Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Πότε το Ελληνικό κράτος θα μετατραπεί σε Ισλαμικό κράτος…

Η μη αναστρέψιμη πορεία προς την ισλαμοποίηση της χώρας μας δεν είναι πλέον στην αρχή, αλλά ξεπέρασε το σημείο καμπής,
πέρα από το οποίο η κατάσταση δεν θα μπορεί να αλλάξει και το μέλλον της θα είναι προδιαγεγραμμένο, όπως έγινε στην Αίγυπτο, τη Συρία, το Πακιστάν και αλλού. Χώρες που πριν ισλαμοποιηθούν ήταν Χριστιανικές.
Ιστορικά κάθε προσπάθεια ισλαμοποίησης χριστιανικών κρατών συναντούσε σθεναρή αντίσταση, επειδή το ισλάμ έχει ως βασικά στοιχεία του την κατάκτηση και την κυριαρχία, χωρίς αποδοχή θρησκευτικών δικαιωμάτων προς τους πολίτες άλλων θρησκευμάτων.
Το τραγικό στην περίπτωση της ισλαμοποίησης της χώρας μας είναι πως γίνεται χωρίς να προβάλλεται η παραμικρή αντίσταση.
  • Αντίθετα δεχόμαστε τους πάντες, χωρίς ούτε καν να ελέγχουμε το ποιόν των μουσουλμάνων που έρχονται στην Ελλάδα, στο όνομα της ανεκτικότητας και της αποδοχής του διαφορετικού, φοβούμενοι μήπως μας αποκαλέσουν ρατσιστές.
  • Έτσι το Ισλάμ αντιμετωπίζεται από πολιτικούς και πολίτες, ως ίσο με τις άλλες θρησκείες.
  • Ξεχνάμε όμως ότι το ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά αποτελεί πολιτικό σύστημα με συγκεκριμένη ιδεολογία.
Μια ιδεολογία σκλαβιάς, βίας και καταναγκασμού που εφαρμόζει την έκφρασή της μέσα από το νόμο της Σαρία. Σε αυτόν το νόμο υπακούουν όλοι οι μουσουλμάνοι, επειδή έτσι επιτάσσει όχι μόνο η πίστη τους, αλλά και η ιδεολογία τους. Συνεπώς είναι αδύνατον να μπορέσουν να συμβιώσουν Χριστιανοί με μουσουλμάνους από τη στιγμή που όλοι οι άλλοι αποτελούν για τους μουσουλμάνους κάτι το κατώτερο και εχθρικό που πρέπει να αφανιστεί αν δεν υποταχθεί.
Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, σε μια συζήτηση για το ισλάμ στην Ουγγρική τηλεόραση, ο ιστορικός Βeaulieu ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε για το ιστορικό του μοντέλο, μαθηματικό τύπο, με τον οποίο εξέτασε το πως οι χριστιανικές κοινωνίες εμποτίστηκαν με το μουσουλμανικό στοιχείο και μετά αφανίστηκαν.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το σημείο καμπής μετά το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή για το κράτος που θα δεχθεί στο έδαφός του μουσουλμανικούς πληθυσμούς είναι το 16%. Όταν τόσο μεγάλο μέρος της κοινωνίας γίνει μουσουλμανικό τότε η διαδικασία αφομοίωσης και επικράτησης του ισλάμ είναι μη αναστρέψιμη.



Εμείς οι Έλληνες, εδώ στην Ελλάδα, είμαστε σχεδόν 11 εκατ. κι αν υπολογίσουμε αυτούς που μετανάστευσαν από τη χώρα μας, αυτούς που αυτοκτόνησαν λόγω της οικονομικής κρίσης, τους θανάτους από ατυχήματα κλπ. τότε μετά βίας ξεπερνάμε τα 10 εκατ. Οι μουσουλμάνοι το 2016 ξεπερνούσαν το 20% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας.
Σύμφωνα με αδιαμφισβήτητα στοιχεία που είχαν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο από την Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος, το 2010, πριν από 8 ολόκληρα χρόνια δηλαδή, είχε εκτιμηθεί ότι, «υπάρχουν 830.000 ως 1.000.000 μουσουλμάνοι στην Ελλάδα» ( βλ. Το Βήμα, 14/2/2010).
Όπως ανέφερε τότε η Ένωση: «υπάρχουν τρεις κατηγορίες μουσουλμάνων: «Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα με περίπου 120.000 άτομα που κατοικούν κυρίως στη Δυτική Θράκη και κατά δεύτερο λόγο στη Ρόδο και στην Κω, καθώς και Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ αφού παντρεύτηκαν μουσουλμάνους. Αλλά ο μεγάλος αριθμός τους είναι αυτοί που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία 10-20 χρόνια, με προέλευση κυρίως από αραβικές χώρες αλλά και το Πακιστάν, το Αφγανιστάν,το Μπανγκλαντές, τη Νιγηρία, Γκάνα, Σομαλία,Αλγερία κλπ.”
Αν αυτά αναφέρονταν πριν από 8 χρόνια μπορούμε να φανταστούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε σήμερα, που οι αριθμοί όλων αυτών που συρρέουν κατά ορδές στα νησιά και περνούν τα χερσαία σύνορα, αποτελεί θολό τοπίο; Ήδη ενδεικτικά, ο πληθυσμός των μουσουλμάνων στο νησί της Λέσβου σύμφωνα με στοιχεία, που πολλοί λένε πως δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, φτάνουν μόνο για τη Μόρια στους 5.700 (ο πρόεδρος της κοινότητας αναφέρει 8.000) , ενώ συνολικά στο νησί αναφέρονται περίπου 11.000! Το νούμερο είναι εφιαλτικά μεγάλο κι αφορά μόνο ένα νησί. Τι γίνεται σε πανελλαδικό επίπεδο; Έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το σημείο καμπής και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Το μέλλον διαγράφεται ζοφερό και ποιος θα μπορέσει να σταματήσει αυτή την καταστροφική πορεία για τη χώρα μας;
Δείτε την ιδεολογία τους. Δείτε τους στόχους τους. Αυτούς μας φέρνουν κατά χιλιάδες και ο αφανισμός μας είναι προδιαγεγραμμένος και μη αναστρέψιμος.



thesecretrealtruth.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)