Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Είδηση ΒΟΜΒΑ για Ιδρύματα Νιάρχου-Ωνάση! ΧΑΜΟΣ…


Ίδρυμα Ωνάση και Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δύο κέντρα πολιτισμού, παιδείας, τέχνης και αναψυχής που απευθύνονται σε όλους.
Ωστόσο, με πρόφαση την ενημέρωση και τον πολιτιστικό ρόλο που καλούνται να παίξουν, αυτά τα δύο ιδρύματα- υποστηριζόμενα από τα γνωστά κεφάλαια που βρίσκονται από πίσω τους- παίρνουν ξεκάθαρη θέση υπέρ της LGBTQI κοινότητας.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) διοργάνωσε τον Μάρτιο εκδήλωση με θέμα «Στερεότυπα», στην οποία μίλησε και το Jason-Αντιγόνη Dane, που προσέφυγε στη Δικαιοσύνη με στόχο τη νομική αναγνώριση και καταχώρηση ως non binary άτομο.

Και το Ίδρυμα Ωνάση, όμως, έδωσε δημοσιότητα σε LGBTQI άτομα, με τη διευθύντρια πολιτισμού του Ιδρύματος, Αφροδίτη Παναγιωτάκου, να παίρνει συνέντευξη από δύο εφήβους (!)για θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου.

Είναι γνωστό ότι η ίδια κυβέρνηση, συγκεκριμένα ΜΜΕ και εταιρείες επιχειρούν να διαβρώσουν τις αξίες της κοινωνίας και της οικογένειας όπως τις γνωρίζουμε. Όμως, όταν δύο πολιτιστικά Ιδρύματα επιχειρούν να κάνουν το ίδιο, το θέμα αποκτά άλλες διαστάσεις.
Μην ξεχνάμε τις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου οι συμμετέχοντες φαίνεται να παρερμηνεύουν το δικαίωμα στην ελεύθερη βούληση να επιλέγουν τους ερωτικούς τους συντρόφους και προχωρούν σε προκλητικές εμφανίσεις και προσβολή της ιστορίας μας, με τις χορηγίες πολυεθνικών και Μέσων Ενημέρωσης (δείτε ΕΔΩ σχετικό ρεπορτάζ του voicenews.gr).

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)