθηκε από τη Βρετανική Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών το 1727. Από τότε, με διάφορους συνωμοτικούς τρόπους, καταφέρνει να κυβερνά τον κόσμο έως σήμερα. Ανακατεύουν οι συνωμοσιολόγοι και λίγο ιλλουμινάτι, για να δέσει το γλυκό και ζήτω η τρέλα.

Αμέσως μετά, βλέπετε τον “The United Nation Organization”. Αυτόν νομίζετε πως τον ξέρετε, αλλά κάνετε λάθος. Γιατί ούτε αυτός υπάρχει. Δεν υπάρχει ο οργανισμός Ηνωμένου Έθνους. Υπάρχει United Nations. Ηνωμένα Έθνη. Αν θες, μπορείς να κοτσάρεις και το Οργανισμός, αλλά είναι Έθνη και όχι Έθνος.  

Πάμε στη σελίδα 4, που αρχίζει η κωμωδία και το δράμα...


Πάνω πάνω, γράφει πως όλη αυτή η εμετική μπούρδα που έφτιαξαν, αποτελεί πληροφορία για τον Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιά Anthony Santiago Martin, το ASBLP Group of Companies και την BANK of ASBLP. Όλα ανύπαρκτα. Κι αυτά υπάρχουν μόνο στον ταραγμένο εγκέφαλο των απίθανων απατεώνων. Μπείτε στο Google και αναζητείστε αυτά τα ονόματα. Θα χορτάσετε σαχλαμάρα και ηλιθιότητες.

Είναι τόσο τσαπατσούληδες, που κάνουν λάθη παιδικά. Προσέξτε τη σφραγίδα της παραλαβής του εγγράφου, τον Φεβρουάριο του 2007. Πρώτα έχει μπει η σφραγίδα και επάνω της τυπώθηκε το κείμενο. Δεν έχουν το Θεό τους.

Οι λογαριασμοί έχουν τους κωδικούς: Άσπρο Πνευματικό Αγόρι, Πνευματικό Παιδί Θαύμα, Αυγερινός, Βασιλιάς Δαυίδ, Προφήτης Μωάμεθ και πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το.  

Τα ονόματα των λογαριασμών προέλευσης είναι: Άσπρος Μογγολικός λογαριασμός, Άσπρος λογαριασμός του Βατικανό, Κίραμ, λογαριασμός του Άσπρου Αετού. Μαύρα κοράκια, άσπρα κοράκια…

Ο σημερινός λογαριασμός λέγεται: λογαριασμός του Άγιου Επουράνιου Πατέρα. Αμήν. Βοήθειά μας.

Για να πάρετε μια καλή ιδέα της γελοιότητάς τους, δείτε μερικά ονόματα των δικαιούχων των λογαριασμών προέλευσης. Βασιλιάς Bernardo Carpio: πρόκειται για μυθικό ήρωα των Φιλιππίνων. Ήταν ο θεός των σεισμών και κρατούσε και τη Γη στους ώμους τους, σαν τον Άτλαντα ένα πράμα. Αυτός είχε τον Άσπρο Μογγολικό. Στην εικόνα βλέπουμε αυτόν που μας δίνει τα λεφτά για να γλυτώσουμε την εφορία, επί το έργον:

Άλλος που μας αφήνει τα λεφτά, είναι ο Dr Jose Rizal. Αυτός ήταν υπαρκτό πρόσωπο και είναι ήρωας του λαού των Φιλιππίνων. Εκτελέστηκε το 1896 από τους κατακτητές Ισπανούς. Η σχέση του με τον άσπρο λογαριασμό του Βατικανού, είναι η ίδια με αυτή του Αρτέμη με την αλήθεια.

Αρκετά με αυτές τις γελοιότητες, πάμε σε άλλες, πιο σοβαρές.

Στις σελίδες 54 και 55 αναφέρονται τα ποσά που είναι κατατεθειμένα στις ελληνικές τράπεζες. Ποσά που φτάνουν τα 115,5 τρις δολάρια ακριβώς. Τα βλέπετε παρακάτω.

Είναι ακριβώς τα ίδια, με αυτά που παρατίθενται στο περίφημο εξώδικο των θυμάτων του Σώρρα, προς την εφορία.


Καταλαβαίνετε μόνοι σας, την προέλευση του παγκόσμιου καταπιστεύματος του Σώρρα. Σκέτο παραμύθι. Ξεχάσαμε κάτι όμως. Τις υπογραφές των Παπούλια, Αλογοσκούφη, Τάσσου Παπαδόπουλου και όλων των ηγετών παγκοσμίως. Τι γίνεται με αυτές; Τις έβαλαν πραγματικά; Όχι βέβαια. Πλαστογραφία ολκής είναι.

Εδώ η πραγματική υπογραφή του Κάρολου Παπούλια



και εδώ η υπογραφή Παπούλια στον παγκόσμιο ισολογισμό

Ολόιδιες έτσι; Σαν μια σταγόνα νερό.

Η πλάκα δε σταματάει εδώ. Είναι απατεώνες της δεκάρας και δε κάνουν μια σοβαρή πλαστογραφία, ούτε στο επίπεδο του να ξεγελάσουν ένα βρέφος. Βάζω μαζί, τις υπογραφές από τον παγκόσμιο ισολογισμό, των Παπούλια, Τάσσου Παπαδόπουλου και Πόλσον (υπ. οικονομικών ΗΠΑ). Γιατί να τις βάλω δίπλα δίπλα; Δείτε και καταλάβετε μόνοι σας το γιατί.

Αυτές είναι όντως σα μια σταγόνα νερό. Ειδικά το κεφαλαίο P. Τι διάολο! Δεν μπορούσαν να τις κάνουν λίγο διαφορετικές; Ένας έκατσε και έβαλε τις υπογραφές για όλο τον πλανήτη; Δεν υπήρχε ένας συνάδελφος απατεώνας, να τις μοιράσουν ρε αδελφέ; Ο ένας να πλαστογραφεί της Ευρώπης και της Ασίας, ο άλλος της Αφρικής και της Αμερικής ας πούμε. Έτσι για ποικιλία. Για να σπάσει η μονοτονία.

Ο Ελευθέριος Ρήνος ζήτησε από την Παγκόσμια Τράπεζα, μια απάντηση για τη γνησιότητα των παραπάνω, μιας και την επικαλούνται συνεχώς. Η Π.Τ. μιλάει για «δόλια απάτη» και του είπε να μην δώσει ποτέ χρήματα σε τέτοιους τύπους και να απευθυνθεί στις τοπικές διωκτικές αρχές.

Φυσικά, δεν έφτιαξε ο Σώρρας την απάτη του καταπιστεύματος. Απλά τη χρησιμοποιεί. Την κατέστρωσε ένα τσούρμο απατεώνων στις Φιλιππίνες, στην Καμπότζη και στην Ινδονησία. Μερικοί είναι ήδη μέσα και περιμένουν τους άλλους. Ray C. Dam, Neil Keenan, Jonathan Todd Clinard -ο οποίος είναι συνεργάτης και του περίφημου Wozny- και άλλα καλόπαιδα. Όλα υπό τη σκέπη του OITC (Office for International Treasury Control). Μιας εταιρείας φάντασμα, που ασχολείται αποκλειστικά με την δημιουργία και πώληση παραμυθιών με θησαυρούς.

Το ερώτημα που γεννιέται στον καθένα, που διάβασε όλα αυτά που παραθέσαμε, είναι το εξής: γιατί δεν επιλαμβάνεται κάποιος αρμόδιος, αφού πρόκειται για τεράστια απάτη που κάνει κακό σε πολίτες; Αν έβγαινε ο οποιοσδήποτε πολίτης και έλεγε αυτές τις απατεωνιές και έπαιρνε λεφτά από τον κοσμάκη, θα ήταν ακόμα έξω; Τι κάνουν το κράτος, οι διωκτικές αρχές, αυτοί που πλαστογραφήθηκαν οι υπογραφές τους, η δικαιοσύνη; Πολύ απλά, ο Σώρρας είναι ότι πρέπει για τους κυβερνώντες κατοχικούς. Λέει στον κόσμο να κάτσει στον καναπέ του και αυτός θα του πληρώσει τα χρέη και θα του δώσει και λεφτά. Δεν βγάζει άχνα για το ευρώ και την ΕΕ, που μας έχουν τσακίσει, δε μιλάει καθόλου για εθνικό νόμισμα που είναι απαραίτητο, αν θέλουμε την περίφημη παραγωγική ανασυγκρότηση, δε μιλάει καθόλου για διαγραφή δημόσιων και ιδιωτικών χρεών, αλλά μιλάει για αποπληρωμή τους. Άσε που, αν μπει στη βουλή, θα τον κρατούν στο χέρι. Αν δεν τους βολεύει αυτός, τότε ποιος τους βολεύει;

Αρκετά ασχοληθήκαμε με τις απατεωνιές. Θα μπορούσαμε να γράφουμε άλλο τόσο και δεν θα έφτανε. Πιστεύουμε πως όλοι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Ο Αρτέμης Σώρρας και η κομπανία του, δεν έχουν φράγκο τσακιστό. Κι ας λέει πως έχει 2,9 τρις δολάρια, ενώ ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο γνωστός Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, έχει μόνο 80 δις.

Όλα όσα λένε ότι έχουν, είναι ένα κακοστημένο παραμύθι. Τα μόνο λεφτά που έχουν, είναι αυτά που τα απελπισμένα και αφελή θύματά τους δίνουν από το υστέρημά τους, ελπίζοντας σε κάτι καλό.

Για να κλείσουμε και να καταλάβετε το μέγεθος της ψευτιάς που αγγίζει (αν δεν ξεπερνάει) τα όρια της παράνοιας, θα σας πούμε δυο λόγια για τις απίθανες ιστορίες, που διδάσκει ο Σώρρας στο κοινό του. Υπάρχουν βίντεο στο YouΤube, στα οποία μιλάει ο ίδιος, για το πως ο Μέγας Αλέξανδρος καμπύλωνε το χρόνο και έτσι έζησε χίλια χρόνια γυρίζοντας το χρόνο πίσω ή πως ο Ιάσωνας έκλεισε τη μία από τις τρεις ανοιχτές πύλες, που ξέχασαν ανοιχτές οι θεοί, ενώ ο Λυκούργος απέτυχε να κλείσει τη δεύτερη, που είναι στις νήσους του Πάσχα και η τρίτη παραμένει ανοιχτή έξω από το Βανκούβερ (σσ και περιμένει τον Σπάιντερμαν να πάει να την κλείσει με τον ισχυρό ιστό του). Ο ορισμός της σαχλαμάρας και κάθονται και τον ακούνε πολλοί συμπολίτες μας.

Πρέπει οι Έλληνες που βρίσκονται υπό κατοχή, παρά την απελπισία και την απόγνωση που τους πνίγουν, να μην ακούν τις μπούρδες των απατεώνων και να κάνουν το καθήκον τους, δηλαδή να ελευθερώσουν τη χώρα τους, για να ζήσουν από την πρώτη μέρα αξιοπρεπώς. Αυτά δε γίνονται από τον καναπέ, ούτε περιμένοντας ψευτοσωτήρες του ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Γίνονται μόνο με την κινητοποίηση του ίδιου του λαού και την οργάνωσή του, κάτω από το στόχο της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της πραγματικής Δημοκρατίας.

seisaxthia-epam.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)