Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Ξεσηκωμός στη Συρία – Ο λαός εναντίον των τρομοκρατών (ΦΩΤΟ)

k1
Ογκώδεις φιλοκυβερνητικές διαδηλώσεις σε ανταρτοκρατούμενο προάστειο της Δαμασκού.
Συνεχίστηκαν χθες για έβδομη μέρα οι διαδηλώσεις εναντίον των τρομοκρατών στο προάστειο Qodsiyeh της Δυτικής Γούτας στη Δαμασκό.
Χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν ειρηνικά στους δρόμους, απαιτώντας την αποχώρηση των τρομοκρατών και κρατώντας μεγάλα κομμάτια από χαρτί (ελλείψει πανώ), που έγραφαν όχι στον πόλεμο, ναι στην ειρήνη.
Και οι μεγάλες αυτές διαδηλώσεις αποδεικνύουν την έλλειψη ερεισμάτων που έχουν στα πλατιά απλά και φιλειρηνικά στρώματα του Συριακού λαού οι λεγόμενοι «επαναστάτες».


Σε αντίθεση με αυτά που εμφανίζουν τα κατευθυνόμενα δυτικά ΜΜΕ και οι δορυφόροι τους σε όλο τον κόσμο, ο πόλεμος στο Χαλέπι κάθε άλλο παρά «επανάσταση» υπέρ της δημοκρατίας είναι.
Οι πραγματικοί αντίπαλοι του Συριακού Στρατού είναι οι ισλαμιστές τρομοκράτες τους οποίους υποστηρίζουν οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους.
Ο λαός έχει κουραστεί, έχει δει το πραγματικό πρόσωπο των τρομοκρατών και επιθυμεί μόνο την ειρήνη. Μην ξεχνάμε ότι ο πόλεμος βρίσκεται στο 6ο έτος του.
k1 k2 k3 k4

tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)