Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΤΑΡΑΧΗΣ(βίντεο)


Trump-revolt
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ματθ. 24,7    Διότι θα ξεσηκωθή το ένα έθνος ενάντιον του άλλου έθνους, και το ένα βασίλειον εναντίον του άλλου βασιλείου και θα συμβούν στερήσεις και πείνες και επιδημικές αρρώστιες και σεισμοί εις διαφόρους τόπους.
Ο Τραμπ ανοίγει πόλεμο τώρα κατά των παιδόφιλων στον κρατικό μηχανισμό καθώς ήδη έχει εκπαραθυρώσει περί τα 70 άτομα ενώ ετοιμάζει μεγάλο πογκρόμ κατά άλλων περίπου 400 ατόμων, όπως λένε οι πληροφορίες. Χαρακτηριστικό της μεγάλης «βρωμιάς» που βρήκε ο Ντόναλντ Τραμπ στα άδυτα του Λευκού Οίκου, είναι ότι ο ίδιος ο Μπιλ Κλίντον κατήγγειλε πώς η σύζυγος του που ήταν και υποψήφια πρόεδρος και το κύκλωμα της, διατηρούσε κέντρο παιδόφιλων που είχε μαντρώσει περί τα 40 μικρά παιδία σε ένα νησάκι τις Καραϊβικής, με τον συνεταίρο της και γνωστό μεγάλο παιδόφιλο, Τζέφρει Έπσταιν. Σε αυτό το νησάκι εκτός το ότι με επέμβαση των αμερικανικών αρχών απελευθερώθηκαν τα μικρά παιδιά, συνελήφθηκαν και 8 μεγάλοι έμποροι της παιδοφιλίας, που ο τζίρος της υπολογίζεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Σε αυτό το τεράστιο κύκλωμα είναι μπλεγμένο και διασυνδεμένο το Βατικανό, που άλλωστε έχει μεγάλη παράδοση σε σκάνδαλα παιδοφιλίας και παιδεραστίας. Και με αυτό το τεράστιο κύκλωμα με το οποίο ετοιμάζεται να συγκρουστεί κατά μέτωπο ο Ντόναλντ Τραμπ, ενέχονται ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι , δικαστές, και πολιτικά πρόσωπα, ενώ χρηματοδοτείται από τους Μπους, Ροκφέλερ και Ρόθσιλτ, που προωθούν την διαστροφή της Νέας Τάξης.
Εκτός από αυτό, ο Τραμπ σκοπεύει να χτυπήσει και την μεγάλη μαφία των ναρκωτικών που έχει σε μεγάλο βαθμό ορμητήριο το Μεξικό και επίσης έχει διασυνδέσεις με πολιτικά πρόσωπα όπως την οικογένεια Μπους, θεσπίζοντας ένα νόμο που έχει εφαρμοστεί ήδη στην Ελβετία με αποτέλεσμα να μειωθεί δραστικά το εμπόριο ναρκωτικών και γενικά η εγκληματικότητα.
Χαρακτηριστικό είναι εδώ ότι οι άνθρωποι του Τραμπ διαπίστωναν ότι το 90%  από το όπιο που εισάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, εισάγεται από τις αμερικανικές βάσεις εν γνώση της C.I.A αποδίδοντας τζίρο δισεκατομμυρίων. Δεν είναι άσχετο εδώ να αναφερθεί ότι από τότε που έγινε η αμερικανική επέμβαση στο Αφγανιστάν εκατονταπλασιάστηκε η καλλιέργεια της παπαρούνας και το εμπόριο ναρκωτικών.
Αλλά η πρώτη επιδίωξη του νέου πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι να αποκτήσει τον έλεγχο της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας και αν πραγματικά το καταφέρει αυτό, θα είναι ο πρώτος αμερικανός πρόεδρος που το έχει πετύχει μετά τον Άντριου Τζάκσον.
Ο πόλεμος του αμερικανικού βαθέως κράτους άρχισε ουσιαστικά με την απόφαση του να απαγορεύσει την είσοδο από υπηκόους 7 ισλαμικών κρατών, απόφαση που την απέρριψε αμέσως  το δικαστικό κατεστημένο των ΗΠΑ στην προσπάθεια να τον πλήξουν προσωπικά.
Η περίφημη απόφαση του Τραμπ  να απαγορέψει την είσοδο στις ΗΠΑ από επτά μουσουλμανικές χώρες προκαλώντας μεγάλο θόρυβο και πολλές διαδηλώσεις ενάντιων του , ήταν μια απόφαση που είχε πάρει και ο πρόεδρος Ομπάμα, αλλά σκόπιμα τα ΜΜΕ το είχαν αποκρύψει. Τότε όμως δεν είχε ύπαρξη καμία αντίδραση. Δηλαδή ο Τραμπ δεν έκανε τίποτα περισσότερο από ότι είχε γίνει και παλαιότερα με την διάφορα ότι τώρα προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.


Όπως αναφέρεται, η απόφαση αυτή είχε παρθεί με το σκεπτικό ότι πρέπει να γίνουν αποφασιστικά βήματα για να κοπεί αυτή η ανεξέλεγκτη εισβολή μουσουλμάνων, πολλοί από τους οποίους φέρονται δυνητικά τρομοκράτες ενώ έχουν αρχίσει και επιβάλλουν τα πολιτιστικά τους πρότυπα σε πολλούς τομείς του κράτους όπως εκπαίδευση, δικαιοσύνη, ακόμα και στις ένοπλες δυνάμεις, με την δυνατότητα που τους δίνεται να στρατεύονται μουσουλμάνοι λαθρό.


Βασικά όπως τονίζεται από τους κύκλους του Τραμπ, το πρόβλημα είναι το Ισλάμ με το Κοράνι και τις Χαντίθ. Αυτά τα βιβλία διδάσκουν οι μουσουλμάνοι πιστοί να σκοτώνουν απίστους οπουδήποτε τους συναντήσουν, να αποφεύγουν να συνάψουν φιλίες με απίστους ή να αφομοιωθούν ενώ καλό θα είναι να σκορπούν τρόμο και πανικό ανάμεσα στους αλλόθρησκους οι οποίοι χαρακτηρίζονται «πίθηκοι» και «γουρούνια».

interview.of.isis.fighter
Και όταν οι ιεροί μήνες έχουν περάσει, τότε πολεμάτε και σκοτώνετε τους ειδωλολάτρες οπουδήποτε κι αν τους βρείτε και συλλάβετέ τους και πολιορκήστε τους και στήστε τους παγίδες με κάθε πολεμικό στρατήγημα. Αν όμως μετανιώσουν και προσευχηθούν και δώσουν ελεημοσύνη, τότε αφήστε τους ελεύθερους – Γιατί ο Αλλάχ είναι πολυεύσπλαχνος και πολύεπιεικής». (Κοράνιο, 9:5)
isis.children
Άλλωστε, η συμπεριφορά των μουσουλμάνων καθημερινά αποδεικνύει αυτήν την κύρια φυλετική ιδεολογία.
Αλλά ποιοι όμως προωθούν το σχέδιο αυτής της εισβολής και γιατί άραγε οι «μασόνοι» πολιτικοί τους κυνηγούν από τις χώρες τους προς τις χώρες μας καταστρέφοντας τις άλλοτε χριστιανικές χώρες τους; Προφανώς για την ισλαμοποίηση των δυτικών χωρών μέσω των ίδιων των δαπανών των φορολογούμενων πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Και όμως τα γεγονότα είναι διαφορετικά από το αληθινό παρασκήνιο. Το μόνο που καταφέρνει και ίσως γι αυτό έχει τοποθετηθεί εκεί που τοποθετήθηκε είναι να δημιουργήσει ταραχή, αποσταθεροποίηση και ένα κυριολεκτικά παγκόσμιο χάος όπως συμφέρει την Νέα Τάξη. Πρόκειται για παιχνίδια εξουσίας, όπου ο Ομπάμα και ο Τραμπ έχουν τα ίδια αφεντικά. Εντωμεταξύ οι τζιχαντιστές αγάλλονται, από τις κινήσεις αυτές του Τραμπ υποσχόμενοι εμφύλιο πόλεμο όπου θα αφαιρέσουν τα κεφάλια όλων των απίστων και των σταυροφόρων.
head-chopper
Αυτό θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Δηλαδή, ό,τι δεν κατάφερε ο βασιλιάς-άρχοντας του χάους Τζορτζ Σόρος τόσα χρόνια, το κατάφερε ο Τραμπ σε μια βδομάδα. Δηλαδή κατάφερε να στρέψει την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, μιας οικογένειας εναντίον άλλης, οικογένειας δημιουργώντας απόλυτο χάος στις ΗΠΑ, κλυδωνίζοντας την κοινωνική ισορροπία.


Έτσι η ΝΤΠ επαναλαμβάνει ένα παλιό της κόλπο για επιτύχει με τον καλύτερο τρόπο τους σκοπούς της. Παλαιοτέρα χρησιμοποιούσε τον φασισμό ενάντια στον κομμουνισμό και την δημιουργία συγκρούσεων μεταξύ κοινωνικών ομάδων, οικογενειών κλπ, μετατρέποντας τις σε χάος και εμφύλιο πόλεμο. Αυτό συνέβη στη Ρωσία το 1917-21 και στη Γερμανία το 1918 ως το 1933 ώστε να εξοντωθεί η Παλιά Τάξη Πραγμάτων.




Μια Νέα Τάξη μέσα από το χάος, είναι το σλόγκαν που ακολουθούν οι μασόνοι των υψηλότερων βαθμών (του 33ου βαθμού). Deus meumque jus, δηλαδή, «ο Θεός (όχι ο χριστιανικός Θεός) και το δικαίωμα μου». Αυτό πρεσβευτούν και οι Ιησουίτες που ως γνωστόν είναι ένα μασονικό παρακλάδι.
ordo-ab-chaos
Αλλά ποιοι είναι σήμερα πίσω από όλα αυτά δηλαδή οι υποκινητές που επιδιώκουν τη δημιουργία χάους της Παλαιάς Τάξης ώστε να ιδρύσουν τη Νέα Τάξη; Είναι δύσκολο να το εξακριβώσει κανείς αλλά οι υποκινητές των ταραχών οι τραπεζίτες βρίσκονται στην πόλη του Λονδίνου το περίφημο London City.

Ο Τραμπ με τη φράση «αυτό δεν είναι κάτι που στρέφεται κατά των μουσουλμάνων » υπερασπίζεται την προσεκτικά μελετημένη εντολή του λέγοντας πως ο Ομπάμα είχε κάνει παρόμοια κίνηση με τη δημιουργία λίστας επτά στοχευόμενων χωρών ενώ έκανε το ίδιο στους Ιρακινούς μετανάστες το 2011.
Δεν μας λένε ότι το ίδιο το αμερικανικό κοινοβούλιο είχε υποδείξει προηγουμένως ότι οι κυβερνήσεις αυτών των επτά χωρών συνδέονται με την τρομοκρατία. Αλλά και εδώ φαίνεται η υποκρισία όλων αυτών καθώς η μεγαλύτερη τρομοκρατική χώρα, η Σαουδική Αραβία, δεν περιλαμβάνεται στην λίστα, επειδή ο Τραμπ έχει μεγάλα συμφέροντα καθώς έχει αντιπροσωπείες οι οποίες είναι εγγεγραμμένες εκεί. Φυσικά περιττό να πούμε για άλλες μουσουλμανικές χώρες όπου υπάρχει μεγάλη τρομοκρατία τις οποίες ο Τραμπ δεν αναφέρει καν. Γιατί άραγε;

Ενδιαφέρον είναι πως, αυτή η αξιοσημείωτη λίστα δείχνει ακριβώς τις ίδιες χώρες που ο Ουέσλευ Κλαρκ, πρώην υπέρτατος διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη είχε αναφέρει σε ομιλία του το 2007. Ο πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ έχει τη λίστα των χωρών αυτών από μια αναφορά του Πενταγώνου την οποία είχε παραλάβει από ένα ανώτερο στέλεχος το 2001, λίγο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11/9. Η λίστα αναφέρει πως «έχουμε σκοπό να εξοντώσουμε επτά χώρες». Αυτές οι χώρες είναι ίδιες με τις σημερινές μόνο που ο Λίβανος αντικαταστάθηκε από την Υεμένη. Σημείωση πως το Ιράν θα είναι η τελευταία χώρα που επρόκειτο να εξοντωθεί.


Ο αρχηγός του προσωπικού στο Λευκό Οίκο Reince Priebus λέει: «Ίσως χρειαστεί να το τραβήξουμε παραπέρα».
http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2017/01/29/7965153176944070121/640x360_MP4_7965153176944070121.mp4?_=1
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι είναι πως ο «φασιστής» Τραμπ χρησιμοποιείται ως εργαλείο από την London City και έχει μόλις ξεκινήσει τη δεύτερη φάση της ΝΤΠ όπως ο Ομπάμα που λειτούργησε σαν εργαλείο της ΝΤΠ για τον κομμουνισμό.
Αν ερευνήσει κανείς το παρασκήνιο των ανθρώπων του στενού κύκλου του Ντόναλντ Τραμπ θα διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι από αυτούς συνδέονται με τον κύκλο των Ρόθσιλντ, την τράπεζα τους την γνωστή Γκόλντμαν Σακς, ακόμα και με τον ίδιο τον Τζορτζ Σόρος. Είναι ακριβώς αυτά τα ίδια κυκλώματα που προσκαλούν και χρηματοδοτούν αναταραχές και γενικότερα μια διεθνή αποσταθεροποίηση.



Έτσι θα δοθεί η μεγάλη ευκαιρία και αφορμή για την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας .
Η πραγματικότητα και η αλήθεια για τον Ντόναλντ Τραμπ μας θυμίζει πάρα πολύ σε αναλογία την ελληνική περίπτωση με την εναλλαγή των κυβερνήσεων δεξιάς και αριστεράς. Ό,τι δεν κατάφεραν να κάνουν οι πρώτοι, αφού τους έριξε η ελίτ έφερε τους άλλους για να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Η κυβέρνηση Ομπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών υπακούοντας στις εντολές της παγκόσμιας εβραϊκής ελίτ, προωθούσε με κάθε μέσο την ομοφυλοφιλία και το Ισλάμ για να διαλύσει τις δυτικές κοινωνίες. Κάπου όμως το πράγμα είχε αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχο της παγκοσμιοποίησης και το ανερχόμενο Ισλάμ να γίνεται ανεξέλεγκτο και επικίνδυνο για τους ίδιους τους Εβραίους.
Έτσι αποφασίστηκε η αλλαγή και να ανέβει στην εξουσία ένας καινούργιος και πιο φιλοεβραίος πρόεδρος στις ΗΠΑ. Το ότι ο Ντόναλντ Τραμπ στράφηκε κατά των λαθρομεταναστών και γενικά κατά της ισλαμικής εισβολής στη Δύση δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που ανακηρύσσει την Ιερουσαλήμ επίσημη πρωτεύουσα του Ισραήλ υλοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα των σιωνιστών.
Σύμφωνα με την ατζέντα 21, που περιγράφει τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ και του σιωνιστικού κέντρου, ο πλανήτης δεν μπορεί να κρατήσει πληθυσμό πάνω από 500.000.000 κατοίκους.
georgia.guidestones.about.humanity
Όσο και αν αυτό ακούγεται μακάβριο, έχουν καταστρωθεί εδώ και χρόνια πολλά σχέδια με την υλοποίηση αυτού του στόχου, παγκοσμίως: πόλεμος, θανατηφόροι ιοί παρασκευασμένοι σε ειδικά εργαστήρια, ενίσχυση και στήριξη του παγκοσμίου κινήματος υπέρ των εκτρώσεων και της ευθανασίας και τρίτον, ελεγχόμενες φυσικές καταστροφές. Όλα αυτά μπορούνε να επιτύχουν σε ένα χρονικό όριο αυτόν τον σκοπό. Παράλληλα, μια μεγάλη εκστρατεία αεροψεκασμών θα αδρανοποιήσει τους εγκεφάλους μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού έτσι ώστε να οδηγηθούν σαν πρόβατα στην σφαγή.
Αναφερόμενοι στη σημερινή διεθνή συγκυρία, βλέπουμε ότι υπάρχει μια σημαντική στροφή στις τακτικές της παγκόσμιας ελίτ. Παρατηρούμε ότι μετά από πολλά χρόνια προωθούσε ένα σοσιαλιστικό μοντέλο, που εξυπηρετούσε τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης. Εξαιτίας όμως των αδιεξόδων που έφερε και των αντιδράσεων που προκάλεσε, αλλάζει τώρα την τακτική της και στηρίζει την άνοδο ακροδεξιών ακόμα και φιλοναζιστικών παρατάξεων. Φυσικά όλα αυτά υπό τον έλεγχο της χωρίς όμως να αποκλείεται και εδώ κάποια πράγματα να ξεφύγουν από αυτόν τον έλεγχο.
Κορυφαίο και χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της παγκόσμιας αλλαγής των επιλογών και της τακτικής της Νέας Τάξης είναι ο νέος πρόεδρος τον Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, που εκφράζει ακριβώς το προφίλ της ανόδου της ακροδεξιάς σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά με υπόγειες σιωνιστικές προδιαγραφές.
Το σχέδιο συμφώνα με τον ιδρυτή των Ιλλουμινάτι, Άνταμ Βάισχαουπτ, είναι η κατάργηση πρώτα των μοναρχιών και των εκκλησιαστικών κατεστημένων. Με την άνοδο του κουμμουνισμού που χτύπησε την θρησκεία και την ατομική ιδιοκτησία και στην συνέχεια με την κατάρρευση του σοβιετικού στρατοπέδου και του ανατολικού μπλοκ με την επικράτηση της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ που θα έχει αφαιρέσει ήδη όλα τα δικαιώματα από τους ελεγχόμενους με την κάρτα του πολίτη.
Παράλληλα θα καταργηθούν όλοι οι παραδοσιακοί θεσμοί όπως οικογένεια, παράδοση, και φυσικά η πίστη στο Χριστό με το πρόσχημα της προοδευτικής εξέλιξης. Ήδη σήμερα βρισκόμαστε κοντά στην τελική φάση ενός σκοτεινού χάους με την προοπτική της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Hey.Europe
Μερικοί πιστεύουν ότι για να σωθούμε από όλα αυτά κάποιες λαιμητόμοι θα πρέπει να στηθούν.




ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)