Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΚΤΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ;











Απελάθηκαν, τους παρέλαβαν οι Τούρκοι ή αποτεφρώθηκαν;
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” – αρθρογράφος

egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά γενική ομολογία είναι ο χειρότερος Πρωθυπουργός της Ελλάδος στη νεώτερη ιστορία της! Ηγείται ενός κόμματος, το οποίο στελεχώνουν άναρχο-αριστεροί και αντιδημοκράτες με φασίζουσα νοοτροπία και η οποία αυτοαποκαλείται “αριστερά”!

Αυτή λοιπόν η “αριστερά”, χωρίς ίχνος εθνικής συνειδήσεως ευθύνεται για την απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος για 100 χρόνια!

Αυτή η “αριστερά” παραχώρησε το Όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας μας στους Αλβανό-σλάβους των Σκοπίων!

Αυτή η “αριστερά” παραχώρησε στην Τουρκία τις Μουφτείες της Ξάνθης και της Κομοτηνής, εισπράττοντας ως αντάλλαγμα την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας που ήταν φυλακισμένοι στις φυλακές της Αδριανουπόλεως, ανοίγοντας κερκόπορτα στις αδηφάγες ορέξεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Αυτή η “αριστερά”, που θα έσκιζε τα Μνημόνια και θα τα καταργούσε με ένα νόμο, υφαρπάζοντας επί της ουσίας την ψήφο του ελληνικού λαού, υποτάχθηκε απόλυτα στους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” μας στην ΕΕ και μετατράπηκε σε σκυλάκι κανίς για όλες τις βρώμικες δουλειές!

Αλλά η “χάρη” της δεν έφτασε μόνο στα παραπάνω!

Επί των ημερών αυτής της “αριστεράς” η Πατρίδα βίωσε δυο τραγωδίες και θρηνήσαμε δεκάδες νεκρούς! Μιλάω φυσικά για τη βιβλική καταστροφή λόγω των πλημυρών στην Μάνδρα της Δυτικής Αττικής και των πυρκαγιών στο Μάτι της Ανατολικής Αττικής!

Διαπιστώνοντας ένα πολύ σκληρό πρόσωπο αυτής της “αριστεράς”, που κανένας δεν έχυσε ένα δάκρυ για τους δεκάδες νεκρούς μας! Που σε κανενός το πρόσωπο εκ των αξιωματούχων της, δεν είδαμε αυλακωμένο πρόσωπο από τη θλίψη! Που κανένας δεν είχε την ευθιξία της παραιτήσεως από την “καρέκλα” του! Που μετά από αρκετές ημέρες ο αρχηγός αυτής της “αριστεράς” και Πρωθυπουργός ψέλλισε πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τις τραγωδίες!

Αλλά ποιος τον πίστεψε; Μάλλον, ο “κανένας”!

Ο Λεβέντης, είναι πραγματικός λεβέντης…

Όλα τα παραπάνω από την “αριστερά” δεν έγιναν διόλου τυχαία!

Και θα προσπαθήσω παρακάτω να σας συνδέσω όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα για την Πατρίδα!

Ξεκινώντας από την τροπολογία – ντροπή, η οποία συνταξιοδότησε τους νόμιμους Μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης και δημιούργησε τις προϋποθέσεις εκλογής των Μουφτήδων, που ήταν επί πολλά χρόνια ο διακαής πόθος του Ερντογάν!

Αυτήν την τροπολογία – ντροπή και επιζήμια για το εθνικό συμφέρον, την ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΣΥ και οι ΑΝΕΛ!

Η απουσιάζουσα παντελώς από τα εθνικά θέματα ΝΔ ψήφισε δικολαβίστικα “παρών”! Όπως το ΚΚΕ και το Ποτάμι! Και οι μόνοι που καταψήφισαν από τα κοινοβουλευτικά κόμματα ήταν, η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων!

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της “Ένωσης Κεντρώων” Βασίλης Λεβέντης, τις επόμενες ημέρες έκανε συνταρακτικές δηλώσεις, μιλώντας εμμέσως πλην σαφώς για προδοσία αυτής της “αριστεράς” κυβερνήσεως που ξεπούλησε τη Θράκη!

Είπε: «Πήραμε τους δύο στρατιώτες και παραδώσαμε τη Θράκη. Μιλάμε για απαγωγή. Ήταν στημένη και κατασκευασμένη η κατηγορία με τα κινητά. 8-10 Τούρκοι στήσανε “μπλόκο” στους δύο αξιωματικούς μας με σκοπό την ανταλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών. Όταν είδαν ότι ήταν αδύνατον να πάρουν πίσω τους οκτώ στραφήκανε στους μουφτήδες»!

Μια ετυμηγορία του κ. Λεβέντη, που η Ελεύθερη Ώρα και ο υπογράφων το παρόν κείμενο ήταν οι πρώτοι ή μεταξύ των πρώτων που μίλησαν περί δουλικής ανταλλαγής της ελληνικής κυβερνήσεως!
Άθλια συναλλαγή των εθνικών μας θεμάτων…

Ωστόσο, αυτή η νέα προδοτική συμφωνία της ανταλλαγής στρατιωτικών μας με Μουφτείες είχε συναφθεί στις 12 Ιουλίου 2018 στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν!

Εκεί ως κύριο θέμα συζητήσεως ήταν η Δυτική Θράκη και οι Μουφτείες Ξάνθης και Κομοτηνής! Αφού ο ίδιος ο Ερντογάν, μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι, αν θέλει ο Θεός θα λυθεί και το ζήτημα των εκλεγμένων Μουφτήδων!

Αλλά, το ζήτημα δεν σταμάτησε εκεί!

Ερωτούμε τον Αλέξη Τσίπρα: Συζητήθηκε ζήτημα συνδιοίκησης της Θράκης μας;

Η συναλλαγή των Μουφτειών με τους στρατιωτικούς μας ήταν το “πρώτο πιάτο”;

Μήπως το “κυρίως πιάτο” είναι η συνδιοίκηση της Θράκης μας;

Και “το γλυκό μετά το δείπνο”, μήπως ήταν οι οκτώ Τούρκοι πραξικοπηματίες Αξιωματικοί;

Εν τούτοις, παρ΄ ότι τα Συστημικά ΜΜΕ αποσιώπησαν όλες αυτές τις εκδοχές, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θορυβήθηκαν πάρα πολύ! Γι΄ αυτό μέσω αυτών των Συστημικών ΜΜΕ προσπάθησαν στη συνέχεια να προωθήσουν στον ελληνικό λαό, πως δεν γνώριζαν για την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας και πως αιφνιδιάστηκαν και οι ίδιοι!

Γιατί, αν το Μαξίμου παραδεχτεί ότι γνώριζε τα περί απελευθέρωσης των στρατιωτικών μας, τότε είναι σαν να παραδέχεται την προδοτική συναλλαγή Μουφτειών – στρατιωτικών μας!
Τι γνωρίζει η “Εστία” και δεν μας λέει;

Προ ημερών στην “Εστία” σε κύριο άρθρο της εφημερίδος, γινόταν αναφορά για την τύχη των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών! Όπου η εφημερίδα ισχυριζόταν, ότι έχει πληροφορία από έγκυρη πηγή πως “κρατούνταν” κάπου στην Ανατολική Αττική με αυστηρά μέτρα ασφαλείας! Και πως στην γενικότερη αναμπουμπούλα, λόγω των πυρκαγιών, τους έβαλαν σε πλεούμενο και τους οδήγησαν – πιθανώς – προς την Τουρκία ή σε άλλη χώρα! Επίσης πως γνωρίζει, αλλά δεν αποκαλύπτει περισσότερα για λόγους ασφαλείας!

Αν λοιπόν είναι έτσι, μήπως έχουμε μια νέα υπόθεση Οτσαλάν;

Μήπως οι φωτιές εξυπηρετούσαν ένα σενάριο απαγωγής των 8 από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας; Απλά, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, μήπως χάθηκε το “μέτρο” διαχείρισης της καταστροφής;

Εμείς απλά να ενημερώσουμε – με όσα μας είπε αξιόπιστη πηγή μας – ότι έχουν γίνει ήδη δυο συναντήσεις του “ύπατου αρμοστή” της Ελλάδος, πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρυ Πάιατ (σ.σ. όργανο του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, δηλαδή του νεοταξικού συνασπισμού Μπους, Κλίντον, Ομπάμα) με τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά και τον ΥΠΕΣ Πάνο Σκουρλέτη!
Φοβερές καταγγελίες…

Αυτό το δημοσίευμα μας έκανε να “ψαχτούμε”!

Έτσι, από έγκυρη πηγή μας μάθαμε – κρατώντας τις επιφυλάξεις μας – πως έξη (6) απανθρακωμένα πτώματα, τα οποία δεν είχαν ταυτοποιηθεί, παρελήφθησαν από το Νεκροτομείο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, από άτομο κάποιας Πρεσβείας, το οποίο συνοδευόταν από Αξιωματικό της ΕΛΑΣ!

Επίσης, υπάρχουν ακόμη δυο πτώματα των οποίων είναι τελείως αδύνατη η ταυτοποίησή τους!

Εάν αυτή η βαρυσήμαντη πληροφορία, θα μπορούσε να επαληθευτεί, τότε τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πάρα πολλά!

Από ποια πρεσβεία ήταν ο μυστήριος παραλήπτης των απανθρακωμένων πτωμάτων;

Ήταν κάποιοι εκ των 8 Τούρκων στρατιωτικών τα απανθρακωμένα πτώματα;

Ήταν μήπως, πιθανοί εμπρηστές στους οποίους δόθηκαν λάθος οδηγίες μετά τον ενδεχόμενο εμπρησμό και πέθαναν εγκλωβισμένοι στις παραπλανητικές οδηγίες;

Η ίδια έγκυρη πηγή μας, μας ενημέρωσε πως την προηγουμένη της αποφράδας ημέρας της 23ηςΙουλίου, είχαν ειδοποιηθεί από τις πρεσβείες τους, Αμερικανοί, Άγγλοι, Ιρλανδοί (;;;), Τούρκοι και Αλβανοί, ώστε να εγκαταλείψουν την Ανατολική Αττική!

Έχουν κάποια βάση αυτές οι καταγγελίες;

Γιατί, αν υφίστανται, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ, μα πάρα πολύ σοβαρά!

Παρ΄ όλα ταύτα, να δηλώσουμε για ακόμη μια φορά, ότι κρατάμε τις επιφυλάξεις μας σε αυτές τις καταγγελίες!

Από πλευράς μας όμως, θα παρακολουθούμε το εξόχως σπουδαίο αυτό ζήτημα και θα σας ενημερώσουμε για όποια εξέλιξη παρουσιαστεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)