Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Αποκαλύψεις για εγκληματική ΜΚΟ που έχει μεταφέρει με το αζημείωτο 50.000 παράνομους μετανάστες

Ελένη Παπαδοπούλου

Η ΜΚΟ που μετέφερε λαθρο κατόπιν συνεννόησης με τα δουλεμπορικά κυκλώματα είναι η ΜΚΟ ERCI. Τους πήρε 3 χρόνια για να τους συλλάβουν (και καλά), ενώ οι ίδιοι ανακοίνωναν περήφανοι ότι έχουν διευκολύνει την είσοδο τουλάχιστον 50.000 λαθρο στα νησιά.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο έπεσα επάνω σε επερώτηση του Ιουλίου του 2017 του βουλευτή Νικολόπουλου, όπου έλεγε ότι ο ιδιοκτήτης της εν λόγω ΜΚΟ είναι και ιδιοκτήτης της εταιρίας security ASPIDA που διαθέτει ένοπλους φρουρούς για πλοία που πλέουν σε Σομαλία, Ινδικό Ωκεανό κτλ. Μέσα σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν την χρηματοδότηση ο βουλευτής ρωτούσε και αν μέλη της ΜΚΟ οπλοφορούν, πράγμα διόλου απίθανο.

Τρία ολόκληρα χρόνια και κανείς δεν ήξερε, δεν άκουγε. Δεν ξέρω αν η στάση της Ιταλίας είναι αυτή που δρομολογεί εξελίξεις, αλλά σίγουρα ήρθε η ώρα να γίνει ένα ξεδόντιασμα του καρκίνου των ΜΚΟ που μας έχουν ρημάξει. Είναι πασιφανές ότι ο Σόρος και οι business του δέχονται αλλεπάλληλα χτυπήματα. Αν οι δήμαρχοι των ΜΚΟ Καμινέτοι νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν πηδώντας στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι γελασμένοι. Μόλις έσκασε το πρώτο απόστημα και βρώμισε ο τόπος. Πού να σκάσουν και τα υπόλοιπα.

Press.gr

odosdrachmis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)