Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ………ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ…. …

Αποτέλεσμα εικόνας για χάρις ΘεούΦεύγετε με ομολογία και έρχεστε ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ δηλαδή κλείνετε ( τον κύκλο ) με αυτήν.
Ο Κύριος, σας γνωρίζει από την ώρα που ετοιμάζεσθε για την ελευσιν στην Γη, γνωρίζει ήδη τα έργα σας που θα τελέσετε επάνω στην Γη, γ’ αυτό έδωσε και την μετάνοια κάτω στην Γη, γ’ αυτό έδωσε και την εξομολόγησιν που πολλοί από εσάς έχουν ήδη ξεχάσει.
Ένα να ξέρετε, πριν την ελευσιν σας ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ, γ’ αυτό και όταν είσθε στην Γη γίνεται και έξω-ομολογία, δηλαδή η εξομολόγησης, η κατάθεσης της ψυχής των πράξεων σας, επειδή παρέκλινε η ψυχή ( έξω-ομολογία = έξω του παραδείσου ) π.χ.
Έχετε τον γιο σας μέσα στο σπίτι και ομολογεί μπροστά σας με ειλικρίνεια ότι θα πάει στους φίλους του, αλλά θα είναι προσεκτικός και ήρεμος, όμως να που ξεχάστηκε να επιστρέψει και στο ίδιο του το σπίτι, όταν όμως το κατάλαβε, σε έναν άλλον που θα ερχόταν στο σπίτι, εξομολογήθηκε το σφάλμα του ώστε όταν θα έλθει η ώρα να επιστρέψει να είναι η θέσης του πιο λαφριά απέναντι στον Πατέρα του.
Βλέπετε; ( καταλάβατε; ) εξομολογήθηκε πριν, δεν ηλθε επάνω για να εξομολογηθεί, εξομολογήθηκε από την έξω πλευρά ( έξω από το σπίτι ) και όταν θα έλθει μέσα, δηλαδή επάνω τότε γίνεται η τέλεια ομολογία.
Φεύγετε με ομολογία και έρχεστε ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ δηλαδή κλείνετε ( τον κύκλο ) με αυτήν.
ΝΑΙ! Ακριβέστατα των ακριβών, ακρίβεια, διδει η ψυχή υποσχεσιν πριν της ελευσιν της στην Γη, ότι θα τηρήσει της εντολές του Θεού.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ…………….
Για να σας κάνω κατανοητό τι γίνεται με την πρώτη ομολογία και τι γίνεται με την ομολογία την δεύτερη, δηλαδή την ομολογία των πράξεων σας, σας λέω ότι ………
ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ………ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ…. …
Παιδιά μου μην νομίζετε ότι κόβεται το νήμα της ζωής, η αποβιωσις είναι η γέφυρα που σας χωρίζει από τον Ουράνιο Πατέρα.
Γιατί λέμε κοιμήθηκε και δεν λέμε πέθανε;
Η ΣΧΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ : ΓΗ-ΓΕΦΥΡΑ-ΟΥΡΑΝΟΣ.
Παιδιά μου έρχεστε με ζωή και πάτε πάλι με ζωή επάνω, δηλαδή είναι ένα σπίτι με δυο πόρτες, μπαίνετε από την μια και βγαίνετε από την άλλην, αλλά την ώρα που είσθε μέσα στο σπίτι δεν χαθήκατε, δεν υπάρχει σταμάτημα της ζωής, αλλά ΜΟΝΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ.
Για να περάσετε από την μια πλευρά της πόλεως στην άλλην, όταν ενδιάμεσα υπάρχει θάλασσα, πρέπει να έχετε ένα μέσον, αυτό το μέσον είναι η αποβιωσις.
Έως τότε παιδιά μου, που θα έλθει αυτή η ευλογημένη ώρα για την οποία προσεύχεσθε, ο άνθρωπος δεν θα γνωρίζει πια τον θάνατο γιατί αυτός ( ο θάνατος ) δημιουργήθηκε για αυτόν ( τον σατανά ) που έπεσε από τον Θεον.
Η γέφυρα που σας είπα είναι ακριβώς η αποβιωσις της πορείας της ζωής και της ψυχής,
Γιατί υπάρχει αυτό το μέσον; Διότι εκεί ξεκινά η άνοδος της ψυχής η………η κάθοδος, βάσει των πράξεων της, πριν από την γέφυρα
Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα  να τα δημοσιεύσω
GEWKWN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)