Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

‘’Σε λίγο δεν θα φθάνουν τα νύχια για να ξεσκίσετε το πρόσωπο σας από θλίψιν και πόνο’’

Image result for θεόςΝα έχετε ανυπομονησία για το έργο Του Θεού, για να γίνει αμέσως, ώστε να μην δείτε τα χάλια σας, διότι εάν τα βλέπατε, σίγουρα θα θέλατε να βγάλετε τα μάτια σας,ώστε να μην τα είχατε δει.

Και οι Άγγελοι Του Θεού έχουν στρέψει τα μάτια τους, γιατί δεν θέλουν να τα δουν.

Βρέφη της κακίας είσαστε, εννοώ ότι γεννάτε μόνον πολέμους και δεν γεννάτε ειρήνην, εσείς δεν το λέτε ότι είσθε άξιοι της μοίρας σας;

Με όλα τούτα προσπαθήστε, προσπαθήστε, προσπαθήστε, να είστε κοντά στον ΧΡΙΣΤΟ, αυτήν την ώρα

Βαλανε τα χέρια τους και βγάλανε τα μάτια τους …………………και παρότι Ο Κύριος τα πηγαίνει πίσω τα πράγματα, εσείς δεν καταλαβαίνετε.

Όταν δεν γνωρίζετε την αδελφική σάρκα, πως θα γνωρίσετε την πνευματική αδελφοσύνη;

Ουαι,ουαι, ουαι σε σας τσακάλια της Γης που δεν χορτάσατε σάρκα, το πνεύμα το κρατά Ο Κύριος, την σάρκα κάντε την ότι θέλετε, εκδηλώνω μέσα από τις φράσεις αυτές την Λύπην Του Πατέρα μας Του Υιού και των Αγίων, διότι σε λίγο δεν θα φθάνουν τα νύχια για να ξεσκίσετε το πρόσωπο σας από θλίψιν και πόνο

Τα ηνία τα κρατά καλά Ο ΧΡΙΣΤΟΣ και απομακρύνει το κακό, αλλά εσείς τα κόβετε!

Ο καπνός της σάρκας, έως τον ουρανό θα φτάσει, εκείνες τις ώρες και οι πόρτες του ουρανού θα κλείσουν.

Αλλά αστραπιαία, δύναμις Του Θεού θα έλθει και όλα θα τα κάνει μετά καλά……………..

Να έχετε καθαρή ψυχή και με την σκέπη Της Παναγίας στο κεφάλι σας, μαζί με Τον Θεον, θα τα καταφέρετε τις δύσκολες ημέρες που φέρνουν οι αντίχριστοι, που όταν δεν θέλουν Τον Χριστό ούτε τα παιδιά του Ουρανίου Πατρός θέλουν.

Δεν φθανει μόνον η προσευχή, αλλά να βουτήξετε μέσα σε εκείνην, να είσθε ολοκληρωτικά μέσα στην πίστη σας για Τον Θεον προς Τον Θεον, διότι με την ψυχή, με το σώμα και με τον νου θα είσθε μέσα στην προσευχή, κανείς δεν θα μπορέσει να σας πειράξει, διότι Ο Χριστός θα είναι η σκέπη σας και Η Μητέρα σας Η παναγία επίσης θα σας σκεπάζει.

Όμως παιδιά μου, με πολλή αγάπη σας το λέω : μην έλθετε από ανάγκη στον Κύριο, ελάτε με αγάπη, για να βρείτε την αγάπη.

Ναι μεν και εν ώρα ανάγκης και υποκρισίας και πάλι θα σας καλύψει Ο Κύριος, διότι είναι εύσπλαχνος και εύσπλαχνος γεννήθηκε!

Από ευσπλαχνία Τον σταύρωσαν και με ευσπλαχνία και αγάπη μεγάλη πήγε στον Πατέρα Του, αλλά παιδιά μου θα λυπηθεί πραγματικά όταν θα σας δει στριμωγμένους και από ανάγκη προς Τον Κύριο να έλθετε.

Δεν είναι σανίδα σωτηρίας που σας την πετανε στην θάλασσα εν ώρα ανάγκης, για να μην πνιγείτε!

Είναι Ο ΣΩΤΗΡ Ο ίδιος που πρέπει να τον βρείτε στις καλές σας στιγμές και όχι μόνον όταν έχετε μεγάλην ανάγκη.

Γιατί αν δείτε Τον Κύριο μόνον ως σανίδα σωτηρίας, μπορεί να έλθει ένα μεγάλο κύμα και φοβερό και να σας πάει εσάς πιο πέρα, τότε θα χάσετε και την σανίδα.

Τώρα καλλιεργήστε την αγάπη και την μετάνοια γιατί γεννηθήκατε από αγάπη, τότε πάρτε ένα χαρτί στα χέρια σας ( και να το έχετε πάντα ) και γράψτε την λέξιν αγαπώ! Με………….. ωμέγα……. Ω Γιατι το λεω με ωμέγα ; Ω δίπλα βάλτε την λέξιν Θεός, διότι Ο Θεός είναι αγάπη και αν το γράψετε αντιστρόφως θα είναι πάλι Ο Θεός = αγάπη , βλέπετε πόσο ταιριάζουν;

Γ’ αυτό σας λέω καλλιεργείστε την αγάπη πιο πριν, από το να την έχετε ανάγκη, όταν έχετε μεγάλην ανάγκη, τρέχετε σαν ‘’ παλαβοί ‘’ και μπορεί να μπείτε και σε λάθος πόρτα.

Μην ξεχνάτε όμως ότι η πόρτα Του Ουρανίου πατρός, γράφει πάνω στο πρέκι της :

‘’ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ όλους πέρα ως πέρα’’. Μετανοήστε όλοι και μπείτε όλοι χωρίς διάκριση, μέσα

Πηγαίνετε σε άλλη πόρτα να το βρείτε αυτό, οι άλλοι σας αγαπούν με ψεύτικη αγάπη αλλά και με πολλή διάκριση, γιατί η αγάπη τους προς εσάς είναι υλική και σ’ αυτές τις λάθος πόρτες, την αγάπη την πληρώνετε.

Αλλά στην πόρτα Του Θεού, την αγάπη την παίρνεις δωρεάν και με πολλά δώρα από τον Ίδιον Τον Θεον προς τον αγαπητό πιστό, που μπαίνει μέσα .

Γ’ αυτό παιδιά μου προσέξτε! Στις ώρες , στις ημέρες, στον χρόνο που έρχεται, να μην είσθε ορφανοί από Πατέρα , και αν κάπου τον χάσατε, βρείτε Τον γρήγορα.

Πάντοτε σας περιμένει, τα μάτια Του είναι στραμμένα προς την πόρτα και το παράθυρο, θυμηθείτε τον άσωτο υιο για να καταλάβετε.

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να τα δημοσιεύσω


GEWKWN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)