Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γεμίζουν την Ελλάδα με ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΕΣ…

Σχόλιο ιστολογίου:
δώστε μαστούρα στο λαό, το ξέρει καλά ο Τσίπρας, γιαυτό είναι συνέχεια με το χαμόγελο !!!!!


Εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη αρχίσει να επενδύονται στην Ελλάδα για την εκμετάλλευση της κάνναβης. Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 255 εκατομμύρια ευρώ θα επενδυθούν φέτος για τη δημιουργία εργοστασίων μεταποίησης κλωστικής και φαρμακευτικής κάνναβης και πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2019.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διονύσης Σαρμαζανίδης, μέτοχος και διευθυντής της «Cannatec Greece”, θυγατρικής του ομίλου «Golden Greece Holdings”, οι
επενδύσεις αυτές δεν αποκλείεται να αυξηθούν περαιτέρω, καθώς για κάποια από τα σχεδιαζόμενα εργοστάσια, δεν έχει οριστικοποιηθεί ο προϋπολογισμός.
«Ήδη έχουμε κάνει συμφωνίες με ευρωπαϊκές εταιρείες για τη διάθεση της παραγωγής μας», σημείωσε. Με τη νέα χρονιά, μάλιστα, θα λειτουργήσει εργοστάσιο μεταποίησης κλωστικής και φαρμακευτικής κάνναβης της Cannatec Greece και στο Κιλκίς. «Σε πρώτη φάση θα επενδυθούν 150 εκατ. ευρώ, ωστόσο το business plan αφορά στη διάθεση επιπλέον 350 εκατ. ευρώ, εντός τριετίας” τόνισε ο κ. Σαρματζίδης μεταξύ άλλων.
Τέλος, ο κ. Σαρμαζανίδης ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι άλλες τέσσερις κοινοπραξίες εταιρειών υπό την ομπρέλα της «μητρικής” του ομίλου Golden Greece Holdings, έχουν ήδη δρομολογήσει επενδύσεις μεταποίησης φαρμακευτικής κάνναβης στο Πολύκαστρο (70 εκατ. ευρώ), τον Λαγκαδά (15 εκατ. ευρώ) και τη Βέροια (20 εκατ. ευρώ).
Με λίγα λόγια; Όλη η βόρεια Ελλάδα, σιγά σιγά μετατρέπεται σε ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής κάνναβης…

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)