Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Κρύβουν την τραγωδία νομίζοντας πως ξεγελάνε τους πολίτες

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ 

Αυτά τα αθώα αγγελούδια έχουν στοχοποιήσει ως δήθεν αυθαιρετούχους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ . Αφού από την ανικανότητά τους κατάφεραν και κατέστρεψαν ολοσχερώς το Μάτι Αττικής τώρα απειλούν τους κατοίκους μιλώντας για αυθαίρετα. Αυτά που με νόμο του 2017 (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) συνέχισαν να νομιμοποιούν εισπράττοντας ένα σωρό χρήματα. Τώρα και ενώ οι νεκροί της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ τους θα ξεπεράσουν τους εκατό προκαλούν και με θρασύτητα μιλάνε για μπουλντόζες.

Τελικά όσοι το 2015 ψήφισαν τον Τσίπρα και την παρέα του για να αλλάξουν την Ευρώπη θα πρέπει να νιώθουν ιδιαίτερα "υπερήφανοι" για αυτές τις εικόνες. Τα ΜΜΕ που στοχοποιούνται από την κυβέρνηση απλώς επιτελούν το έργο τους και
θα το επιτελούσαν ακόμα καλύτερα εάν έδειχναν στην κοινωνία εικόνες σαν την παραπάνω.

Γιατί ο κόσμος που αναπαυτικά πίνει τον καφέ του και κάνει χαβαλέ θα πρέπει να καταλάβει πως η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ δημιουργεί ΘΥΜΑΤΑ. Και ο κρατικός μηχανισμός με δημόσιους υπάλληλους που δεν έχουν κανένα συντονισμό μεταξύ τους δημιουργεί ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ. Όχι σας λένε ψέματα πως δεν θα ξανακαούμε. Γιατί για να μην ξανακαούμε θα πρέπει βασικές δομές να πάψουν να έχουν την επιζήμια και θανατηφόρα ενίοτε ελληνική νοοτροπία, του δεν βαριέσαι αδελφέ.

Όπως ο δημόσιος υπάλληλος δεν σε εξυπηρετεί σε καμιά υπηρεσία εάν δεν κάνεις την ανάλογη φασαρία, έτσι και την Δευτέρα τα ουρλιαχτά των συμπολιτών μας δεν έφτασαν στα αυτιά των Αρμοδίων. Η ίδια η Αστυνομία οδηγούσε τα αυτοκίνητα προς το Μάτι Αττικής , ενώ θα έπρεπε να τα κάνει αναστροφή προς τα πίσω.

Τους έστειλαν στην φωτιά και πανηγυρίζουν υποκριτικά για την επιτυχία τους. Όσο για την Πυροσβεστική ούτε τα μέσα διαθέτει αλλά ούτε και την κατάλληλη εκπαίδευση για να σώσει ζωές σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Εάν υπάρξει ποτέ οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού της χώρας μας η μόνη λύση για να σωθούμε είναι να φύγουμε από αυτήν. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόπαστε. Κύριε Τσίπρα αφού αναλάβατε την ευθύνη για αυτήν την Εθνική Τραγωδία γιατί δεν παραιτήστε;

Θεωρείτε πως μένοντας ένα χρόνο ακόμα στην πρωθυπουργική σας καρέκλα θα ξεχάσουμε τα θύματα; Κάνετε λάθος οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα σας τιμωρήσουν στην κάλπη. Το "μαύρο" που θα φάτε θα είναι ανάλογο της καμμένης γης που θα παραδώσετε στο Μάτι και αλλού. Αλλά ένα συγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων δεν ζητήσατε. Αφιερωμένη η φωτογραφία λοιπόν στην έπαρση , στην αλαζονία σας και στον τυχοδιωκτισμό σας. Άλλωστε θα χασκογελάτε όπως κάνετε συνήθως δεν σας αγγίζει τίποτα , έχετε την αριστερή "ηθική" και πορεύεστε με γνώμονα το δικό σας συμφέρον και των συντρόφων σας.

Η 26η Ιουλίου 2018 είναι η ημερομηνία που σας έδωσε την χαριστική βολή γιατί τόσα θύματα δεν μπορούν να κρυφτούν από κανένα μηχανισμό προπαγάνδας. Όσο και να το παλεύει ο Τζανακόπουλος δεν του βγαίνει και η Εθνική αυτή Τραγωδία θα σας οδηγήσει αργά η πολύ γρήγορα σε κάλπες .

Αντίο λοιπόν κ. Τσίπρα αφήσατε πίσω σας μια διαλυμένη πατρίδα, ξεπουλήσατε το όνομα της Μακεδονίας μας και ετοιμάζεστε να πάτε διακοπές.

Καλά να περάσετε λοιπόν αφού τίποτα από ότι φαίνεται δεν σας συγκινεί για να παραιτηθείτε από την θέση σας.


Σ.Μ

neahlioupolis.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)