Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ; ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ Τ'ΑΝΤΕΡΑ ΣΑΣ; ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Βασίλης Κασιμάτης
Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο Ωραιόκαστρο και παλιότερα στο Πέραμα, Αίγιο, κλπ λέω τούτο…Καταντήσαμε μια σιχαμένη κοινωνία. Έλληνες χτυπούν αδέρφια Έλληνες για το δικαίωμα φοίτησης … παιδιών λαθρομεταναστών!!


Γιατί δεν πάνε αυτά τα λαθρομεταναστάκια σε σχολεία της Βουλιαγμένης, της Βούλας, του Κολωνακίου, της Εκάλης και της Κηφισιάς;; Μήπως γιατί εκεί φοιτούν τα παιδιά του Αλέξη, του Κούλη και του Κουτσούμπα (ΚΚΕ);;; Ε;;;; Γιατί;;;; Λες και λύσαμε τα δικά μας τεράστια προβλήματα, λες και τα δικά μας παιδιά δεν πεινούν και ασχολούμαστε τώρα και με τους «λάθρο» ώστε να πλουτίζουν παράνομα οι 200 Μ.Κ.Ο. (παραμάγαζα του Μουζάλα). Και πίσω από αυτό το «κάδρο», στο ρόλο μπαμπούλα, ο εισαγγελέας και ο κατάπτυστος αντιρατσιστικός νόμος. Έχω επανειλημμένως ρωτήσει από τον ίδιο τον υπουργό «λαθρομεταναστών» Γ. Μουζάλα, μέχρι και τους βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης που συναινούν σε αυτή τη παρωδία.

Ποιος ο λόγος να πηγαίνουν παιδιά 6 έως 10 ετών σε Ελληνικά σχολεία αφού:
1. τα παιδιά αυτά δεν μιλούν Ελληνικά και οι δάσκαλοι δεν μιλούν Πακιστανο-αφγανο-μαροκινο-τυνησιο-αλγερινο-αφρικανο-συριακά;
2. οι γονείς των παιδιών αυτών δεν επιθυμούν να μείνουν στην Ελλάδα, άρα ποιος ο λόγος να λάβουν Ελληνική παιδεία;
Απάντηση που να ικανοποιεί έστω τη στοιχειώδη λογική, δεν έχω λάβει. Έχω λάβει απαντήσεις από κοινοβουλευτικούς, του τύπου «παρκάρουμε τα λαθρομεταναστάκια» κλπ. Τα σχολεία μας όμως δεν είναι πάρκινγκ παιδιών. Κι αυτά τα παιδιά δεν πληρούν καν τους βασικούς κανόνες δημόσιας υγείας. Κοντολογίς είναι κινητές υγειονομικές βόμβες θυμίζοντας τις δηλώσεις και του προέδρου του Ιατρικού συλλόγου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, που είχε κατονομάσει τις δομές φιλοξενίας ως υγειονομικές βόμβες!!

Σε κάποια σχολεία εξ αυτών, το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής έχει μεριμνήσει ακόμα και σχολικά για τη μεταφορά των παιδιών αυτών, όταν τα Ελληνόπουλα πάνε με τα πόδια !!Ο τελικός προορισμός των γονιών τους είναι καταλήξουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αν τους δώσουμε παιδεία, μετά θα τους δώσουμε και τα 400 € το μήνα (μετρητά/άτομο) που ήδη έχει εξαγγείλει ο μίσθαρνος Μουζάλας. Ήδη τους δίνουμε φαγητό, στέγη, περίθαλψη. Μήπως να τους δώσουμε και αμάξι. Άρα λειτουργούμε σαν να λέμε σε όποιο κατατρεγμένο ή έστω και ελάχιστα φτωχό υπάρχει στο πλανήτη, ελάτε στην Ελλάδα, ο Έλληνας θα δουλεύει για να σας ταΐζει. Ε, ποτέ!! Και όποιος αντιδράσει του κολλάνε τη ταμπέλα, του ρατσιστή, εθνικιστή. Έλεος! Και για να μην σας πιάνουν και κορόιδα… Πρόσφυγες - Σύριοι δηλαδή - δεν υπάρχουν παρά ελάχιστοι. Και μην σας παραμυθιάζουν ότι τους φροντίζει η Ε.Ε. Τα λεφτά είναι κατά 70 % Ελληνικά!! Φίλες και φίλοι… σφαζόσαστε για να διατηρείται ο λαός μας διχασμένος και για να κονομάνε οι ΜΚΟ των λαμόγιων. Καμία ανοχή. Τέτοια κοινωνική ανοχή συνάδει σε ηλιθιότητα και εγκληματική συμπεριφορά εις βάρος του Έθνους μας.


https://www.facebook.com/vassiliskasimatis
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)