Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Η μεγαλύτερη διαφήμιση για τον Μητσοτάκη.

Σχόλιο ιστολογίου:
αν είμαστε στην θέση μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, τον Μητσοτάκη και Σαμαρά ούτε για φτύσιμο δεν θα τους είχαμε.
Αντίθετα μια τέτοια είδηση έχει σαν σκοπό την διαφήμιση του "καλού" μας Μητσοτάκη, αφού παραλίγο να γίνει στόχαστρο της τρομοκρατίας, ο νέος και μελλοντικός πρωθυπουργός, που θα αποτελειώσει την Ελλάδα....

Σχέδιο ανωμαλίας; Ποιοί ήθελαν νεκρό τον Κυριάκο Μητσοτάκη;


Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ενημερώνει τον Μητσοτάκη για το σχέδιο Ρούπα
Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα
Ο Νίκος Τόσκας τηλεφώνησε το πρωί στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά - Στο σπίτι της 48χρονης στην Ηλιούπολη βρέθηκαν σημειώσεις για τις κινήσεις του προέδρου της ΝΔ
Για τα σχέδια της Πόλας Ρούπα σε βάρος του, όπως προέκυψε από τις σημειώσεις που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης στο οποίο συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, ενημερώνει αυτή την ώρα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ήταν κατά πληροφορίες δύο από τα ονόματα που βρέθηκαν στις σημειώσεις της 48χρονης Ρούπα.Σύμφωνα με δημοσίευμα του vima.gr στην κατοικία της Ρούπα στην Ηλιούπολη όπου και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε «σειρά σημειώσεων για ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και αναφορές σε ΙΧ που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς».

«Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σημειώματα, τα οποία φέρεται να έχει συντάξει η συλληφθείσα αλλά και συνεργοί της, υπήρχαν στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, πινακίδες αυτοκινήτων, μετακινήσεις και άλλα που αφορούσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» συνεχίζει το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι στις σημειώσεις της Ρούπα είχαν βρεθεί αναφορές σε επιχειρηματίες και πολιτικούς με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ «να προσπαθούν να αναλύσουν αυτά τα ευρήματα προκειμένου να διαπιστωθεί πότε και πώς υπήρξε παρακολούθηση του κ. Κυρ. Μητσοτάκη, πώς συνελέγησαν τα σχετικά στοιχεία και αν υπήρξε ειδική «εσωτερική» πληροφόρηση των ενόπλων».

Πρώτο Θέμα