Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Σχολείο στο Πέραμα: Φεύγουν οι μισοί μαθητές για τα προσφυγόπουλα - λαθρομετανάστες

Σε ... μία νέα ενέργεια προέβησαν οι γονείς στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα.
Αν και οι δάσκαλοι (δημόσιοι υπάλληλοι και δούλοι του συστήματος) ετοίμασαν θερμή υποδοχή για τα προσφυγόπουλα και λαθρομετανάστες που θα φοιτήσουν στο σχολείο, οι γονείς των μαθητών είχαν άλλη άποψη.
Οι μισοί γονείς αποφάσισαν να απομακρύνουν τα παιδιά τους από το σχολείο κάνοντας αίτηση μεταγραφής. Ο αριθμός των αιτήσεων είναι ενδεικτικός της κατάστασης που επικρατεί.
Από τα 122 παιδιά που φοιτούν στο δημοτικό έχουν γίνει αιτήσεις μεταγραφής για τα 70 και αντίστοιχα 16 αιτήσεις από τα συνολικά 30 νήπια που φοιτούν στο νηπιαγωγείο.


koutipandoras.gr

Σχόλειο ιστολογίου:
Πρόσφατα ακούσαμε μια ομιλία του ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά, με αναφορά στην εκπαίδευση των λαθρομεταναστών,  συγκεκριμένα δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτά τα παιδιά να διδαχθούν την Ελληνική γλώσσα, αφού η διαμονή τους στη χώρα είναι τελείως προσωρινή. Εκτός εάν υπάρχουν μυστικές συμφωνίες που θα τους εγκλωβίσουν για πάντα στην Ελλάδα. Ακόμα και να ήθελαν να τους εκπαιδεύσουν θα μπορούσαν να τους στείλουν δάσκαλους στον χώρο διαμονής τους και όχι να ανοίγουν τις πόρτες στα δημόσια σχολεία, που πληρώνει ο Ελληνικός λαός.
Από ότι φαίνεται η μυστική συμφωνία εσχάτης προδοσίας είναι σε πλήρη εφαρμογή, έχοντας μόνιμα χιλιάδες λαθρομετανάστες στη χώρα και μαθαίνοντας τους τα Ελληνικά. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι υπόλογοι σε αυτή την προδοσία, θα γυρίσει ο τροχός και τότε θα δούμε τον Τσίπρα και τον Μπούλη να γίνονται καπνός από τη χώρα που κατάστρεψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)