Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Μήνυση για το υπόγειο πάρκινγκ στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου

  Παράνομο, μη αναγκαίο και πολεοδομικά καταστροφικό για την πόλη χαρακτηρίζει το έργο της υπόγειας στάθμευσης στην Πλατεία Ευτέρπης δίπλα στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου οεπικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Για ένα νέο Μαρούσι”, κ. Δορύλαος Κλαπάκης. 

Ο δημοτικός σύμβουλος κατηγορεί τη διοίκηση Πατούλη ότι προσπαθεί να αποφύγει την υποχρεωτική ενημέρωση των πολιτών μέσω της  διαδικασίας Τροποποίησης Σχεδίου Πόλης, ενώ τονίζει ότι το 2002 η διοίκηση Τζανίκου, ο πρώτος στο διαγωνισμό εργολάβος και η τότε διοίκηση της πολεοδομίας είχαν αρνηθεί να υλοποιήσουν το έργο.


Ο κ. Κλαπάκης μάλιστα καταγγέλλει ότι η δημοτική αρχή εξυπηρετεί τα συμφέροντα μεγαλοεργολάβων, στους οποίους ανέθεσε το έργο απευθείας και με εξευτελιστική, όπως λέει, αντιπαροχή για το Δήμο.
Μάλιστα την περασμένη Τρίτη η αντιπολίτευση κατέθεσε μήνυση κατά των υπευθύνων Προϊσταμένων  της  Πολεοδομίας, αλλά και αίτηση - όχληση προς τη Διοίκηση του Δήμου και την Διεύθυνση Έκδοση Οικοδομικών Αδειών της Πολεοδομίας Αμαρουσίου να ανακαλέσουν εντός 3 ημερών  την Οικοδομική  Άδεια  και  να διακόψουν τις εργασίες, απομακρύνοντας τις λαμαρίνες. Αναμένεται η απάντηση του Δήμου.

xtypos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)