Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η …ΦΟΒΕΡΗ «ΔΥΣΤΥΧΙΑ» ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ( βίντεο)

kyria-foto
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Θαυμάστε την ιστορία ενός “βασανισμένου” και “ταλαιπωρημένου” παράνομου μετανάστη που γλύτωσε από την κόλαση του πολέμου και της καταστροφής.
foto1
Μια ωραία μέρα λοιπόν, καταπονημένος αυτός και δυστυχισμένος παράνομος μετανάστης που τα έχασε όλα από τον πόλεμο, φτάνει κυνηγημένος σε μια γερμανική κωμόπολη με την ελπίδα να ξαναφτιάξει την καταστρεμμένη χαμένη
του ζωή.
foto2
Αλλά ώ, τι έκπληξη! Μαζί με αυτόν τον δυστυχισμένο ακολουθούσαν και άλλα άτομα ανάμεσα τους τέσσερεις γυναίκες. Η έκπληξη μεγάλωσε όταν τον ρώτησαν τι του είναι αυτές οι γυναίκες, εκείνος τότε απάντησε με φυσικότητα: «Μα είναι το… χαρέμι μου!» και συνέχισε λέγοντας, «πως ήταν δυνατόν να φύγω από την πατρίδα μου και να μην πάρω μαζί μου το χαρέμι μου, τις τέσσερις γυναίκες μου, που με υπηρετούν την ημέρα και με «διασκεδάζουν την νύχτα». Μαζί με αυτές τις γυναίκες ακολουθούσε και ένας μικρός στρατός που ερχόταν καθυστερημένος, από 24 παιδιά. Ήταν βλέπετε πολύ καρπερός.
In this Aug. 15, 2009 photo, polygamist Mohammad Inaamulillah Bin Ashaari, center, is shown with his four wives, from left, Rohaiza Esa, Ummu Habibah Raihaw , Nurul Azwa Mohd Ani,and Ummu Ammarah Asmis at the "Ikhwan Polygamy Club Family Day" in Rawang, north of Kuala Lumpur, Malaysia. Polygamy is legal for Muslims in Malaysia, though not widespread. The Ashaari clan believes it should be. Last month, the sprawling family launched a Polygamy Club that seeks to promote plural marriages for what it says are noble aims, such as helping single mothers, prostitutes and older women find husbands. (AP Photo/Mark Baker)
Αυτή είναι μόνο μια από τις ιστορίες ενός παράνομου πολύ «δυστυχισμένου» μετανάστη αφιερωμένη σε όλους εμάς τους προοδευτικούς… ηλίθιους Ευρωπαίους.
Τα στοιχεία του μετανάστη όπως καταγράφτηκαν στην Γερμανική επικαιρότητα είναι τα εξής: Ο μετανάστης είναι Σύριος και η πόλη που τον δέχτηκε στη Γερμανία είναι το Montabaur στην περιοχή Westerwald, η οποία βρίσκεται ενδιάμεσα Φραγκφούρτης και Βόννης.
Αλλά για να καταλάβουμε ακόμη καλύτερα πόσο δυστυχισμένοι και ταλαιπωρημένοι είναι όλοι αυτοί οι παράνομοι μετανάστες που μας τους φόρτωσαν με σχέδιο, θα δώσουμε άλλη μια είδηση που έρχεται πάλι από τη Γερμανία.
Συγκεκριμένα, το ξέρετε ότι οι παράνομοι μετανάστες που κατέφυγαν κυνηγημένοι σε χώρες της Ευρώπης, πηγαίνουν τακτικά για… διακοπές στις χώρες από όπου έφυγαν ;



Όπως αποκάλυψε η συγγραφέας Katja Schneidt, σε μια συνέντευξη τηλεοπτικής εκπομπής που ασχολείται επί χρόνια με το ζήτημα των παράνομων προσφύγων, οργανώνονται γκρουπ από παράνομους μετανάστες για να κάνουν τις διακοπές τους σε χώρες όπως Συρία, Αφγανιστάν, Ερυθραία και Πακιστάν, όπου υποτίθεται ότι γίνεται πόλεμος και έφυγαν από εκεί για να σωθούν.
Όπως ανέφερε η συγγραφέας Katja Schneidt, υποτίθεται ότι οι άνθρωποι αυτοί ζούσαν σε περιοχές όπου ο άγριος πόλεμος είχε καταστρέψει τα πάντα. Είναι τρελό και παράλογο και μόνο η σκέψη ότι είναι δυνατόν να επιστρέφουν εκεί για να κάνουν τις διακοπές τους. Άρα κάτι δεν πάει καλά σε όλη αυτήν την ιστορία.



Το Υπουργείο Τουρισμού της Συρίας έχει εκδώσει ένα νέο διαφημιστικό βίντεο:



Φυσικά, όλοι αυτοί οι λαθρό από Συρία αντί να πηγαίνουν διακοπές σε χώρους αναψυχής, θα μπορούσαν κάλλιστα να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους και να πολεμήσουν για να την απελευθερώσουν από τη λαίλαπα των ISIS, Αλ Κάιντα και Αλ Νούσρα, όπου η κυβέρνηση φαίνεται ανεπιτυχής.
Η Γερμανίδα καγκελάριος προτιμά αντί να δημιουργήσει συνθήκες παραμονής στις πατρίδες τους όλων αυτών των παράνομων μεταναστών, τους κουβαλάει στην Ευρώπη με συνέπεια τη δημιουργία αμέτρητων προβλημάτων και ενδοκοινωνικών συγκρούσεων.
Προτιμούν να εγκαταλείψουν το σπίτι και την οικογένεια τους αντί να υπηρετήσουν το στρατό της χώρας τους.  Η ίδια η Μέρκελ τους καλει να “καλοπεράσουν” στην Ευρώπη αποσπόντας τους από την πατρίδα τους  έτσι αυτό λειτουργεί ως μια έμμεση υποστήριξη της ISIS και της Αλ-Κάιντα.
 
foto7
Λιγότερα παιδιά, περισσότερες διακοπές και αργότερα συνταξιοδότηση: Η Λέσχη της Ρώμης πιέζει σε μια νέα έκθεσή της για την επανεξέταση της πολιτικής σε βιομηχανικές χώρες. Ειδικά η αύξηση του πληθυσμού κάνει τους ειδικούς να ανησυχούν και ζητούν ριζοσπαστικά μέτρα για τη μείωση του ποσοστού των γεννήσεων.
loading...
Στο βιβλίο που παρουσιάστηκε πριν μια εβδομάδα στο Βερολίνο, «Ένα τοις εκατό είναι αρκετό – με λίγη ανάπτυξη να αγωνιστούμε για τις κοινωνικές ανισότητες , την ανεργία και την κλιματική αλλαγή», οι δύο μελλοντολόγοι Jorgen Randers και Graeme Maxton τοποθετούνται με 13 θέσεις, στα δύο κυριότερα προβλήματα των πλούσιων στο σύγχρονο κόσμο, την ανεργία και την αυξανόμενη ανισότητα.
Οι διακοπές όπως υποστηρίζουν θα πρέπει επίσης να αυξηθούν σταθερά. Στη Γερμανία, θα πρέπει αρχικά να είναι δύο επιπλέον ημέρες το χρόνο, είπε ο Ρέιντζερς. Την ίδια στιγμή, η ηλικία συνταξιοδότησης θα αυξηθεί. Και οι γυναίκες στον δυτικό κόσμο πρόκειται να λαμβάνουν ειδική υποστήριξη, εάν φέρουν μόνο ένα παιδί στον κόσμο.
Σε αυτό το βίντεο μαρτυρεί ένας αστυνομικός στη Γερμανία ότι η συμβίωση με μουσουλμάνους είναι δύσκολη διότι μεγαλώνουν τα παιδιά τους ακόμα και στις Ευρωπαϊκές χώρες με νόμο Σαρίας. Δίνει ένα παράδειγμα από οικογένειες σαλαφίιστών που απαγορεύουν τα παιδιά τους να κάνουν παρέα με απίστους και να μην παίζουν ούτε καν ποδόσφαιρο μαζί τους. Ένας μάλιστα, για να τιμωρήσει την κόρη του, την κρέμασε ανάποδα μέσα στο διαμέρισμα του και την χτυπούσε. Αυτή είναι η μουσουλμανική βαρβαρότητα σε όλες της τις μορφές. Ένας άλλος κλείδωσε έξω από το μπαλκόνι μέσα στο κρύο το παιδί του γυμνό για ώρες το χειμώνα.
Ο αστυνομικός αφηγείται, «Αυτοί οι άνθρωποι δεν προσαρμόζονται αλλά ζούνε στις χώρες μας με τους δικούς τους νόμους και επιβάλλουν με την πάροδο του χρόνου την θρησκεία και τους νόμους τους. Ας το καταλάβουμε αυτό καλά και ελπίζουμε να διαισθανθούμε επιτέλους τον κίνδυνο αυτόν σε μια χριστιανική χώρα».



Το πιο σοκαριστικό πείραμα έλαβε μέρος στην πόλη Essen της Γερμανίας. Σε μια πλατεία στο κέντρο της πόλης κάποιοι ντύθηκαν ISIS με τις ανάλογες στολές, πήραν μαχαίρια και κάποιους υποτίθεται άπιστους να τους εκτελέσουν στην πλατεία. Το σοκαριστικό ήταν όταν διαπίστωσαν με πόση ψυχρότητα αλλά και αδιαφορία αντιμετώπισαν το θέμα ο κόσμος, περισσότερο σαν να επιζητούσαν να δούνε μια ζωντανή εκτέλεση μπροστά τους . Άραγε πόση ανοσία με τις συνεχείς προβολές εγκλημάτων έχει πάθει πλέον ο κόσμος στην Ευρώπη.




foto5
Το πιο αισχρό βέβαια σε όλη αυτή την ιστορία είναι πως υπάρχει μια άλλη παράλογη οργάνωση που εμφανίστηκε τώρα τελευταία στο διαδίκτυο πίσω από την οποία, όπως ανακάλυψαν κάποιοι δημοσιογράφοι, βρίσκεται πάλι ο περίφημος Σόρος . Η ιστοσελίδα προτείνει τις Ευρωπαίες, μιας και οι άντρες τους πλέον από τα πολλά τα chemtrails με ορμόνες δεν είναι πλέον και πολύ άντρες και δεν μπορούν να γονιμοποιήσουν, να διαλέξουν όπως λέει η ιστοσελίδα μαύρους λαθρο και να ζευγαρώνουν. Μάλιστα διαθέτει και λινκ τα οποία οδηγούν κατευθείαν σε πορνοσελίδες όπως eastwesttakeover.tumblr.com όπου εκεί δείχνουν μόνο γυναίκες που συνουσιάζονται με μαύρους άντρες κυρίως από Αφρική.
pornpicture34 Φώτο: «Ευραραβία, η Ευρώπη σε χρειάζεται». Το ποσοστό γέννησης σε όλη την ήπειρο βρίσκεται σε συνεχή παρακμή και οι γόνοι του Ευρωπαίου άντρα γίνονται όλο και πιο αδύναμη από γενιά σε γενιά. Μετακόμισε στην Ευρώπη και ξεκίνησε μια επανάσταση. Χτίσε ένα καλύτερο και δυνατότερο μέλλον. Δημιούργησε μια καινούργια φυλή. Δημιούργησε μια καινούργια ήπειρο.
Όλα αυτά τα σχέδια και οι προτάσεις τους δεν αποσκοπούν σε τίποτε άλλο από το να διαλύσουν την κοινωνία μετατρέποντας την σε χώρο πορνείας και να καταστρέφουν το πιο ιερό, δηλαδή την οικογένεια και τα παιδιά. Θα γεννιούνται παιδιά που τις περισσότερες φορές ούτε καν θα γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας τους.
foto6
Φώτο: οι μουσουλμάνοι είτε ζουν στην Ινδία, Νιγηρία ή Συρία, είτε είναι φτωχοί ή πλούσιοι αγράμματοι ή μορφωμένοι, μοναδικός στόχος τους είναι να καταστρέψουν τα έθνη με ταραχές, βομβιστικές επιθέσεις, τρομοκρατία και τζιχάντ, στο όνομα του Ισλάμ. Salman Rushdie
Κυρία Μέρκελ θέλετε εμφύλιο; Αυτό που έγινε στο Bautzen πρόσφατα ήταν μόνο η αρχή.


















ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

  1. Διαφωνώ με τη γενίκευση των διαπιστώσεων του ανά χείρας άρθρου, γιατί πρόκειται σαφέστατα για εξαιρέσεις. Ασφαλώς, ανάμεσά στους παράνομους μετανάστες δεν αποκλείεται να υπάρχουν περιπτώσεις ανάλογες με αυτές που περιγράφονται στο ανά χείρας άρθρο, οι οποίες ωστόσο δεν είναι σε θέση να αναιρέσουν την απόλυτη εξαθλίωση στην οποία περιέρχεται η συντριπτική πλειονοψηφία των παράνομων μεταναστών, που είναι ουσιαστικά άτομα χωρίς ταυτότητα, δηλαδή ανύπαρκτα. Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα αδυνατεί παντελώς να δεχθεί τον όγκο των μεταναστών, παράνομων και μη, που της φόρτωσαν οι "αγαπητοί εταίροι της",αλλά ωστόσο η διαπίστωση αυτή δεν επιτρέπει την υιοθέτηση γενικών σεναρίων, όπως επιχειρεί το παρόν άρθρο, περί δήθεν μεταναστών που "διασκεδάζουν" με την ιδιότητά τους. Παρόμοιες αναλύσεις, αν δεν διευκρινίζουν σαφώς ότι αναφέρονται στην εξαίρεση των εξαιρέσεων, εκτός του ότι ουδένα ωφελούν, δημιουργούν επιπλέον πρόσθετο μίσος στο ήδη πλεονασματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Response to Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη:

    "οι μουσουλμάνοι είτε ζουν στην Ινδία, Νιγηρία ή Συρία, είτε είναι φτωχοί ή πλούσιοι αγράμματοι ή μορφωμένοι, μοναδικός στόχος τους είναι να καταστρέψουν τα έθνη με ταραχές, βομβιστικές επιθέσεις, τρομοκρατία και τζιχάντ, στο όνομα του Islam". Salman Rushdie

    Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη, please you should not ignore the above truth about the followers of Islam. Salman Rushdie is in a better position and knows what the followers of Islam believe and do: their aim is supremacy and in order to achieve this they believe that in God's name and for the glory of their God they can and should plunder and slaughter the infidels. Infidels do not count, have no value, no voice, no rights, no place in this world: just slaughter them in the name of Allah


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)