Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΗ: Σε κινεζική εταιρεία πωλήθηκε το 24% του ΑΔΜΗΕ


Έναντι 320 εκατ. ευρώ - Άψογη χαρακτηρίστηκε η διαδικασία - Στις 31 Οκτωβρίου συνεδριάζει το ΔΣ
Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής προσφορών για την πώληση του 24% του ΑΔΜΗΕ σε στρατηγικό επενδυτή. Πλειοψηφών προσφέρων αναδείχθηκε η κινεζική εταιρεία State Grid με τίμημα 320 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την προσφορά, ο ΑΔΜΗΕ αποτιμάται στα 1,33 δισ. 

Η διαδικασία ήταν άψογη, πράγμα για το οποίο η διοίκηση της ΔΕΗ συγχαίρει τα αρμόδια στελέχη της εταιρείας για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν. Το ΔΣ της Επιχείρησης στις 31 Οκτωβρίου 2016 θα πάρει την απόφαση για τον προτιμητέο επενδυτή. Οριστική απόφαση θα λάβει η Γενική Συνέλευση των Μετόχων η οποία προγραμματίζεται για τις 24 Νοεμβρίου 2016.

fpress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)