Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Όταν οι συσκευές κινητών δεν αντικατοπτρίζουν τον σκοπό τους.

Σχόλιο ιστολογίου:
ζούμε την εποχή που πλασάρουν στον κόσμο οτιδήποτε απίθανο, μια συσκευή κινητού που διαφημίζει την φωτογραφική μηχανή του, αλλά όχι τις τηλεφωνικές του δυνατότητες.
Πόσο χαζό ακούγεται να αγοράσεις με σχεδόν 500 Ευρώ ένα κινητό για να βγάζεις φωτογραφίες, ενώ με τα μισά χρήματα αγοράζεις smart phone και φωτογραφική μηχανή με καλύτερες δυνατότητες.
Οι συσκευές που κάνουν τα πάντα, στην πραγματικότητα κάνουν λίγα από όλα, αλλά τίποτα τέλειο...

Apple: Η Ελλάδα και το iPhone (βίντεο – διαφήμιση της apple)

 

Με φόντο την και πρωταγωνιστές ανθρώπους από ένα όμορφο ελληνικό χωριό, η Apple προωθεί το iPhone 7plus με ένα νέο διαφημιστικό με έντονο χρώμα Ελλάδας.


Το βιντεάκι έχει διάρκεια μόλις ενός λεπτού, που είναι όμως αρκετό για να γεμίσει ο θεατής εικόνες από την Ελλάδα. Όχι τόσο τα τοπία της, τα διάσημα και δημοφιλή της μέρη και νησιά, αλλά τους ανθρώπους της, τους φιλόξενους, καλόκαρδους, αγαθούς και γελαστούς ανθρώπους της καθημερινότητας, που συναντά κανείς παντού. 


Η κεντρική ιδέα του βίντεο είναι η εξής: Μια νεαρή κοπέλα επισκέπτεται τη γιαγιά της, που ζει σε κάποιο ελληνικό νησί, και την βγάζει φωτογραφία με το νέο της τηλέφωνο. Η γιαγιά ενθουσιάζεται με το πορτρέτο και σύντομα τα νέα… διαδίδονται και όλο το χωριό ζητά κι αυτό μια φωτογραφία!


tilegrafima.gr