Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ, Δικηγόρος(εργατολόγος) ....Τι γράφει για Γεροβασίλη, Τσίπρα, Καμμένο και ΣΥΡΙΖΑ) : "Ξεφτίλες, ξεφτίλες, ξεφτίλες. Φασίστες. Τσογλαναραίοι. Αλήτες."

"Υποχρέωση όλων των Ελλήνων να τους στείλουμε στο διάολο."

Είπαμε ρε παιδιά, αλλά όχι κι' έτσι ....

ΝΤΡΟΠΉ, "ΠΙΠΈΡΙ" !   Κρίμα, αυτά τα μηνύματα στέλνει το πολιτικό προσωπικό και οι επιστήμονες στους νέους μας και γενικά στην κοινωνία !


IMG_1985.JPG
ΠΟΛΊΤΗΣ ΈΜΠΛΕΟΣ ΑΗΔΊΑΣ ]
[Να είσαι Δικηγόρος και Πολιτικός και να ρίχνεις τέτοιο "μπινελίκι" στον Πρωθυπουργό της Χώρας ....δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί]



ΑΚΟΎΣΑΤΕ τη Γεροβασίλη;
Ξεφτίλεςξεφτίλεςξεφτίλες. Φασίστες. Τσογλαναραίοι. Αλήτες. Υποχρέωση όλων των Ελλήνων να τους στείλουμε στο διάολο.



ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΕ Β. ΠΊΤΤΑ

Γιαννης Χασιωτης
Γιαννης Χασιωτης Όνομα και πράγμα ησε. Πίτα βλέπω ότι δεν άφησες. Τίποτα να. Χαθεί. Από την. Πίτα. Σίγουρα θα. Την. Ήθελες. Ολόκληρη. Και το. Σκυλί. Χόρτα το. Δεν. Άφησες. Τίποτα. Να. Πεσυ. Κάτω. Ε. Τέρμα. Το βυσινο. Τρέχα. Στην.ΕυελπιδωνΞεχαστε την. Εξουσία. Για είκοσι. Τουλάχιστον. Χρόνια. Είναι πολύ. Νέος. Ο. Πρωθυπουργός. Τον φτοχων. 0. Αλέξης. Ο. Τσιπρας.



ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ....ΆΛΛΑ "ΩΡΑΊΑ"

ΓΙΑ ΤΟΝ Α. ΤΣΊΠΡΑ

Τελικά αυτό το άθλιο υποκείμενο που βουλιάζει την Ελλάδα και φτωχοποιεί τους έλληνες (Τσίπρας) είναι ολοφάνερα παρανοϊκός. Τα ψέμματά του δεν μπορεί να τα λέει με τόση άνεση, υγιής άνθρωπος.
-Ψηφίζει μέτρα 3,6 δις το 2015, 5,4 δις προχθές, υπογράφει νέο μνημόνιο διαρκείας ("κόφτης"), και ταυτόχρονα πανηγυρίζει ότι υπογράφει συμφωνία χωρίς νέα μέτρα.
-Το 2012 δηλώνει ότι δεν πληρώνει ΕΝΦΙΑ και ότι το ποσό του ΕΝΦΙΑ θα το καταθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Λίγο μετά σε συνέντευξη στο ΣΚΑΙ λέει "τους την έσκασα, δεν έχω σπίτι" και σήμερα στις δηλώσεις "ΠΟΘΕΣ ΕΣΧΕΣ" του 2012 φαίνεται να έχει δηλώσει ιδιοκτήτης σπιτιού 115 τ.μ.
Ο άνθρωπος είναι δημόσιος κίνδυνος. Οι συγγενείς του θα πρέπει να ζητήσουν να τεθεί σε πλήρη δικαστική συμπαράσταση...

Τί να πει, πια, κανείς σ' αυτό το γελοίο υποκείμενο που παριστάνει τον Πρωθυπουργό και στους τριτοκοσμικούς υπουργούς και βουλευτές του; Όλα όσα με περίσσιο κομπασμό εκστομίζουν καθημερινά, δεν αντέχουν ούτε στην λογική επεξεργασία παιδιού του νηπιαγωγείου. Πέρα από την καταστροφή που έχουν επιφέρει στη χώρα, προσβάλλουν πλέον και την αισθητική μας. Σε λίγο θα τους βλέπουμε και θα ξερνάμε.

Όσο κι αν διαφωνείς σε πολλά μαζί του, είναι απολαυστικά ακριβής στις διαπιστώσεις του για το σούργελο,
"....Και ο Πρωταριστερός, μπροστάρης, ο Πρωθυπουργόs;, Τσίπρας, ο ευειδής, «Μήτε βαθύς στις σκέψεις ήταν, μήτε τίποτε. Ένας τυχαίος αστείος άνθρωπος, έμαθ’ επάνω κάτω σαν τους Έλληνας να φέρεται… μιλώντας με βαρβαρισμούς δεινούς τα ελληνικά ..
Ένας αειδής πολιτικατζής, με τρομερή αυτοπεποίθηση βλακός. ...Ο Τσίπρας στον λαό επιδεικνύει κουτσαβάκικο νταηλίκι, και στους εταίρους και συνεταίρους του Τροϊκανούς και την ευειδή τέταρτη του κουαρτέτου, στρέφει «παρειάν αναίσθητον εις τους κολάφους.
...Αυτός, ο μικρός ανίκανος τυφλός Κυβερνήτης, ο εξουσιολάγνος, σπουδαρχίδης γλείφει αρχίδιον εξουσίας, ηδονιζόμενος, βλέποντας τις στάχτες ενός λαού, που κι αυτός έκανε αποκαΐδια¨".

ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ

Τί λέει ο αλήτης, ο αρχιφασισταράς, ο άμεσος συνεργάτης και συγκυβερνήτης της ψεκασμένης ακροδεξιάς! Από πού και ως πού εγώ που συμμετέχω στο κίνημα "παραιτηθείτε" είμαι ακροδεξιός; Άει στο διάβολο επιτέλους, λωποδύτες, να ξεβρωμίσει ο τόπος από την άθλια παρουσία σας.


ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ....

Καμία συναίνεση, καμία συζήτηση, καμία ανοχή σ' αυτά τα πολιτικά σκουλήκια που διέπονται από αυτές τις εμφυλιοπολεμικές αντιλήψεις. Αγώνας ανένδοτος μέχρι να τους στείλουμε στον αγύριστο..

Δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να γίνει. Αυτά τα φασιστοειδή και αλητήρια όντα που με απάτες και ψέμματα κατέλαβαν την εξουσία, θα τα διαλύσουν όλα. Οικονομία, ηθικές αξίες, αισθητική, πολιτισμός, παιδεία καταρρέουν. Ο φασισμός απλώνει τα πλοκάμια του και δείχνει το κατάμαυρο πρόσωπό του σε όλα τα πεδία.
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Με τις αναρτήσεις και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δυστυχώς δεν πέφτουν. Όσο φτύσιμο και να δεχτούν, δεν τους ενοχλεί.
Πρόταση για προβληματισμό: Το κράτος δεν λειτουργεί, και όπου λειτουργεί είναι σε βάρος του πολίτη. Αν σταματήσουμε να πληρώνουμε τα χαράτσια τους (που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε) θα σταματήσει να λειτουργεί το κράτος τους και από την γενικευμένη αντίδραση θα τρέχουν να βρούν ελικόπτερο. Το κόστος επανόδου στην προτέρα κατάσταση, πιστεύω θα είναι πολύ μικρότερο από το κόστος της παραμονής τους έστω και για λίγο ακόμα...
 

Κοινοποιείστε το παντού. Να αντιληφθούν όλοι ότι αυτοί οι φασίστες που κυβερνούν δεν έχουν κανένα φραγμό, Φασίστες, ανήθικοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια.


 
 ΒΑΣΊΛΗΣ ΑΡΠΊΤΤΑΣΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΉΣ

  • Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, με ειδίκευση στα εργατικά, συνδικαλιστικά και ασφαλιστικά θέματα. Συνεργασίες με: ΓΣΕΕ, Εργατικά Κέντρα, (Αθήνας,ΠειραιάΕλευσίνας), Ομοσπονδίες (ΜετάλλουΤουρισμού, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Ιατρικών Επισκεπτών, κ.λ.π.) πρωτοβάθμια σωματεία, (Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Ελευσίνας, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, Αγροτικής Ασφαλιστικής, Οργανισμών Πρόνοιας, ΕΛΓΑΚΒ Η ΜΗΤΕΡΑΟΠΕΚΕΠΕ κ.λ.π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)