Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Έλληνας ούτε γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι. Έλληνας πεθαίνεις!

«Έλληνας». Είναι τίτλος. Είναι παράσημο. Είναι προνόμιο. 

Όποιος το(ν) λαμβάνει, τίθεται δίπλα στον Λεωνίδα και στον Παπαφλέσσα.


Έλληνας δεν μπορεί να λογίζεται ο τρυφερόκωλος αριστοκράτης που παίρνει άδεια από το κέντρο νεοσυλλέκτων πριν την ορκωμοσία. 

Έλληνας δεν μπορεί να θεωρείται ο φασιστάκος που σχηματίζει τον αητό της Αλβανίας ντυμένος στα χρώματα του ελληνικού στρατού. 

Ας αφήσουν οι διακοσμητικοί καρεκλοκένταυροι τις πομφόλυγες περί «μετεχόντων της ελληνικής παιδείας». 

Ας αφήσουν οι εθνομηδενιστές τα φληναφήματα περί «ενσωμάτωσης». 

«Έλληνας» σημαίνει θάνατος. 

Έλληνας είναι όποιος πεθαίνει για την Ελλάδα. 

Κι επειδή λίγοι πια έχουν τέτοια τύχη, ας λέγεται Έλληνας κι όποιος ΘΑ πέθαινε για την Ελλάδα. Όποιος ακούει τον εθνικό ύμνο και συγκινείται. Όποιος ατενίζει τη γαλανόλευκη και αγαλλιάζει. 

Ο μπαγάσας με το τρελόχαρτο δεν είναι Έλληνας όπου και αν γεννήθηκε, από όποιους και αν γεννήθηκε. Ο απατεώνας που απέκτησε γραφειοκρατική ιθαγένεια γιατί κάπου έπρεπε να τρυπώσει δεν είναι Έλληνας. 

«Έλληνας» σημαίνει θάνατος. 

Ας κρατήσουν τις φανφάρες οι απόγονοι των Ναζί, από όποια πλευρά των συνόρων κι αν γεννήθηκαν. 

Ας κρατήσουν τις απειλές οι φασίστες, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι. 

Ο Έλληνας δεν ζει ΣΤΗΝ Ελλάδα. Ζει ΓΙΑ την Ελλάδα. 

Και, πάνω απ΄όλα, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΚΑΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΓΓΥΛΩΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ "ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ" ΚΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΑΡΙΣΤΕΡΟΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΥΦΕΡΟΚΩΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ...
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΖΕΙ; (ΣΥ ΕΙΠΑΣ!!!). ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΙΣ, ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ, ΠΙΟ ΓΕΝΝΑΙΟΙ, ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ...
    ΜΗ ΠΙΠΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ "ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΕΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ....
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)