Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Θέμα χρόνου η εκτόξευση πυραύλου εδάφους – αέρος , εναντίον Τούρκικου πολεμικού αεροσκάφους που παραβιάζει τον Ελληνικό εναέριο χώρο , Ταγίπ Ερντογάν

​Η απόφαση έχει ληφθεί κύριοι . Τα πρόσωπα – ήρωες που έχουν διατεθεί να θυσιάσουν την καριέρα τους για μια τέτοια αμυντική αποστολή για την Τιμή της Ελλάδος ,  πολλά . Μένει μόνο να δοθεί η εντολή για να γραφούν με χρυσά γράμματα  στην Ιστορία  .…. σύντομα .

Τότε θα δείτε …ποιός είναι με ποιόν και γιατί .

Η Τουρκία μας ξεφτιλίζει σε παγκόσμιο επίπεδο με τις άνευ προηγουμένου παραβιάσεις της που ξεκίνησαν αμέσως μετά της εισβολή στην αδελφή Κύπρο και που έχουν κλιμακωθεί τα τελευταία χρόνια  επικίνδυνα , έχοντας αφήσει όλους έκπληκτους .
Όσο δεν αντιδρούμε, όσο δείχνουμε αδυναμία με την πολιτική της μη – έντασης που ασκούμε   , τόσο θα διεκδικεί και περισσότερα - Νησιά του Αιγαίου , Θράκη , αργότερα  Ήπειρο και Θεσσαλονίκη.

 Όσο δεν αντιδρούμε θα πρωταγωνιστεί όλο και περισσότερο στο μοίρασμα της  πίτας του Αιγαίου . Το ΝΑΤΟ δεν ανακατεύεται σε διαμάχες μεταξύ κρατών μελών του , η ΕΕ ενδιαφέρεται μόνο για τα οικονομικά σύνορα . ΗΠΑ και Ρωσία  θα αναγκαστούν να συνεργαστούν μαζί της για να φάνε από την πίτα της Μεσογείου αφού την βλέπουν να πρωταγωνιστεί όλο και περισσότερο .

Σκοπός της μεταξύ άλλων είναι να μας αναγκάσει  να συρθούμε σε μια αναθεωρήσει της Συνθήκης της Λωζάννης , τούτο είναι εύκολο πλέον, εάν καταλάβει 1 ή 2 ακόμα Βραχονησίδες όπως στα Ίμια …. που είναι πλέον¨ ουδέτερη ζώνη ¨  για την Ελλάδα .

Οι φύλακες όμως δεν μπορούν να περιμένουν , δεν μπορούν να προδώσουν τον ¨όρκο τους ¨ , δεν μπορούν να αψηφήσουν αξίες , αρχές και ιδανικά που έρχονται από τα βάθη των αιώνων  , δε μπορούν  να ξεχάσουν το αίμα των προγόνων τους , να ξεχάσουν  μια ιστορία χιλιάδων ετών …. για την οποία είναι περήφανοι .
Όσοι δεν είστε έτοιμοι ….. συγχωρέστε μας !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ