Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η Λαίλαπα της Οικονομικής δυσπραγίας κτύπησε και το "Ευγενές" Επικουρικό Ταμείο των Ασφαλιστών [ ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ]

Αποτέλεσμα εικόνας για συνταξιούχοιΤην ίδια στιγμή Νεοφιλελεύθεροι Τραπεζο-Ασφαλιστές, μετά των -ομοίως- συνοδοιπορούντων Πολιτικών και Συνδικαλιστών(υπάρχουν τέτοιοι;;;;) και άλλων "Μάγων Τεχνοκρατών",  ζητάνε ΣΔΙΤ (Σύμπραξη) για να "ΣΏΣΟΥΝ"(λένε) και την Κοινωνική Ασφάλιση!!!!
[ ΣΧΕΤΙΚΉ ΑΝΆΡΤΗΣΗ:  https://eleftheroiellines.blogspot.gr/2017/02/7-2017.html ]

....ἑαυτούς οὔκ ἔσωσαν  ....ἡμᾶς δύνανται σῶσαι;;;;

[ ....ΦΊΛΟΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΏΖΕΙ ΤΊΠΟΤΑ(ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΥΣ) ΑΝ -ΕΠΊ ΤΈΛΟΥΣ- ΔΕΝ ΔΙΏΞΟΥΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΤΑΜΕΊΩΝ  ....ΤΟΥΣ ΠΡΆΣΙΝΟΥΣ -ΚΥΡΊΩΣ- ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΈΣ ....ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ....ΠΟΥ ΟΔΉΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΑΣΦΆΛΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ. ]

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
 
ΜΕΙΏΣΕΙΣ-ΠΕΤΣΌΚΟΜΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ:

"....με την από 6/9/2016 ετήσια αναλογιστική μελέτη, το Ταμείο ήταν υποχρεωμένο να προβεί σε συνολικές μειώσεις  των συντάξεων, της τάξης του 40%...."
"....Ήδη η Εθνική Αναλογιστική Αρχή ενέκρινε την πρώτη μείωση 12% από 1/2/2017...."

Ενημέρωση προς Συνταξιούχους

Αγαπητή/έ  συνταξιούχε,
Λόγω του νόμου 4254/2014, με τον οποίο καταργήθηκαν οι εργοδοτικές εισφορές των ασφαλιστικών εταιριών, το Ταμείο από 1/1/2016 δεν εισέπραττε εισφορές από τις ασφαλιστικές εταιρίες.
Με βάση τα μειωμένα έσοδά του και σύμφωνα με την από 6/9/2016 ετήσια αναλογιστική μελέτη, το Ταμείο ήταν υποχρεωμένο να προβεί σε συνολικές μειώσεις  των συντάξεων, της τάξης του 40% οι οποίες θα γινόταν σε τρείς διαφορετικές χρονικές περιόδους.
Ήδη η Εθνική Αναλογιστική Αρχή ενέκρινε την πρώτη μείωση 12% από 1/2/2017.
Σε ενημερώνουμε ότι μετά από την συμφωνία που επήλθε μεταξύ της ΟΑΣΕ και της ΕΑΕΕ αναφορικά με τις εργοδοτικές εισφορές στο Ταμείο μας, το περιεχόμενο της οποίας ενέκρινε το Δ.Σ. του Ταμείου στην συνεδρίαση που έγινε στις 25/1/2017 και λόγω των νέων δεδομένων που δημιουργούνται, η συνολική μείωση που θα υποστούν οι συντάξεις θα ανέλθει σε ποσοστό 12% επί του ποσού της σύνταξης.
Η μείωση αυτή θα υλοποιηθεί και θα επέλθει από 1/2/2017, με την καταβολή των συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου 2017.  
Το Δ.Σ. του Ταμείου σε προσκαλεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00πμ στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών 
(Ριζάρη 2),  προκειμένου να σε ενημερώσει αναλυτικά για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται πλέον και το μέλλον του Ταμείου και των παροχών του.
 
Για το Ταμείο,
Ο Διευθυντής
Βασίλειος Κολλάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)