Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Μετανάστες έκλεισαν την Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης και απείλησαν οδηγούς

Για μια ακόμη φορά μετανάστες που φιλοξενούνται σε ειδικά κέντρα κατέλαβαν την Εθνική Οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία τρομοκρατώντας τους οδηγούς και ουσιαστικά κόβοντας την χώρα στα δύο για αρκετή ώρα.
Πιο συγκεκριμένα περίπου 100 άτομα έκαναν κατάληψη στο οδόστρωμα της Εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο 39ο χιλιόμετρο προκαλώντας αναστάτωση και τρόμο καθώς ορισμένοι από αυτούς επιτέθηκαν στους οδηγούς με ξύλα.

Οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο σημείο της κατάληψης με αποτέλεσμα η ουρά είχε ξεπεράσει τα διόδια των Αφιδνών. Στο σημείο της κατάληψης κάποιοι από τους μετανάστες κρατούσαν ξύλα και επιτέθηκαν στα αυτοκίνητα, προκαλώντας τρόμο και δρώντας ουσιαστικά ανεξέλεγκτοι, καθώς από την Αστυνομία έλεγαν ότι δεν είχαν οδηγίες για το τι να κάνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)