Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Όταν στην πατρίδα μας εδώ και χρόνια έχουμε να κάνουμε με …Εισβολής !!!Ν.Δ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Related imageΠοιος είναι ο λόγος που όλα τα blog ,ΜΜΕ κλπ ,μας λένε και πιπιλίζουν μέρα νύχτα για μετανάστες ,για λαθρομεταναστες ,πρόσφυγες ,και ΟΧΙ για ……ΕΙΣΒΟΛΗΣ!!!

Ποιος είναι ο λόγος που η Ε.Ε.και συγκεκριμένα ο διορισμένος ελληνας (?) επίτροπος Αβραμόπουλος τους χρηματοδοτεί απο τους φόρους μας  και υστέρημα μας ?

Ποιος είναι ο λόγος που οι ελληνικές κυβέρνησης το αβανταρουν και στηρίζουν αυτό το απαράδεκτο εγχείρημα ?

Ποιος ελληνας πολιτικός και ποια ντόπια συμμορία  ..τρώει απο αυτό ?

Με λίγα λόγια…. διώξαμε 500.000 ήρεμα και μορφωμένα παιδιά μας ,για να μας φορτώσουν τα «άγρια θηρία» !!!

Πότε το Ελληνικό κράτος θα μετατραπεί σε Ισλαμικό κράτος…

ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΘΛΙΩΤΕΡΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΓΗ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΕΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ….. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΜΙΑ ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΗ ΜΥΡΤΩ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΑ 20 % …. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ »ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ «ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ» ….. Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣΥΝΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ …. ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ 🤣…. ΠΑΛΑΙΟΦΑΣΙΣΜΟ …..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)