Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ


1928808Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πράγματι σκάνδαλο με ανυπολόγιστες συνέπειες αποτελεί η υπερψήφιση από Έλληνες βουλευτές πρόταση του ευρωκοινοβουλίου που επιτρέπει τον Καναδά να χρησιμοποίει τον μέχρι σήμερα αποκλειστικό τίτλο της φέτας από το παραδοσιακό ελληνικό τυρί.
spiraki-kaili
Μετά από αυτή την ψηφοφορία θα δούμε και φέτα Καναδά, χάριν των Ελλήνων παχυλά αμειβομένων ευρωβουλευτών που ψήφησαν κατά των ελληνικών συμφερόντων, σε ένα υψίστης σημασίας θέμα για την ελληνική οικονομία που στενάζει μνημονιακά.

Οι…. Ελληνόφωνοι αυτοί ευρωβουλευτές που ψήφησαν υπέρ του Καναδά και εναντίον της Ελλάδας και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα μαστίζεται, είναι οι εξής :

ΝΔ: Μαρία Σπυράκη,
Μανώλης Κεφαλογιάννης,
Ελίζα Βόζεμπεργκ,
Γιώργος Κύρτσος,
Θοδωρής Ζαγοράκης.
Ποτάμι : Γεώργιος Γραμματικάκης, Μιλτιάδης Κύρκος.
ΠΑΣΟΚ: Εύα Καϊλή.

 
Εναντίον ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της Λαϊκής Ενότητας και του ΚΚΕ.

Καμαρώστε τους, ειδικά όσοι τους ψήφησαν για να ψηφίζουν ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας! Τουλάχιστον για το «εργο» τους πληρώνονται καλά!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλιο ιστολογίου:
τα ονόματα που αναγράφονται τους αξίζει μια φέτα στα μούτρα ...  
Δεν είναι τίποτα περισσότερο από πολιτικά εκτρώματα που ενεργούν σύμφωνα με την πολιτική γραμμή του κόμματος τους ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)