Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Φασισμός - αριστερά και φίμωση της ελευθερίας λόγου.

Σύρος: Αστυνομικοί της ασφάλειας Τσίπρα «βούτηξαν» 70χρονη από το λαιμό όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί Σύρος: Αστυνομικοί της ασφάλειας Τσίπρα «βούτηξαν» 70χρονη από το λαιμό όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί

Η 70χρονη κάτοικος Σύρου Ειρήνη Κουτσολιδάκη καταγγέλλει ότι δύο άντρες της συνοδείας Τσίπρα της επιτέθηκαν για να μην την αφήσουν να μιλήσει στον Αλέξη Τσίπρα​.
Η δύο ένστολοι αστυνομικοί της ασφάλειας Τσίπρα (οι οποίοι δεν ήταν από τη Σύρο)
που συμμετείχαν στα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο νησί την άρπαξαν από το λαιμό και της έκλεισαν το στόμα όταν εκείνη προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στον πρωθυπουργό.
Όπως δήλωσε η 70χρονη γυναίκα, η οποία ήταν πολύ ταραγμένη και μάλιστα στη συνέντευξή της ξέσπασε σε κλάματα, επιχείρησε να προσεγγίσει τον πρωθυπουργό και να τον αποδοκιμάσει:
«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη γιατί πήγα να διαμαρτυρηθώ στην πλατεία Μιαούλη ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαινε στο δημαρχείο. Πήγα, γιατί μας ξεγέλασε και τον είχα ψηφίσει. Τα λόγια είναι παχιά και ψεύτικα. Του είπα: «Καλημέρα, σας ευχαριστούμε πολύ που μας αποτελειώσατε την Ελλάδα. Δεν πρόλαβα να του πω για τον ΦΠΑ, για τις συντάξεις, για το Νεώριο που έκλεισε».
Ηταν δύο αστυνομικοί που με έπιασαν από το λαιμό. Ο ένας μου έσφιξε τον λαιμό και ο άλλος το στόμα για να μη μιλάω. Έγινε έξω από το άγαλμα του Μιαούλη. Έφτασα περίπου στα τρία μέτρα από τον πρωθυπουργό. Εκείνος ήρθε προς τα έμενα και όταν είπα πως όσα είπε ήταν όλα ψέματα, πάνω εκεί με άρπαξαν... Είμαι πολύ αγχωμένη. Πονάει ο λαιμός μου από το σφίξιμο, ο άλλος μου έκλεινε το στόμα για να μη μιλήσω!».
Η 70χρονη δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει πάει στο νοσοκομείο, ενώ το συμβάν έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)