Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

IΣΠΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ELDORADO ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ


ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.



ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ELDORADO

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

bankstersae.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)