Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Το είδαμε και αυτό: Οπαδοί του θεού Διόνυσου έκαναν περιφορά φαλλού στο κέντρο της Αθήνας

Σχόλιο ιστολογίου:
οι φόροι και η λιτότητα έχει κάνει τον κόσμο να σαλτάρει. Δυστυχώς το επίπεδο και η κουλτούρα των Ελλήνων είναι για τον φαλλό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε αυτό το δημοσίευμα.

FALLOS 
Την περίοδο των καρναβαλιών επιτρέπονται πολλές τρέλες και σίγουρα μπορεί κανείς να δει πολλά περίεργα στον δρόμο.
Αυτό όμως που μάλλον δεν περίμενα να δουν οι Αθηναίοι να «περιφέρεται» στους δρόμους ήταν ένας τεράστιος κόκκινος φαλλός.
Αν και εμφανίστηκε εν μέσω αποκριάς και φαίνεται πως ταιριάζει στο όλο κλίμα, η παρουσία του εντάσσεται στα «Φαλληφόρια-Φαλλαγώγια» που διοργανώνει η Λατρευτική Κοινότητα «Λάβρυς» προς τιμήν του Διονύσου και κατά τα οποία γίνεται ουσιαστικά μια… περιφορά του φαλλού στο κέντρο της πόλης. Η περίεργη πομπή ξεκίνησε από την Διονυσίου Αρεοπαγίτου και κατέληξε στο Μοναστηράκι.

Δείτε το βίντεο



huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)