Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΜΙΘΡΙΔΑΤΙΣΜΟΣ, Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




Την ανοσία δηλαδή που έχει πάθει το Έθνος σε κάθε ανθελληνικό δηλητήριο, σε κάθε αντιπατριωτική δράση όλων εκείνων που μας εξουσιάζουν.

Ο Μιθριδάτης Στ' Ευπάτωρ Διόνυσος (132 π.Χ. - 63 π.Χ.) ήταν βασιλιάς του Πόντου και της Μικράς Αρμενίας στη βόρεια Μικρά Ασία και αποτέλεσε έναν από τους πιο επιτυχημένους αντιπάλους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ο Μιθριδάτης επειδή είχε τον φόβο ότι θα τον δηλητηριάσουν, άρχισε από νεαρά ηλικία να καταναλώνει μικρές ποσότητες δηλητηρίου, μέχρι που ο οργανισμός του έφτασε στο σημείο να έχει πλήρη ανοσία. Τραγική ειρωνεία, στο τέλος ζήτησε από έναν φρουρό του να τον σκοτώσει για να μη πέσει στα χέρια των εχθρών του, αφού ο ίδιος δεν μπορούσε να αυτοκτονήσει με δηλητήριο!

Σήμερα ο Ελληνισμός περνά την χειρότερη φάση της ιστορίας του, γιατί σήμερα οι κίνδυνοι είναι και βιολογικοί, δηλαδή για πρώτη φορά στην μακραίωνη διαδρομή μας, κινδυνεύουμε να εξαφανιστούμε ως Έθνος, με κύριες αιτίες 
α) την μαζική εισβολή των λαθρομεταναστών και την «ελληνοποίησή» τους από το ανθελληνικό κράτος, 
β) την υπογεννητικότητα και 
γ) την φυγή χιλιάδων νέων Ελλήνων στην αλλοδαπή προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Πέραν όμως αυτών των υπαρκτών κινδύνων, ο Ελληνισμός πάσχει από μια σοβαρότατη ασθένεια, τον Μιθριδατισμό. Την ανοσία δηλαδή που έχει πάθει το
Έθνος σε κάθε ανθελληνικό δηλητήριο, σε κάθε αντιπατριωτική δράση όλων εκείνων που μας εξουσιάζουν. Σαν τον βασιλιά Μιθριδάτη, οι σύγχρονοι Έλληνες συνηθίζουμε στα κακώς κείμενα, παθαίνουμε ανοσία στην ανυπαρξία σοβαρού και εθνικού κράτους, ακόμα και όταν μετρούμε δεκάδες νεκρούς, ακόμα και όταν παθητικά βλέπουμε να μας... δολοφονούν!

Η τελευταία πεντηκονταετία (1960-2010) είναι η μοναδική απόλεμη και άκαπνη περίοδος του Ελληνισμού, είναι οι μόνες δεκαετίες που το Έθνος στερήθηκε σοβαρής Ηγεσίας και που έμαθε μόνο στο «ότι φάμε και ότι πιούμε» και στο «δε βαριέσαι». Τα τελευταία πενήντα χρόνια, οι Έλληνες από σκληροτράχηλοι πολεμιστές και πνευματικοί ηγήτορες της Οικουμένης, καταντήσαμε λαπάδες καρπαζοεισπράκτορες, εκλέγοντας τους ακόμη χειρότερους από εμάς για να μας κυβερνήσουν, συνηθίζοντας ολοένα και περισσότερο στα δηλητήρια του γραικυλισμού, της υποταγής και της ανέχειας.

Τα αποτελέσματα είναι ολοφάνερα. Μας δέρνουν και το ανεχόμαστε, μας κτυπούν και σκύβουμε το κεφάλι, μας σκοτώνουν και το ξεχνάμε! Ως πότε;

Ο Μεγάλος Καποδίστριας, έλεγε: «Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την καρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.»

Ας ελπίσουμε, η Θεία Πρόνοια (αν δεν μας έχει βαρεθεί!) να μεριμνήσει σύντομα να βρεθεί ο Ηγέτης εκείνος που θα καταφέρει να βγάλει από τα αδιέξοδα τον Ελληνισμό και κυρίως να τον κάνει να σταθεί στα πόδια του ξανά, περήφανος και με βέβαιο Μέλλον! Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει και σύσσωμο το Έθνος να αντιληφθεί ότι μόνο με προσωπική αφύπνιση και εγρήγορση όλων μας, θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)