Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Όταν η Γερμανική προπαγάνδα αγγίζει την βλακεία, απευθυνόμενη σε ηλίθιους λαούς.

Σχόλιο ιστολογίου:
θα μπορούσε κανείς να δεχθεί την άθλια προπαγάνδα ενάντια της Ελλάδας, όταν οι συνοριοφύλακες σε αριθμό 30 (δηλαδή ελάχιστοι) θα περιπολούν τα Βόρεια σύνορα αντί στα νησιά μας κάνοντας περιπολίες στο Αιγαίο. Στόχος τους είναι αποδεχθούμε αρκετούς χιλιάδες στα κέντρα φιλοξενίας, προστατεύοντας πραγματικά την ΠΓΔΜ και τον εαυτό τους. Μια τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης σε συνεργασία με τις κατοχικές Γερμανικές δυνάμεις. 

Άλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης - Ευρωπαίοι συνοριοφύλακες στα σύνορα με την ΠΓΔΜ

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Το περιοδικό Spiegel γράφει στη διαδικτυακή του έκδοση ότι η ΕΕ σπεύδει προς βοήθεια της ελληνικής αστυνομίας με την αποστολή 30 περίπου συνοριοφυλάκων που θα φθάσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο για περιπολίες στα βόρεια σύνορα.
Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτήν τη στιγμή περίπου 65.000 πρόσφυγες, στην Τουρκία τρία εκατομμύρια. Αν η Άγκυρα κάνει πράξη την απειλή της και πάψει να εφαρμόζει τη συμφωνία με την ΕΕ για το προσφυγικό, τότε υπάρχει κίνδυνος η Ελλάδα να πλημμυρίσει πάλι από ανθρώπους που θα αναζητούν διάβαση για τη Βόρεια Ευρώπη. Στα σύνορα με την ΠΓΔΜ παρατηρείται μετά από πολύ καιρό αύξηση των προσφύγων. 
Το περιοδικό Spiegel γράφει στη διαδικτυακή του έκδοση ότι η ΕΕ σπεύδει προς βοήθεια της ελληνικής αστυνομίας με την αποστολή 30 περίπου συνοριοφυλάκων που θα φθάσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο για περιπολίες στα βόρεια σύνορα.
Στην ουσία πρόκειται για την εφαρμογή μιας απόφασης που είχε λάβει η Frontex, ο ευρωπαϊκός οργανισμός για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων, στα τέλη του περασμένου χρόνου. Οι πρώτοι ξένοι συνοριοφύλακες αναλαμβάνουν ήδη σήμερα υπηρεσία, ανάμεσά τους είναι και οι πρώτοι δύο Γερμανοί μαζί με ένα σκύλο. Άλλοι 10 Γερμανοί υπάλληλοι αναμένεται να φθάσουν τις επόμενες ημέρες.
Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)