Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Παγκόσμια πρωτιά – Ο Παρθενώνας είναι το ομορφότερο κτήριο του πλανήτη

Παγκόσμια πρωτιά – Ο  Παρθενώνας είναι το ομορφότερο κτήριο του πλανήτηΑκόμη μία παγκόσμια επιτυχία σημείωσε η χώρα μας, η οποία έχει διακριθεί πολλές φορές για την ομορφιά της αφού έπειτα από ψηφοφορία ο Παρθενώνας είναι πλέον και επίσημα το ομορφότερο κτήριο όλου του κόσμου.

Η ψηφοφορία διοργανώθηκε από την ιστοσελίδα Business Insider

Η ψηφοφορία διοργανώθηκε από την ιστοσελίδα Business Insider. Θέλοντας να πάρει τη γνώμη των πιο ειδικών στο είδος, οι οποίοι έχουν πιο εμπεριστατωμένη κρίση, απευθύνθηκε σε διακεκριμένους αρχιτέκτονες και τους ζήτησε να αναδείξουν τα κτήρια που έχουν φέρει την επανάσταση στην αρχιτεκτονική.
Οι αρχιτέκτονες κλήθηκαν να απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά για το ποια ήταν τα κτήρια τα οποία τους έκαναν να ακολουθήσουν το επάγγελμά τους και αυτοί απάντησαν πως πρώτος στη λίστα βρίσκεται ο Παρθενώνας.

tribune.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)