Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Λευτεριά, από την κατοχική ηγεσία της Γερμανικής MERCEDES...!!!!

Related image
Κύριοι,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.....Μετά την λευτεριά των ΑΘΩΩΝ στρατιωτικών μας  απο τους Τούρκους , ας ελπίζουμε και στην λευτεριά των ΑΘΩΩΝ καταναλωτών και των Ελληνικών Ανεξάρτητων Δικαστικών Αρχών , απο τον  Τούρκο ηγέτη Dr. DIETER ZETSCHE ,  της  MERCEDES ..!!!

Οι Γερμανοί  υπάλληλοι  που δίνουν αναφορά στον  Τούρκο ηγέτη  τους Dr. DIETER ZETSCHE  που είναι γνωστοί στά πέρατα της οικουμένης ,  για την εξουσία και επιρροή που έχουν μέσα στην ξακουστή αυτοκινητοβιομηχανία  MERCEDES -BENZ-DAIMLER , μαζί με τους Έλληνες εκπροσώπους τους 
θυγατρικής τους εταιρείας στην Ελλάδα MERCEDES-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. , αλλά και των συνεργατών τους ........ επιβάλλουν το ΧΑΟΣ στην Ελληνική  Δικαιοσύνη  με όμηρους όλους όσους εμπλέκονται  , ακούστε με ποιό τρόπο δημιουργούν πλήρη σύγχυση σε δεκάδες δικαστές και Εισαγγελείς ώστε να αθωωθούν ....Ενώ πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα .....!!!

Για 1η φορά στην ιστορία της Ελληνικής δημοκρατίας τα έγγραφα τους που έχουν προκαλέσει ανακοπή , στην κρίση των δικαστών , δημοσιοποιούνται .....!!!!!!! 
Καταθέτουν οι Γερμανοί στο Πολυμελές Πρωτοδιεκείο Αθηνών το 1ο πακέτο ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ 84 σελίδες,  στις 29 Ιανουαρίου το 2013 , σε καμία σελίδα δεν αναφέρουν την επιστολή τους με αριθ. πρωτ. 43435/3961, στις 24 Δεκεμβρίου 2014  καταθέτουν άλλες  95 σελίδες  συμπληρωματικές Προτάσεις, σε καμία σελίδα δεν αναφέρουν την επιστολή τους με αριθ. πρωτ. 43435/3961 και τέλος καταθέτουν στο Εφετείο 220 σελίδες Προτάσεις ....Σύνολο ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ σε σελίδες τριακόσιες εννενήντα εννέα (399)  , όπου μόνο σε μία σελίδα ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ και μόνο στο Εφετείο αναφέρουν την επιστολή τους με αριθ. πρωτ. 43435/3961 , χωρίς να εξηγούν απολύτως τίποτα ....!!!!! Ανάλογες σελίδες  προτασεων κατέθεσαν οι συνεργάτες τους επισκευαστές και διανομείς των οχημάτων τους στην Ελλάδα, εταιρείες των ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ, ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΡΕΙΝΓΟΥΩΣ , σε όλα τα δικαστήρια ...!!! 

Σε ένα ατελείωτο , πρωτοφανές δικαστικό "ΘΡΙΛΕΡ",  μέσα στις Ελληνικές δικαστικές αίθουσες έχει εξελιχθεί η ομολογία των Γερμανών της αυτοκινητοβιομηχανίας  MERCEDES  αφού αποκαλύφθηκε από την  μοναδική αγωγή  που ποτέ έχει κατατεθεί εναντίον  Γερμανών,  απο την εποχή που οι Έλληνες πολιτικοί μας τους χάρισαν,  όλα τα χρήματα των αποζημιώσεων , μοναδικοί οι Έλληνες πολιτικοί στον κόσμο που ΄χάρισαν τις αποζημιώσεις σε δολοφόνους ,   μετά όλα όσα εγκλήματα εναντίον της Ανθρωπότητας και εναντίον του Ελληνικού λαού διέπραξαν, τους χάρισαν όλα τα χρήματα αποζημιώσεις για τις καταστροφές που είχαν προκαλέσει αλλά και για  τους ΝΕΚΡΟΥΣ ..... Χάρισαν στους Γερμανο0ύς ακόμα και τα χρήματα αποζημιώσεις προς τις οικογένειες των ανθρώπων που εκτελέστηκαν από τους δολοφόνους Γερμανούς  με πρωτοφανή αγριότητα στο πόλεμο ....Έτσι είναι η μοναδική στην μεταπολεμική Ελλάδα αντιδικία  αγωγή μου και μηνύσεις ) ανάμεσα στους Γερμανούς και σε έναν  Έλληνα πολίτη , που 'ηδη έχει περάσει από όλα τα δικαστήρια , Μονομελές, Πολυμελές, Εφετείο και φτάνει στον Άρειο Πάγο.....Όλα αυτά  εξαιτίας μιας επιστολής ¨ΒΟΜΒΑΣ" αφού  επιβεβαιώνουν  οι αδίστακτοι Γερμανοί σε όλες τις Αρχές του κατοχικού  Ελληνικό αλλά Ευρωπαϊκού κατά τα άλλα,   κράτους ,  που τους χάριζε όλες τις αποζημιώσεις  , χωρίς την έγκριση του Λαού ,  ενώ οι Γερμανοί δεν χαρίζουν ούτε στη μάνα τους νερό ...... ότι δεν είναι ικανοί να επισκευάσουν τα αυτοκίνητά τους , όταν βλάβες μπορούν να  προκαλέσουν θανάσιμα ατυχήματα , αφού όπως παραδέχονται  οι βλάβες είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ μέσα σε αυτά ..!!

Απίστευτο...;;;;;

Έτσι σε τι συμπέρασμα να καταλήξεις  , όταν δηλώνει , ο ίδιος κατασκευαστής ενός οχήματος όπως έκανε η  MERCEDES στο υπουργείο  Μεταφορών ( Τμήμα Οδικής Ασφάλειας ), αλλά  και  στο υπουργείο Ανάπτυξης (Δ/νση Προστασίας του Καταναλωτή )   , αλλά και  στο Εφετείο Αθηνών  (βλέπε σχετ.  MERCEDES-ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ)  , όπως και στον Εισαγγελέα , που σου δίνουν  άδεια να το πουλάς σε καταναλωτές ως ασφαλές προϊόν ,  ότι δεν γνωρίζεις ποιά είναι η βλάβη... αν συμβεί ατύχημα.....Τότε  ποιός θα έχει τη ευθύνη , αν σκοτωθεί ένας καταναλωτής που δεν έχει ενημερωθεί από κανέναν.;;;

Για πόσο ακόμα θα την χαρίζουμε στους Γερμανούς ...;;;; Δεν φτάνουν όλες αυτές οι δωρεές που τους έχουμε κάνει  επί δεκαετίες....Ώστε οι Ελληνικές αρχές  να μας προστατεύσουν από ελαττωματικά Γερμανικά προϊόντα..;;;;; 

Αυτό το μοναδικό στην Ελλάδα για την δημοκρατία και για τους ανυποψίαστους καταναλωτές σε εξέλιξη  , τρομακτικό  παιχνίδι των αποκρύψεων  , που παίζουν οι Γερμανοί  , αλλά  και των τρομακτικών αποκαλύψεων που δημοσιεύονται και αφορά   την ασφάλεια της ζωής των χιλιάδων ιδιοκτητών Γερμανικών οχημάτων μάρκας MERCEDES  ..........Άρχισε ως μια αθώα αναζήτηση μιας  βλάβης,  που έσβηνε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο  της Γερμανικής πασίγνωστης  MERCEDES , έσβηνε όταν το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και δούλευε η μηχανή του σε όλη της την ισχύει  , τότε έσβηνε , αιφνιδιαστικά απροειδοποίητα, ενώ   άλλοτε επιτάχυνε -επιβράδυνε ανεξέλεγκτα  , αυτό διαπιστώθηκε  το 2006  ,  και αφού άλλαξαν όλα σχεδόν τα εξαρτήματα ( έχω καταθέσει αναλυτικά όλα τα τιμολόγια στο υπουργείο ) 


συμπεριλαμβανομένου και του εγκέφαλου-κινητήρα που διαπιστώθηκε ότι είχε ηλεκτρολογικό πρόβλημα ....!!! 

Ακούστε , το πρόβλημα το έψαχναν από το 2006  αλλά δεν το έβρισκαν  μέχρι το 2010  , όπου μετά από εκατοντάδες ελέγχους οι επίσημοι επισκευαστές της  MERCEDES ,  τελικά , το βρήκαν  (!!!!) ......διαπίστωσαν  λοιπόν αυτοί οι πολύ σοβαροί υπεύθυνοι επισκευαστές  με τα ποιό συγχρονα μηχανήματα  που θα μπορούσε να διαθέσει μια κλοσσιαία εταιρεία τεραστιών διαστάσεων όπως είναι η MERCEDES  στα συνεργεία της για να επισκευάζουν βλάβες αφού πρώτα τις εντοπίζουν, που κερδίζει δισεκατομμύρια , ότι το επίδικο αυτοκίνητο παρουσίαζε ηλεκτρολογικό πρόβλημα  μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα, έτσι  και αντικαταστάθηκε από τους επισκευαστές τους την εταιρεία Γαννίτσας,  που σε συννενόησει με την MERCEDES-ΕΛΛΑΣ αποφάσισαν να μου κάνουν και έκπτωση ...<<(αφού κανένας προηγούμενος επισκευαστής δεν είχε εντοπίσει την βλάβη όσο το αυτοκίνητο είχε εγγύηση , δηδ τα πρώτα δύο χρόνια μέχρι να μου μεταβιάσουν την κυριότητα και μετά τα επόμενα δύο που εξαιτίας της αποκάλυψης δεν μου μεταβίβαζαν, για να μπορέσουν να κλέψουν το αυτοκίνητο , μαζί με το δάνειο που είχαν εισπράξει ) >> ... Σε  ένα καινούργιο εγκέφαλο-κινητήρα,  ο οποίος , αν πιστεύετε , αν είναι δυνατόν , παρουσίασε ξανά , την ίδια βλάβη , έτσι  όταν διαπίστωσα ότι μου πούλησαν ένα ελαττωματικό αυτοκίνητο , όπου κανένας τεχνικός στα συνεργεία των επίσημων επισκευαστών της  MERCEDES όπως είναι η εταιρεία του  Λαϊνόπουλου , του  Γιαννίτσα, της  ΕΚΚΑ,  του Μαχαίρα και της MERCEDES-ΕΛΛΑΣ  δεν είχε  την ικανότητα,  να εντοπίσει και να επισκευάσει  την βλάβη , αντιθέτως  όλοι διαφωνούσαν αναμεταξύ τους  και οχι μόνον , αφού διαφώνησαν και με τους κατασκευαστές στην Γερμανία για το τι προκαλεί την βλάβη , έφτασε η τρομακτική ομολογία των Γερμανών στο υπουργείο Μεταφορών και στην Ελληνική Δικαιοσύνη και η Ελληνική Δικαιοσύνη .....ΔΕΝ διάβασε...!!

Η υπόθεση πλέον  έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις αφού συνεχίζουν οι αδίστακτοι Γερμανοί στα δικαστήρια την αντιδικία όχι μόνον μαζί μου αλλά και μεταξύ τους έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος άνευ προηγουμένου ,   αφού αλληλοκατηγορούνται  με εκατοντάδες σελίδες προτάσεων που καταθέτουν στα δικαστήρια και ο καθένας δίνει την δική του ερμηνεία στην βλάβη που από το 2006 έψαχναν και δεν έβρισκαν .....!!!!!!!!
Και απο ότι θα αντιληφτείτε , διαβάζοντας όλα τα στοιχεία,  μέχρι να διαβάσουν οι Έλληνες δικαστές την τρομακτική ομολογία των Γερμανών θα συνεχιστεί η υπόθεση να δικάζεται και ποιός ξέρει που αλλού θα δικαστεί , αφού αν και ο Άρειος Πάγος  που είναι ο τελευταίος σταθμός δικαιοδοσίας του Ελληνικού κράτους  δεν μπορέσει να διαπιστώσει ότι δεν έχει δικαστεί η υπόθεση βάσει των Νόμων του Ελληνικού κράτους δικαίου , δίκαια , ώστε να επιστραφεί η υπόθεση στο Εφετείο για να δικάσουν οι Εφέτες την υπόθεση με βασικό κριτήριο τους Νόμους  , ώστε  να τηρηθούν οι νόμοι , που βάσει της επιστολής  των Γερμανών  έχουν ομολογήσει την αλήθεια , Αφού αβίαστα  έστειλαν με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail)  στο υπουργείο Μεταφορών , με αριθ. πρωτ. 43435/3961 ( ότι το επίδικο αυτοκίνητο παρουσίασε μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα μία βλάβη , που επιτάχυνε ανεξέλγκτα ή έσβηνε την μηχανή και άλλοτε το επιβράδυνε, που ήταν ΑΓΝΩΣΤΗ  , και διαψεύδουν όλους τους συνεργάτες τους )  ... ΔΕΝ τήν έχει δεχτεί κανένα δικαστήριο η Εισαγγελέας , θα συνεχίσει στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια  ...;;;;;


Εδώ  η επιστολή - τελικό πόρισμα τελευταία απάντηση  ...( όπως ισχυρίζονται οι αρμόδιοι τεχνικοί Δρ. κ. Δημήτρης Φαλιάγκας και τεχνικός Προϊστάμενος κ. Γεώργιος Γουλάρας με την από 6/6/2011 επιστολή τους προς το υπουργείο Μεταφορών ....βλέπε σχετ.  MERCEDES=ΟΜΟΛΟΓΙΑ -ΓΕΡΜΑΝΙΑ ) της ομάδας των Γερμανών κατασκευαστών στο εργοστάσιο της  αυτοκινητοβιομηχανίας MERCEDES-BENZ-DAIMLER   , που έστειλε στην θυγατρική της Ελληνική εταιρεία , την MERCEDES-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. για να απαντήσει στο υπουργείο Μεταφορών σε ερωτήματα που αφορούν τα ελαττωματικά αυτοκίνητά τους,  και στη συνέχεια  το υπουργείο την  παρέλαβε με αριθ. πρωτ. 43435/3961 .....!!!!!!!


Η υπόθεση που έχει εξελιχθεί με αντίδικους  την  MERCEDES-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε και τους επίσημους επισκευαστές της στην Ελλάδα,  συνεργάτες με τους Γερμανούς του κλοσσιαίου ομίλου της   MERCEDES-BENZ-DAIMLER  , σε ένα τρομακτικό δικαστικό "ΘΡΙΛΕΡ" για να διαπιστωθεί αν πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα ......Που αν και δικάζονται στην Ευελπίδων,  στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απόφαση αριθ.   6843/2011 , στο Πολυμελές  Πρωτοδικείο Αθηνών απόφαση αριθ. 2996/2015  ,  στο Εφετείο Αθηνών αποφαση αριθ. 1482/2018 ) , και Διατάξεις  αθωωτικές,  από την Εισαγγελία Πρωτοδικών  αριθ. Δ 8/14 και  αριθ. Δ54/2015  και ενώ έχουν ομολογήσει ότι το αυτοκίνητο που μου πούλησαν ήταν ελαττωματικό, και έχουν τιμωρηθεί επειδή έχουν παραβιάσει άλλες διατάξεις  που αναφέρει το υπουργείο Μταφορών ......Εντούτοις καμία απόφαση  ή διάταξη  στις δεκάδες σελίδες των  Δικαστών και Εισαγγελέων , δεν αναφέρει την επιστολή - των Γερμανών που έστειλαν στο υπουργείο Μεταφορών με την οποία παραδέχονται ότι το αυτοκίνητο ήταν ελαττωματικό ........... και είναι η υπ' αριθ. πρωτ. 43435/3961 ηλεκτρονικό μήνυμα , επιστολή που μου έδωσε το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας  για να ξεσκεπαστεί η αλήθεια που ταλαιπωρεί δεκάδες δικαστές , ενώ μέσα στις αποφάσεις  των δικαστών -Εισαγγέλων αναφέρονται όλες οι άλλες δικαιολογίες που προσκομίζουν σε πλήρη σύγχυση όλοι μαζί οι αντίδικοι με τις δεκάδες εκατοντάδες σελίδες τους  ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ....επεναλαμβάνω στις αποφάσεις  όλων των δικαστηρίων και του Εισαγγέλεα  δεν αναφέρεται η επίμαχη επιστολή , και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ήταν ελαττωματικό.!!

Με μόνη εξαίρεση στο Εφετείο Αθηνών, όταν για 1η φορά  κατατέθηκε η συγκεκριμένη επιστολή μαζί με τις προτάσεις της MERCEDES  από τους δικηγόρους τους , για 1η φορά μετά τόσες αποφάσεις , οι Γερμανοί παρουσιάζουν την επίμαχη =ομολογία τους ενώπιον του Εφετείου Αθηνών , χωρίς  οι Γερμανοί κατασκευαστές εκτός του ότι ισχυρίστηκαν ότι ήταν η τελικά  μετά από ελέγχους που διενήργησαν,  προσέξτε , οι  ειδικά καταρτησμένοι Τεχνικοί Επιθεωρητές τους  στο εργοστάσιό τους στη Γερμανία η τελευταία απάντηση......δεν δίνουν εξηγήσεις  .........τεχνικές -αναλύσεις , λεπτομέριες για την αιτία που προκαλούσε την βλάβη, ώστε να επιβαιώσουν  στο υπουργείο ότι έχουν την ικανότητα και την γνώση σε θέματα που αφορούν τα εξαρτήματα που κατασκευάζουν οι ίδιοι ...... (δηδ ότι με τα  σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουν αυτοί και οι επίσημοι επισκευαστές τους , όπως και το  ειδικευμένο προσωπικό τεχνικοί επιστήμονες -μηχανολόγοι ).......Να εντοπίζουν και να επισκευάζουν τις βλάβες που εμφανίζονται μέσα στα αυτοκίνητά τους  και όχι να δηλώνουν ότι οι βλάβες είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ .(...)    



Δηδ , διαβάζουν στα υπουργεία  τα  στοιχεία για τις βλάβες  που αναφέρουν οι επισκευαστές , σε έγγραφα ,  που στέλνουν οι Γερμανοί , οι οποίοι δεν εξηγούν με λεπτομέριες από τι έχουν δημιουργηθεί  αυτές οι βλάβες , για να μην κατανοούν οι δημόσιοι υπάλληλοι τον κίνδυνο  που διατρέχουν οι συμπολίτες τους αφού δεν είναι Τεχνικοί Επιθεωρητές μηχανολόγοι , και όμως  αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι , που ελέγχουν εταιρείες για το γεγονός αν  πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα ......Δεν ζητούν εξηγήσεις και συνεχίζουν να επιτρέπουν στους Γερμανούς να τα πουλάνε  ...;;;;    Αρχειοθετούν τις επιστολές των Γερμανών  ,  αν και γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν,  χιλιάδες εκατοντάδες συμπολίτες τους που οδηγούν ένα από τα αυτοκίνητα της Γερμανικής  MERCEDES, όπως είναι το δικό μου ΣΜΑΡΤ   που πάσχει από ΒΛΑΒΕΣ οι οποίες είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ , μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα ΤΟΥ  ...;;;  

κολοσσιαία δικηγορική εταιρεία που προστατεύει την Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία MERCEDES-BENZ - DAIMLER , καταθέτει στο Εφετείο Αθηνών στις ΝΕΕΣ Προτάσεις –Προσθήκη –Αντίκρουση της εταιρείας MERCEDES-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.  , ( διακόσιες είκοσι 220 σελίδες ),   και συγκεκριμένα στην σελίδα 179 ( ως σχετικό προσαγόμενο με αριθ.52  ) , την επιστολή «ΒΟΜΒΑ»,  που το υπουργείο Μεταφορών παρέλαβε μετά από ένα ατελείωτο αγώνα αλληλογραφίας  που είχε με την MERCEDES και της έδωσε  τον  αριθ. πρωτ. 43435/3961  ,  μια τελευταία  απάντηση από τους κατασκευαστές στην Γερμανία , επιστολή που έστειλαν με ηλεκτρονική αλληλογραφία από την θυγατρική τους  εταιρεία στην Ελλάδα την  MERCEDES-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. στο υπουργείο :
…<<<( Και το υπουργείο Μεταφορών  θεωρεί την υπόθεση λήξασα , καθόσον ΔΕΝ βρέθηκαν ανακοινώσεις ανακλήσεις ή άλλες σχετικές καταγγελίες του ιδίου προβλήματος μετά από έρευνα στα διαθέσιμα στοιχεία της εν λόγω υπηρεσίας) >>>…. 
Με κατηγορούν ότι προσπαθώ να εμφανίσω τους μηνυμένους  -αντιδίκους μου , ως αποκρύψαντες ……;; Γιατί , λοιπόν δεν εξηγούν τι σημαίνει να είναι οι βλάβες μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα των αυτοκινήτων τους  ΑΓΝΩΣΤΕΣ , όταν έχουν εμπλακεί όλοι οι Γερμανοί κατασκευαστές , αν δεν κρύβουν κάτι..;;;;;

Πως λοιπόν, το υπουργείο Μεταφορών , που δεν διαθέτει ειδικούς Τεχνικούς Επιθεωρητές όπως και ειδικά εργαλεία -μηχανήματα για ελέγξει μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα τα αυτοκίνητα της Γερμανικής  MERCEDES , να έχει άλλα στοιχεία στα αρχεία του , εκτός από αυτά που του στέλνουν οι κατασκευαστές της MERCEDES-BENZ-DAIMLER από την Γερμανία..;;;;; Το δούλεμα των Γερμανών , έχει ή δεν έχει τέλος ,   δεκάδες έμποροι κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα   ένα ολόκληρο δημοκρατικό κράτος δικαίου και τις υπηρεσίες του , αλλά και τις Ανεξάρτητες Ελληνικές Δικαστικές Αρχές , για να ΜΗΝ ανακαλέσουν δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα που ενδέχεται να πάσχουν από μια ΑΓΝΩΣΤΗ -ΒΛΑΒΗ ...;;;; ώστε να βεβαιωθούν ότι δεν πάσχουν από αγνωστη -βλαβη...;;;;;;;;;

Αυτά , τα στοιχεία -έγγραφα που έχουν στείλει οι Γερμανοί  στις Ελληνικές Αρχές είναι αποδείξεις -ομολογίες ή όχι, και αν είναι,  γιατί οι δικαστές δεν τα λαμβάνουν υπόψη Τους , και συγκεκριμένα  την έγγραφη ομολογία των Γερμανών κατασκευαστών της  MERCEDES BENZ-DAIMLER  που έστειλαν ως τελική απάντηση αφού έχει κατατεθεί ως σχετικό στην δικογραφία  και από εμένα , αλλά και από την MERCEDES-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. με αριθ. πρωτ. 43435/3961  ..;;;;
 Μια πρωτοφανής για τα Ελληνικά υπουργεία ανεξιχνίαστη   υπόθεση  , έχει συνταράξει το  υπουργείο Μεταφορών, που έχει εμπλακεί για να διαπιστώσει τι συμβαίνει η ομολογία των Γερμανών,  όταν,  παραδέχονται εγγράφως με επιστολή τους,  ότι οι βλάβες είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ μέσα στα αυτοκίνητά τους , αλλά ισχυρίζονται ότι  δεν είναι ικανοί να διαπιστώσουν τι προκαλεί την βλάβη , έτσι αν κινδυνεύουν και άλλοι καταναλωτές ποιός έχει την ευθύνη , όταν η υπόθεση έχει αρχειοθετηθεί …;;;;  
Είναι λοιπόν σωστό οι δημόσιοι υπάλληλοι , να αρχειοθετήσουν την ομολογία  των ειδικών Τεχνικών Επιθεωρητών και κατασκευαστών της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας  MERCEDES -BENZ-DAIMLER  , θεωρώντας την υπόθεση λήξασα   …;;;;  

Έτσι , δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να στραφώ στον Άρειο Πάγο , ώστε να διαπιστωθεί , γιατί το υπουργείο Μεταφορών αρχειοθέτησε την τρομακτική ομολογία των Γερμανών , και γιατί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο , όπως και στο Εφετείο , δεν διάβασαν οι Ανώτατοι δικαστές την επιστολή με αριθ. πρωτ. 43435/3961 , την οποία έστειλαν στο υπουργείο μετά την έκδοση της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με αριθ. 6843/2011 , γεγονός που αποδεικνύει ότι οι Εισαγγελείς δε διάβασαν και με  τις Διατάξεις τους αθώωσαν τους Γερμανούς και τους συνεργάτες τους με τις αριθ. Δ 8/14 και    Δ54/2015  αποφάσεις τους ....Κανένα διιαστήριο δεν αναφέρει αυτό που παραδέχονται οι Γερμανοί , ότι  μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα του οχήματός τους  η  ΒΛΑΒΗ ήταν ΑΓΝΩΣΤΗ , και έχουν εξαφανίσει το ελαττωματικό αυτοκίνητο για να μην έχει την δυνατότητα κανένας δικαστής ή Εισαγγελέας να το εξετάσει …, Αν αυτό δεν είναι ΘΡΙΛΕΡ , τότε θα πρέπει να θεωρηθεί  ως ΑΓΝΩΣΤΗ λέξη , όπως έχει ονομαστεί και η Γερμανική βλάβη ...!!!!!

Με εκτίμηση
Παν. Σπίνουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)