Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Όλοι στο ΣτΕ κατά των ασφαλιστικών εισφορών


Όλοι στο ΣτΕ κατά των ασφαλιστικών εισφορώνΜπαράζ προσφυγών κατά του νέου ασφαλιστικού (4387/2016) και των εισφορών κατατέθηκαν στο  Συμβούλιο της Επικρατείας, οδηγώντας σε επίλυση του θέματος απο το  Ανώτατο Δικαστήριο.

Συγκεκριμένα στο ΣΤΕ έχουν προσφύγει:

-οι 63 Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας, όπως και οι πρόεδροί τους  ατομικά, η Ένωση Εμμίσθων Δικηγόρων, οι Δικηγόροι Χωρίς Σύνορα,η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχομένων Δικηγόρων,  ατομικά αλλά και ομαδικά  εκατοντάδες δικηγόροι από όλη τη χώρα, οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι Αθηνών-Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Πατρών, Ιωαννίνων, Κρήτης, Ναυπλίου και Κέρκυρας, ομαδικά  και ατομικά εκατοντάδες συμβολαιογράφοι από όλη τη χώρα, το
Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών  Βιοτεχνών Ελλάδας, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδος, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και ξενοδόχοι, η Ένωση Συνταξιούχων Ταμείων Ασφάλισης Μηχανικών και Εργοληπτών, πολιτικοί μηχανικοί και μηχανικοί, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τεχνικών Εταιρειών,  τεχνικές εταιρείες, εργολήπτες Δημοσίων έργων, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, οι Ιατρικοί  Σύλλογοι Αθηνών, Θεσσαλονίκης  και Πατρών, η Πανελλήνια Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών Ιατρών και Οδοντιάτρων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, ο Σύνδεσμος Αποφοίτων   Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπερικών-Λογοθεραπευτών, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ειδικών Παιδαγωγών-Λογοθεραπευτών Πτυχιούχων Πανεπιστημίου, λογοθεραπευτές, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, το Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών, η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, καθώς και κτηνοτρόφοι και η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, όπως και βενζινοπώλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)