Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ..O Αντώνης Σαμαράς στην θέση 417 της λίστας !!!! ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ !!!


Θυμάστε τι σκηνές διαδραματίστηκαν πριν λίγα χρόνια για τη λεγόμενη «Λίστα Λαγκάρντ» και το περιεχόμενό της; Κανείς δε γνωρίζει με ακρίβεια αυτή τη στιγμή ποια από όλες είναι η αυθεντική και ποια είναι αντίγραφο. Στα αντίγραφα δεν αποκλείεται να έγιναν παρεμβάσεις και παραποιήσεις ονομάτων.
Ολόκληρος υπουργός (δυστυχώς μόνον ένας) παραπέμπεται για παραποίηση εγγράφου, αλλά η ιστορία σταμάτησε εκεί από τη στιγμή που έγινε πρωθυπουργός ο Σαμαράς. 
Λέτε να είναι ο λόγος που σε μια από τις λίστες που δημοσιεύει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι στη θέση 417 το όνομα ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ;  Μπορεί να είναι και συνωνυμία, αλλά εμείς απορούμε για τη σιγή ιχθύος των διωκτικών αρχών κατά τη διάρκεια της εξουσίας από το Σαμαροβενιζέλο. Θα περιμένουμε από το ΣΔΟΕ να μας πει περισσότερα, αν τελικά αγγίξουν τη λίστα που «καίει» αρκετούς Έλληνες. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα

O Αντώνης Σαμαράς στην θέση 417 της λίστας ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)