Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ (Βίντεο)


American.guy

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ: ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΣΤΕ, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Ενώ στην Αμερική φουντώνουν οι διαδηλώσεις κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ γιατί απαγόρευσε την είσοδο στις ΗΠΑ από 7 ισλαμικές χώρες που εκτρέφουν τζιχαντιστές, ήρθε η παρέμβαση ενός Αμερικανού που εργάζεται στο Ιράκ για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Ο εν λόγω Αμερικανός ανέβασε μια ομιλία στο Youtube όπου περιγράφει τις βίαιες εκδηλώσεις των μουσουλμάνων εναντίον του και εναντίον της Αμερικής. Το χαρακτηριστικό εδώ είναι ότι οι διαδηλωτές φώναζαν πως θα έρθουν με το έτσι θέλω στην Αμερική και θα σφάξουν όσους απίστους είναι αντίθετοι με το Ισλάμ.



Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε έναν δημοσιογράφο να παίρνει συνέντευξη από έναν ριζοσπαστικό μουσουλμάνο κληρικό από το Λονδίνο, ο οποίος αποφεύγει να παραδεχτεί ότι η θρησκεία του είναι φανατική. Εκτός αυτού εκφράζει την γελοία άποψη ότι και οι χριστιανοί προτιμούν να ζουν κάτω από το νόμο της Σαρίας και του Ισλάμ στις δίκες τους χώρες.


Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που σε κάποιες περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Μεγάλη Βρετανία που ελέγχονται από τους μουσουλμάνους, για να εγκατασταθεί κάποιος «άπιστος» πρέπει να τους πληρώνει και κάποιο φόρο. Κάτι ανάλογο με την μαφία της Ιταλίας. Παράλληλα, οι άπιστοι που θα εγκατασταθούν εκεί, υποχρεώνονται να προσαρμοστούν στα ισλαμικά πολιτιστικά πρότυπα όπως το ντύσιμο και άλλα. Αυτονόητο είναι ότι απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε προσωπική σχέση μεταξύ των μουσουλμάνων και των «Kuffar».
Σκεφτείτε να γινόταν κάτι παρόμοιο και στην χώρα μας που είναι ξέφραγο αμπέλι, δηλαδή να επικρατούσαν οι μουσουλμάνοι λαθρο σε κάποιες περιοχές και να επέβαλλαν εκεί τα πολιτιστικά τους πρότυπα και τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Μην πάτε μακριά, δείτε στα παρακάτω βίντεο τι έγινε στην Ολλανδία, πως μαθαίνουν τα παιδάκια να προσκυνούν τον Αλλάχ και να πείθονται ότι το Ισλάμ είναι κάτι το …. προοδευτικό.



Ας τους ενσωματώσουμε λοιπόν όσο πιο γρήγορα γίνεται, ακόμη και εδώ στην Ελλάδα. Έτσι σιγά σιγά θα αρχίσουν μετά από λίγο καιρό να πατάνε πόδι και να θεωρούν δίκες τους κάποιες περιοχές μετατρέποντάς τις σε ζώνες σαρίας (sharia zones).
Ύστερα, να επιβάλουν την μαντίλα στις γυναίκες καθώς και την απαγόρευση να κυκλοφορεί η γυναικά στους δρόμους μονή της, όπως συμβαίνει ήδη σε περιοχές στο Παρίσι. Και φυσικά να μετατρέψουν τις εκκλησιές μας σε τζάμια όπως γίνεται εδώ και χρόνια στην Ευρώπη. Διότι ο χριστιανισμός στις καθολικές χώρες γνωρίζει πλέον μεγάλη παρακμή με χιλιάδες πιστούς να εγκαταλείπουν τις εκκλησίες και τον Πάπα να προωθεί το Ισλάμ με κάθε τρόπο.
popeislam
Η ιστορία θα επαναλαμβάνεται όπως επί τουρκοκρατίας, και θα αρχίσουν να σφάζουν τους ορθόδοξους ιερείς όταν έρθει η ώρα. Αυτό άλλωστε συνέβη και στην Γαλλία με καθολικό ιερέα, με απώτερο σκοπό οι μουσουλμάνοι να πάνε στον «παράδεισο».
Η προσευχή στα σχολεία θα απαγορευτεί για να μην θίξουμε τους μουσουλμάνους ενώ εντωμεταξύ θα υποχρεωθούν τα παιδιά σας να προσκυνάνε τον Αλλάχ όπως στην Ολλανδία.
muslim-praying
Λοιπόν, welcome Islam στην χώρα μας! Θα περάσουν καλά οι…kuffar;;
woman cut nose
acidattack
Ακόμη, ετοιμαστείτε ψυχολογικά για τις κτηνωδίες των μουσουλμάνων απέναντι στα κατοικίδια σας καθώς, όπως δείχνουν καθημερινά τα γεγονότα, θα έχουν την ίδια φρικτή μεταχείριση όπως οι «άπιστοι».
Προσοχή, παρακάτω υπάρχουν γραφικές φωτο και βίντεο!
Στο πιο πρόσφατο περιστατικό, μουσουλμάνοι έκοψαν τα αυτιά ενός σκύλου.
bewareof
dogcutears
Παρακάτω και ένας άλλος σκύλος στην Αμερική σε μια περιοχή όπου κατοικούν ιδιαίτερα πολλοί μουσουλμάνοι. Αυτός ο σκύλος όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο βρέθηκε με κομμένη μύτη και κομμένα αυτιά εμφανώς πάλι από μουσουλμάνους δράστες.



letmeplay
«Σταματήστε πατριώτες να δέχεστε την ενσωμάτωση των μουσουλμάνων» λενε στην Ευρώπη όλοι όσοι ασφυκτιούν από την παρουσία των μουσουλμάνων, όπου τα προβλήματα τους καθημερινά είναι αμέτρητα.
Διότι το επόμενο βήμα θα είναι να σας βγάζουν από τις ίδιες τις κατοικίες σας και να τις παραδίδουν στους μουσουλμάνους επειδή οι «καημένοι» λιμοκτονούν και υποφέρουν. Ίσως για πολλούς να ακούγονται όλα αυτά αστεία , αλλά πλησιάζει η ώρα και τότε θα είναι πλέον πολύ αργά. Τότε θα χαθεί για πάντα το γέλιο από τα πρόσωπα όλων, επειδή δεν αντέδρασαν και δεν πολέμισαν τους προδότες της εκκλησίας και της πολιτικής σκηνής.
trump.raus

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)